Кой е Рич Хоми Куан? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Рич Хоми Куан е американски рапър, певец и автор на песни, който някога се е интересувал от лека атлетика, но по-късно се е насочил към музиката. Той също беше вкаран в затвора за престъпления, свързани с взлом.

Бързи факти

Празнувано име: Рич Хоми Куан
Истинско име/пълно име: Dequantes Devontay Lamar
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 4 октомври 1989 г
Родно място: Атланта, Джорджия, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Амбър Роуз
деца: Да (Девин Д. Ламар, Роял Ламар)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски рапър, певец и автор на песни
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Богата биография на Хоми Куан

На 4 октомври 1989 г. в град Атланта, Джорджия, е роден Dequantes Devontay Lamar. Той посещава гимназия Роналд Макнейр и играе бейзбол състезателно в продължение на почти четири години, докато е ученик там. От малък той също е привлечен от четенето и творческото писане.

Той искаше да бъде професионален централен играч и водещ играч. Той успя да си осигури стипендия за университета Форт Вали и играе колежански футбол, докато е още първокурсник. Той обаче веднага промени решението си и започна да приема рапа по-сериозно. Той прие позиция на летище, но скоро я загуби. Освен това, след като загубил работата си, той се занимавал с употреба на наркотици и кражби с взлом, което довело до присъда от 15 месеца затвор. След като излиза от затвора, той започва да полага истински усилия в музиката.Rich Homie Quan Възраст, височина и тегло

Рич Хоми Куан е роден на 4 октомври 1989 г. и към 2022 г. е на 32 години. Висок е 1,75 метра и тежи 70 килограма.

 Рич Хоми Куан

Рич Хоми Куан

кариера

Едва след като излиза от затвора и осъзнава, че трябва да направи нещо от живота си, Куан се концентрира върху музиката като кариера. През 2012 г. той издаде два микстейпа под заглавията Still Goin in и I Goin On Every Song. Неговата година на пробив настъпи годината след издаването на неговите микстейпове. Той получи възможността да отиде на турне с никой друг освен с Тринидад Джеймс и се появи в няколко песни с топ изпълнители като Gucci Mane, 2 Chainz и YG.

Той също така публикува още два микстейпа под заглавията I Promise I Will Never Stop Goin In и Still Goin In. Един от тях, Type of Way, беше обявен за 10-ия най-добър микстейп за 2013 г. След това той стартира редица микстейпове с множество успешни сингли. Flex (Ooh, Ooh, Ooh), една от неговите песни, достигна номер четири в класациите за рап и получи 2 пъти платинен сертификат. Той също така е допринесъл за редица песни и парчета на други музиканти.

Нетната стойност на богатия Хоми Куан

Quan реши да се откаже от спорта, след като намери известен успех там в полза на рапа. В момента има нетна стойност от 5 милиона долара към октомври 2022 г. поради успеха си в музиката. Той е бил на песни на няколко известни рапъри и певци, а шепа негови собствени песни са достигнали топ класациите.

Един от известните хора, които веднъж се отклониха от правилния курс, но по-късно се върнаха на него, беше Куан. След като осъзна, че не живее живота си пълноценно, той успя да постигне нещо значимо за себе си. Сега той се радва на солидна база от фенове и е добре позната фигура в музикалната индустрия.

Съпругата на Рич Хоми Куан, брак

Тримата му сина са негови деца. Той бе задържан още веднъж през май тази година по обвинения за наркотици и престъпления. Съобщава се, че в колата са намерени марихуана, хероин и други предмети, според полицията.

Популярни Публикации