Кой е Рейн Индия Лекстън? Wiki, възраст, родители, връзка, кариера, нетна стойност

Рейн Индия Лекстън е дъщеря на Марисол Никълс, известна американска актриса, най-известна с ролята си на Надя Ясир в екшън драматичния сериал 24. Марисол е добре позната с превъплъщението си в ролята на Мериам Ал Халифа в създадения за телевизията романтичен драматичен филм The Принцесата и морския пехотинец.

От 2017 г. майката на Лекстън е редовен участник в юношеския драматичен сериал Riverdale. Тя също ще играе капитан Анджи Гарза в предстоящия филм на ужасите The Organ Donor. Лекстън е десетгодишно момче.

Бързи факти

Пълно име Рейн Индия Лекстън
Известен като Съпруга на Винс Шломи
Възраст 32
Хороскоп Паунд
Дата на раждане 2008/09/30
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски

Rain India Lexton Net Worth

Рейн Индия Лекстън все още не е направил кариера, нетната стойност на Лекстън е неясна. Майка й струва 3 милиона долара, а баща й струва 5 милиона долара въпреки това. Годишният доход на майка й варира от 1 до 1,5 милиона долара. Родителите на Лекстън закупиха имот в Толука Лейк, Калифорния за 1,799 милиона долара през 2008 г. Къщата е 2853 квадратни фута и включва три спални и две бани и половина. Лекстън живее в лукс като дъщеря на богати родители. Рейн Индия Лекстън

кариера

Rain India Lexton все още е в ранните етапи на актьорската си кариера. Майка й прави актьорския си дебют в американския сериал My Guys през 1996 г. като Анджела. Тя се появява в 24 епизода от 24 с Емили Берингтън от 2007 до 2008 г. Тя също се появява в епизоди на Resurrection Blvd., Criminal Minds и други телевизионни предавания. „Ваканция във Вегас“, „Мафията на Джейн Остин“ и други филми са сред другите му заслуги. Бащата на Лекстън, Тарън Лекстън, дебютира като оператор в United, американски късометражен драматичен музикален филм от 2005 г. Той режисира документалния филм „Пътят към щастието“ през 2009 г. Тарон също режисира и продуцира филми като „Син на син“, „В търсене на Фелини“ и други. Сега той работи върху Nomad, следващият му филм.

Рейн Индия Връзка Лекстън

Рейн Индия Лекстън е твърде млад, за да се ожени, още по-малко да има партньор. Родителите й, Марисол и Тарон, имаха фантастична любовна история. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на 'Struck'. След съвместна работа двойката се влюби и се сгоди в края на 2007 г. Двойката размени брачни клетви на 13 април 2008 г. в Йоханесбург, Южна Африка. Въпреки това, поради недоразумение, те подадоха молба за развод през ноември 2018 г.

Преди майка й да се омъжи за Тарон, Марисол беше омъжена за Андреа Форентино. Марисол и Андреа се срещнаха за първи път в Италия по време на снимките на My Father’s Shoes. Двамата си разменят брачни обети на 18 ноември 1999 г. По време на снимките на My Father’s Shoes в Италия те се срещат за първи път. За съжаление, двойката се развежда през 1998 г. само след няколко години поради непреодолими различия. В резултат на брака си нямат деца. Лекстън и баща й в момента живеят в Сидни, Австралия.

Популярни Публикации