Кой е Ники Тамболи? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Ники се разхожда е индийски модел и актриса, която работи предимно в южноиндийската филмова индустрия. Тя е добре известна с ролите си на Дивия в екшън филма на ужасите на тамилски език Kanchana 3 (2019) и Муника в напрегнатия трилър Thippara Meesam (2019), като и в двата си партнира със Сри Вишну.

Бързи факти

Истинско име / друго име Ники се разхожда
Професия Актриса, Модел
Дата на раждане 4 октомври 1991 г
Възраст (2022) 31 години
Място на раждане Аурангабад, Махаращра
Училище Международно училище PODAR, Аурангабад
Колеж / университет Kishinchand Chellaram College, Мумбай
Височина 5.’5″
Тегло 55 кг
Бащино име Нарисувана от Тамболи
Майчино име Ето защо Бходке Тамболи
Семейно положение Неженен
Гадже / Връзка с Рохит Гида
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Биография на Ники Тамболи

Ники се разхожда е родена на 21 август 1996 г., нейната възраст е 26 години (към 2022 г.). Тя е от град Аурангабад в Махаращра. Баща й работи за HDFC Bank като изпълнителен директор по продажбите. Майка й е майка, която си стои вкъщи. На 4 май 2020 г. тя загуби брат си Джатин Тамболи. Той почина в резултат на COVID -19.

Ники завършва основно образование и гимназия в Аурангабад, Махаращра. След това тя се премести в Мумбай, за да преследва актьорската си професия. Тя има интерес към представленията още от малка. Ники Тамболи е добре познато лице както в телугу, така и в тамилската кино индустрия. Тя е родена и израснала в град Аурангабад, Махаращра. Ники навлиза в шоубизнеса след дипломирането си и започва кариерата си на модел на 21 години. Тя позира за редица известни фирми, както и за телевизионни реклами.Възраст, височина, тегло на Ники Тамболи

Ники се разхожда е на 31 години, висок е 5 фута 6 инча и тежи около 58 кг. Физическите й измервания, включително размера на гърдите и сутиена, размера на талията и бедрата, са 32-28-32 инча. Размерът на сутиена й е 32B, измерването на талията й е 28 инча, а измерването на бедрата й е 32 инча.

кариера

Амболи започва кариерата си като модел. През 2019 г. тя направи своя актьорски дебют като Пуджа в комедийния филм на ужасите на телугу Chikati Gadilo Chithakotudu. Тя направи своя тамилски филмов дебют като Дивия в екшън филма на ужасите Kanchana 3. Нейният 0,33 филм стана Thipparaa Meesam на телугу, в който тя изобрази Муника.

През 2020 г. тя се състезава в хинди риалити програмата Bigg Boss 14 и завършва като втора подгласничка. По време на изложбата си тя спечели забележителна репутация и уважение.

Тя се появи в базираното изцяло на каскади риалити шоу Fear Factor: Khatron Ke Khiladi eleven през 2021 г., което беше записано в Кейптаун и завърши на десета позиция. През 2022 г. тя се появява в програмата на Bharti Singh и Haarsh Limbachiyaa The Khatra Khatra Show.

Постижения и награди

Ники се разхожда все още не е получил награда. Тя направи своя актьорски дебют във филма на телугу Chikati Gadilo Chithakotugu, в който изигра Пуджа. Тя се появява в тамилския филм Kanchana 3 същата година, като сестрата на Priya. Тя беше състезател в цветната телевизионна програма Big Boss 14 през 2020 г. Той също има голяма база от фенове в акаунтите си в социалните медии и е знаменитост в социалните медии.

Нетната стойност на Ники Тамболи през 2022 г

Според различни медийни източници, Нетното състояние на Ники Тамболи в индийски рупии е 11 крори, което се превежда на 1,5 милиона долара в щатски долари към октомври 2022 г . Тя стартира актьорската си кариера през 2019 г. с филма на телугу Chikati Gadilo Chithakotudu, а също така участва в тамилския филм Kanchan 3.

Ники Тамболис Гадже, Запознанства

Ники се разхожда, състезателка на Bigg Boss 14, е известна със своите смели фотосесии. Въпреки това тя най-после направи публично достояние любовната си връзка, а феновете са във възторг. В петък актрисата публикува серия от снимки в Instagram със своя „гадже и най-добър приятел“ Рохит Гида.

Популярни Публикации