Кой е Рашад Еванс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Американският състезател по смесени бойни изкуства Рашад Антон Еванс вече е пенсиониран. Евънс започва професионалната си кариера през 2003 г., след като печели дивизията в тежка категория в The Ultimate Fighter 2. Еванс също печели шампионата Big Ten през 2003 г. и по-късно завършва трети в същото събитие. Освен това той спечели титлата в тежка категория на UFC и през 2019 г. беше въведен в Залата на славата на UFC.

Бързи факти

Празнувано име: Рашад Еванс
Истинско име/пълно име: Рашад Антон Еванс
Пол: Мъжки
Възраст: 42 години
Рождена дата: 25 септември 1979 г
Родно място: Ниагарския водопад, Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,80 м
Тегло: 93 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Латоя (м. 2007–2012)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (N/A)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Рашад Еванс гей ли е? не
Професия: Майстор по бойни изкуства
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Биография на Рашад Еванс

Рашад Антон Еванс (роден на 25 септември 1979 г.) е състезател по смесени бойни изкуства от Съединените щати. Еванс започва професионалната си кариера през 2003 г. и печели The Ultimate Fighter 2 в тежка категория. Той също така е бивш шампион на UFC в полутежка категория и въведен през 2019 г. в Залата на славата на UFC.

Възраст, височина и тегло на Рашад Еванс

Рашад Еванс е роден на 25 септември 1979 г.; Той е на 42 години към 2022 г. Висок е 1,80 метра и тежи 93 килограма.  Рашад Еванс

Рашад Еванс

кариера

Евънс, бивш борец, който е завършил гимназия Niagara-Wheatfield в Ню Йорк, напредва два пъти до държавния финален турнир, като заема първо място в своята теглова категория и печели всички щатски признания. Със 145 паунда, Еванс завършва четвърти в щата през 1997 г. Той отново завършва четвърти в нацията през 1998 г., когато тежи 171 паунда. Той спечели категорията за тегло до 165 паунда в същото състезание през 2000 г.

В началото на кариерата си Еванс представлява Мичиган Стейт в конференцията Big Ten на NCAA Division I. В шампионата на конференцията през 2002 г. той губи със съдийско решение срещу UFC боеца Джейкъб Фолкман, когато се класира четвърти. Той спечели 2003 Big Ten Championship и по-късно завърши трети в същото събитие. Rashad влиза в NCAA Division I Championships, а Evans печели първия си мач, преди да падне от Robbie Waller.

Кариерата на Еванс като майстор на бойните изкуства в Мичиган Стейт завърши с престижен рекорд от 48 победи и 34 поражения. След това той се изправи срещу трикратния национален шампион Грег Джоунс. Евънс беше един от само четирима души в кариерата на Джоунс, които го победиха. След това Evans се срещна с Ryan Lange от Purdue, но загуби този мач. Той щеше да отговаря на условията за All-American отличия, ако беше успял да спечели този мач.

Рашад Еванс Нетна стойност

Рашад Еванс има огромна нетна стойност от 10 милиона долара към октомври 2022 г. Той е натрупал огромно богатство, като влага много усилия и внимание в професионалния си живот. Всичките му състезания в UFC Championships са включени в приходите му.

Известният американски майстор на бойни изкуства Rashad Evans се състезава в UFC 225 като полутежка категория. Започва кариерата си през 2003 г. Евънс е бил ученик по карате, когато е бил по-млад. Освен това има черни колани по бразилско жиу-джицу и гайдоджуцу. Evans се е изправял срещу много UFC бойци през кариерата си и с 48 победи и 34 загуби той е натрупал значително богатство. Освен това той спечели титлата в тежка категория на UFC и през 2019 г. беше въведен в Залата на славата на UFC.

Съпруга на Рашад Еванс, брак

Lance Evans, който се появи специално в The Ultimate Fighter: Team Nogueira срещу Team Mir, беше победен от Vinicius Magalhaes поради нараняване на реброто и впоследствие не успя да се присъедини към актьорския състав. Еванс имаше бивша съпруга, с която имаше син и дъщеря. Той също имаше две деца през 2015 г. от по-ранен съюз.

Популярни Публикации