Кой е Ноел Гулиеми? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Ноел Гулиеми е американски актьор, най-известен с ролята си на гангстер във филма 'Южни калифорнийци'. Гуглиеми се е появявал във филми като Бързи и яростни, Тренировъчен ден, Гангстерският удар, Старото училище, Малибу Най-търсеният и Двойно острие.

Бързи факти

Празнувано име: Ноел Гулиеми
Истинско име/пълно име: Ноел Алберт Гулиеми
Пол: Мъжки
Възраст: 51 години
Рождена дата: 15 октомври 1970 г
Родно място: Санта Моника, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,77 м
Тегло: 82 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Томаса Гулиелми
деца: не
Професия: американски актьор
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Ноел Гулиеми

Ноел Алберт Гулиеми е роден в Калифорния, САЩ, през 1970 г. Той се стреми да бъде актьор и е играл различни роли в малки роли. Започва да посещава школи по актьорско майсторство след завършване на дипломирането си.

Освен това, той е избран за ролята на Франк Ортис в първия му пълнометражен филм, „Get Real“. През 2001 г. той прави своя филмов дебют като Хектор в „Бързи и яростни“, което му помага да напредне в кариерата си. Той идва от християнско семейство и дава гласа си, когато изнася мотивационни речи в църкви и училища.Noel Gugliemi Възраст, височина, тегло

Ноел Гулиеми е роден на 15 октомври 1970 г. и на 23 юни 2022 г. ще навърши 51 години. Висок е 1,77 метра и тежи 82 килограма.

  Ноел Гулиеми

Ноел Гулиеми

кариера

Гулиеми започва кариерата си в областта на актьорството. Изявите му са предимно забелязани, което предвещава добро бъдеще. След като работи върху поредицата 'Бързи и яростни', той се появява в седмата серия на филма. Започвайки през 1999 г., той преследва кариера в киното, играейки множество главни роли. Освен това той играе ролята на Ангел във филма 'Принцът на славата' и публиката се радва да го види в ролите на злодей.

Той също така се появява във филма от 2001 г. „The Barrio Murders“, играейки ролята на Джони, а през същата година се появява във филма Training Day. Той също се появява в редица филми, включително Маскирани и анонимни, Старото училище, Без следа, SWAT, Всемогъщият Брус, Национална сигурност и Двойно острие.

Той прави своя актьорски дебют в Служител на месеца през 2004 г., играейки Ноел. Неговата най-внимателна игра беше във филмите Candy Paint и Harsh Times, в които той показа различни емоции, а не забавление. Той също играе Сантос в „Седемте мумии“, който беше избран за най-препоръчвания филм на годината.

Ноел се появява в няколко филма през 2006 г., включително Hood of Horror, School for Scoundrels, Jack’s Law и Last Rites. След дълги години в холивудската индустрия той беше смятан за най-великия американски актьор на всички времена. Работил е по повече от 2-3 филма за една година и запазва хладнокръвие, докато работи с различни актриси. Наскоро той се появи в ролята на Поуп като Big Daddy през 2017 г. и също се появи в третите епизоди на тренировъчния ден.

Постижения и награди на Ноел Гулиеми

Гуглиеми е постигнал различни неща през цялата си кариера. Той беше избран за роли в епизодите на Бързи и яростни и остана на тази позиция до седмия сезон. Той е забелязан от първото си действие през 1999 г. и е постигнал многобройни постижения през цялата си кариера.

Нетната стойност на Ноел Гулиеми през 2022 г

Ноел е професионален американски актьор с приблизителна нетна стойност на милиона към юни 2022 г. След няколко години работа като главен актьор, той започна да печели милиони долара за един филм и остава най-скъпият актьор на всички времена.

Ноел Гулиеми е успешен актьор, издигнал се до големи висоти в кариерата си. Първата му актьорска роля е като главна роля във филма „Got Real“, където играе героя „Франк Ортис“. След успешната си кариера му предлагат различни филми и също така се появява пред публика като мотивационен оратор. Ролята му на гангстер беше взета под внимание най-вече, което му помогна да получи повече роли в бъдеще.

Популярни Публикации