Кой е Рет Маклафлин? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера

Рет Маклафлин е звезда на социалните медии и YouTube от Съединените щати. Той има много популярен канал в YouTube, наречен Rhett & Link, където публикува забавни видеоклипове.

Бързи факти

Възраст: 44 години 7 месеца
Рождена дата: 11 октомври 1977 г
Хороскоп (слънчево): Паунд
Пълно име: Рет Маклафлин
Родно място: Северна Каролина, САЩ
Нетна стойност: 20 милиона долара
Заплата: N/A
Височина / Колко висок: 6 фута 7 инча (2,01 м)
Етническа принадлежност: Северна Америка
националност: американски
Професия: Американска YouTube звезда
Бащино име: Джим Маклафлин
Майчино име: Даян Маклафлин
образование: Държавен университет на Северна Каролина
Тегло: 80 кг
Цвят на косата: Светлокафяво
Цвят на очите: Зеленикаво синьо

Уики на Рет Маклафлин

Рет Маклафлин е роден в Buies Creek, Северна Каролина, в Съединените американски щати, на 11 октомври 1977 г. Той е роден в Съединените щати и има северноамерикански произход. Даян Маклафлин е негова майка, а Джим Маклафлин е негов баща. Той е роден в САЩ. Той е роден и израснал на същото място. Но по-късно той се премества в Лос Анджелис, Калифорния, за да прави видеоклипове, за да изкарва прехраната си. Роден е във Везни. Коул Маклафлин е името на брат му.

Рет Маклафлин е учил инженерство в държавния университет на Северна Каролина, което е единствената информация, която имаме за неговото образование.кариера

На 5 юни 2006 г. Рет Маклафлин и неговият приятел Чарлз Линкълн Нийл създават канал в YouTube, наречен Rhett & Link. Това беше първата голяма стъпка на Рет в света на социалните медии. Той казва, че те използват интернет. След това той и приятелят му започнаха да пускат забавни музикални видеоклипове, скечове и глупави местни реклами в своя канал.

Много хора започнаха да харесват видеоклиповете им, поради което повече от 4,3 милиона души се регистрираха за първия им канал, Rhett & Link. Те също така направиха Good Mythical Morning, Good Mythical More и This is Mythical, които имат съответно над 12 милиона, 2,9 милиона и 485 000 абонати.

 Рет Маклафлин

Рет Маклафлин

Нетната стойност на Рет Маклафлин

Няма информация колко печели. Смята се, че той струва около 20 милиона долара към октомври 2022 г. Можем да предположим, че тя има добра заплата и нетна стойност въз основа на това колко добре се справя с работата си.

Височина и тегло на Рет Маклафлин

Рет Маклафлин е висок 6 фута и 7 инча. Тялото му тежи 80 кг. Той има светлокафява коса и очи, които изглеждат малко зелени.

Съпруга на Рет Маклафлин, брак

Рет Маклафлин , американска YouTube звезда, която е млада и талантлива, се жени за Джеси Лейн на 29 март 2001 г. Той има двама сина, Лок Маклафлин и Шепърд Маклафлин, които са и двамата негови деца. Когато говорим за миналите връзки на Рет Маклафлин, се смята, че няма повече информация за тези, в които той е участвал активно.
И така, Рет Маклафлин, който е известен в социалните медии, в момента е женен за Джеси Лейн и също прави любов с работата си.

Популярни Публикации