Кой е Ръсти Уолъс? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруга, възраст, деца, кариера

Ръсти Уолъс е известен като една от най-известните и красиви личности в състезанията и е член на четири зали на славата на състезателни автомобили.

Международна зала на славата

Залата на славата на NASCAR е създадена през 2013 г. Въвеждане в Залата на славата на Националната асоциация на моторните спортове през 2013 г. 2010 г. Залата на славата на моторните спортове за 2014 г. Той е известен и с това, че е новобранец на годината в NASCAR Winston Cup през 1884 г. и шампион на Winston Cup през 1989 г.

Бързи факти

Празнувано име: Ръсти Уолъс
Истинско име/пълно име: Ръсел Уилям Уолъс младши
Пол: Мъжки
Възраст: 65 години
Рождена дата: 14 август 1956 г
Родно място: Арнолд, Мисури, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 6,0 метра
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Пати Уолъс
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Грег, Кейти и Стивън)
Запознанства/приятелка (име): не
Ръсти Уолъс гей ли е?: не
Професия: Американски състезателен пилот.
Заплата: 500 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 50 милиона долара

Биография на Ръсти Уолъс

Ръсти Уолъс е роден на 14 август 1956 г. в Арнолд, Мисури, САЩ. В момента той е на 65 години. Той е син на Ръсел Уолъс старши и Джуди Уолъс.Той е най-големият син и е израснал с двамата си по-малки братя, включително Кени Уолъс, професионален пилот на състезателни коли. Той е израснал с любов към състезанията. Той обяви оттеглянето си от NASCAR след състезанието the014Finity Series в Lowa.

Ръсти Уолъс Възраст, височина, тегло

Ръсти Уолъс е роден на 14 август 1956 г. и през 2022 г. ще бъде на 65 години. Висок е 6,0 метра и тежи 78 кг.

Ръсти Уолъс

Съпругата и децата на Ръсти Уолъс

Ръсти Уолъс е женен за Пати и имат три деца: Грег, Кейти и Стивън. Стивън се състезава в Националната цялостна серия и направи своя дебют в НАСКАР в серията спринт купа в Дейтона 500 през 2011 г., което го прави четвъртият член на семейството, който се състезава както в Дейтона 500, така и в НАСКАР.

Ръсти Уолъс е тих мъж с огромно сърце за всички. Той също има значителен принос за подпомагане на по-малко щастливите. Той също така е бил отличен баща и съпруг на децата и съпругата си. Бракът им работи безупречно и никога не са се появявали слухове за развод.

Кариера на Ръсти Уолъс

Ръсти Уолъс започва професионалната си кариера през 1979 г., след като се присъединява към NASCAR и се състезава около Флорида в Съединените щати. По-късно той печели наградата на USAC Stock Car Rookie of the Year и завършва трети по точки зад Bay Darnell и A.J Foyt.

По-късно през същата година, през 1983 г., той печели шампионата на Американската асоциация по скорост, състезавайки се срещу велики звезди като Марк Мартин, Дики Тирикъл, Алън Кулуики и Мартин Марк. По-късно, през 1980 г., той започва кариерата си като пилот на NASCAR. В първото си състезание НАСКАР, Атланта 500 през 1980 г., той завършва на второ място.

Той продължава да развива кариерата си до 1988 г., печелейки шест състезания в Рокингам, Ривърсайд, Шарлот, Мичиган и Аталанта. Той спечели шампионата на NASCAR WINSTON Cup през 1989 г. След като се оттегли от състезанията, той опита ръката си в излъчването и работи за ABC.

Той подписа шестгодишен договор с ESPN през 2006 г. и също се появи във филма Days of Thunder. Освен това той се появява във филми и риалити шоута. Той също така служи като посланик на марката за различни продукти.

Постижения и награди на Ръсти Уолъс

Ръсти е получил множество награди и е постигнал много през цялата си кариера. Той триумфира:

  • През 1979 г. беше присъдена наградата за автомобил новобранец на годината на USACStock.
  • 1988 Шофьор на годината: Ричард Пети
  • През 1988 г. Ричард Пети е обявен за шофьор на годината.
  • Носител на наградата за илюстрирана личност на годината на NASCAR за 2005 г.
  • Носител на наградата Myres Brothers през 2005 г.

Освен това той постигна значителни постижения и натрупа значително богатство, което помогна на него и семейството му, както и спечели слава, която му спечели титлата на един от най-добрите рекламисти.

Нетната стойност на Ръсти Уолъс

Ръсти Уолъс нетното състояние се оценява на около 50 милиона долара към юни 2022 г., с месечна заплата от 500 хиляди долара. Той го спечели с упорит труд и по-специално с кариерата си, която е основният източник на неговото богатство.

Той също така е служил като посланик на марката за редица продукти, за които е получил щедро възнаграждение. Той също е актьор, участвал във филм.

Това е елитен индивид, спечелил сърцата на феновете си. Той започна малко и се провали няколко пъти, преди да се изправи и да се бори за позицията си. Отне му много отдаденост и упорит труд, за да стане това, което желаеше. Той беше фантастичен човек, който промени значително живота на хората по различни начини през цялата си кариера.

Популярни Публикации