Кой е Пол Билзериан? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак, етническа принадлежност

Пол Билзериан е специализирана в корпоративни придобивания. Той е осъден за укриване на данъци през 80-те години. Осъден е на затвор. Наредено му е да върне всичките си печалби. В резултат на това той подаде молба за банкрут.

Бързи факти

Празнувано име: Пол Билзериан
Истинско име/пълно име: Пол Алек Билзериан
Пол: Мъжки
Възраст: 71 години
Рождена дата: 7 декември 1950 г
Родно място: Маями, Флорида, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,83 м
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Тери Стефен (м. 1978 г.)
деца: Да (Дан Билзериан, Адам Билзериан)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Бизнесмен и специалист по корпоративни придобивания
Нетно състояние през 2022 г.: 80 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Пол Билзериан

Пол Билзериан е роден в град Маями. Той е отгледан в Масачузетс. Павел е от арменски произход. Баща му работеше за правителството. Родителите му се развеждат, когато той е тийнейджър. Той се самоопредели като малолетен престъпник. Той беше извикан в кабинета на директора един ден в училище, защото наруши дрескода, носейки сини дънки. Той реагира, като напусна училище.

Той се записва в армията и се представя възхитително. По време на войната във Виетнам той е награден с медал 'Бронзова звезда', виетнамски кръст за храброст и медал за благодарност на армията. Той посещава Станфордския университет след завръщането си от войната. Получава бакалавърска степен по изкуства. След това се записва в Harvard Business School.Пол Билзериан Възраст, височина, тегло

Пол Билзериан е роден на 7 декември 1950 г. Към 2022 г. е на 71 години. Висок е 1,83 метра и тежи 85 килограма.

  Пол Билзериан

Пол Билзериан

кариера

Кариерата му започва с инвестиция в WPLP, радиостанция в Тампа. Той направи тази инвестиция с двама колеги от армията, които имаха предишен опит в областта на радиоразпръскването. Радиостанцията не пожъна голям успех. Той беше доста успешен в индустрията за недвижими имоти. Cluett Peabody & Company, базиран в Ню Йорк производител на облекло, беше първото му широко поглъщане.

Големите му придобивания накараха SEC да разследва транзакциите му. SEC обяви през 1989 г., че ще заведе граждански иск срещу него и в крайна сметка го принудиха да се откаже от печалбите от поглъщанията си.

Постижения и награди на Пол Билзериан

Пол Билзериан все още не е получил забележителни награди. Въпреки че беше затворен за кратко, това може да се промени в бъдеще.

Нетното състояние на Пол Билзериан през 2022 г

Нетната стойност на Пол Билзериан е 80 милиона долара към октомври 2022 г. По-голямата част от богатството на Пол е придобито чрез неетични средства. Имаше спорове с Комисията по ценните книжа и борсите. Той трябваше да плати 62 милиона долара глоба за измама с ценни книжа. Той прекара 28 години в опити да докаже законната си невинност. Неговият син, настоящият член на семейството му, твърди, че е спечелил 50 милиона долара от игра на покер.

През 2000 г., въпреки многократните му отричания, той е осъден на затвор от федерален съдия. Жена му трябваше да продаде имението в Тампа, за да го освободи. Синът му в момента е виден член на семейството. Дан Билзериан е добре позната личност в социалните медии.

Той е добре известен със своите видеоклипове, изобразяващи начина му на живот като плейбой. Адам и Дан са покер професионалисти. Те често са наричани Летящите братя Билзериан. Адам също написа книга.

Пол Билзериан Съпруга, брак

През 1978 г. той се жени за Тери Стефен, съученик от Станфорд. Адам и Дан са двамата им синове. Павел е отличен пример за нещастие и провал. Той и семейството му се отказаха от американското си гражданство. Сега той живее в изгнание на карибския остров Сейнт Китс. Тези, които са живели в Тампа Бей от дълго време, може би си спомнят корпоративния нападател Пол Билзериан.

Той беше престъпникът, който натрупа милиони долари. Той построи масивно имение с 10 спални в квартал Авила в Тампа. Вътре имаше баскетболно игрище.

Популярни Публикации