Кой е Naviyd Ely Raymond? Знайте за сина на известния певец Ъшър

Naviyd Ely Raymond е дете на знаменитост, известен най-вече с баща си Usher, певец, автор на песни, актьор, бизнесмен и танцьор от Съединените щати.

Бързи факти

Пълно име Навийд Ели Реймънд
Първо име Навид
Презиме Ели
Фамилия Реймънд
Дата на раждане 10 декември 2008 г
Възраст 12 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Ъшър
Баща професия Американски певец, автор на песни, актьор, бизнесмен и танцьор
Име на майката Тамека Фостър
Професия майка стилист
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Стрелец

Баща му е известен художник.

Бащата на Naviyd е успешен певец и автор на песни, продал повече от 80 милиона албума по целия свят. Когато е на девет години, баба му забелязва вокалните му способности и той започва своята певческа кариера. След това родителите му се преместват в Атланта, за да му предложат по-големи възможности за пеене и атмосфера.

Популярността на Usher нараства с публикуването на първия му албум, „Usher,' през 1994 г. и впоследствие с втория му албум, „My Way'. Той получава две награди Грами за третия си албум, „8701“, който включва няколко големи песни и са продадени 80 милиона копия. Записът му „Confession“ му помогна да се утвърди като най-продаваният музикален изпълнител от десетилетието на 2000-те. Той бе възнаграден с продължаващ успех, като получи две награди Грами през 2011 г. и 2013 г. за „R&B Ballads“ и „There Goes My Baby.“ В края на 2009 г. Billboard го класира като втория най-успешен музикант от 2000-те и беше номер едно Горещи 100 изпълнители на десетилетието.Омъжена за стилист

През 2007 г. баща му се жени за майка му Тамека Фостър. Тя е стилист на знаменитости, който е работил с Lauryn Hill, Jay-Z, Toni Braxton, Ciara, Pato LaBelle и много други. Двойката започна да се среща през 2005 г., а две години по-късно се ожениха. По онова време тя вече беше самотна майка на три момчета от връзка с дрехиря Райън Глоувър от Атланта. Те споделиха и следващото дете, Usher Cinco Raymond V, родено през ноември 2007 г. като първото дете на двойката.

  Навийд Ели Реймънд

Naviyd Ely Raymond (Източник: Google)

Сватбата беше отменена в последния момент.

След две години връзка, двойката беше на път да си размени брачните халки, когато Ъшър го отмени час преди планираното време, защото не беше готов за ангажимента. Месец по-късно обаче, на 3 август, сватбата беше пренасрочена за малка гражданска церемония в Атланта, Джорджия.

В интервю за Opera Winfrey той каза, че е готов за ангажимента, защото иска да поеме отговорност и не иска да бъде като баща си, който го е изоставил, когато е бил едва на седем години. Двойката отпразнува сватбата си с грандиозно тържество на 1 септември във винарната и курорта Chateau Elan край Атланта.

В момента родителите са в добри отношения.

Бракът на родителите му беше обречен на провал дълго време и двойката се разведе през 2009 г. Двойката реши да се раздели, след като Тамека го обвини в изневяра. Първоначално имаше битка за попечителството над детето, която продължи три години. Накрая, на 24 август 2012 г., съдът предостави на Ашър основно попечителство над двете му деца с Тамека. Заради него и брат му отношенията между родителите му вече са сърдечни и приятелски и често ги виждат заедно.

Негов мениджър беше втората му съпруга.

Той започна да се среща с мениджъра си малко след развода с първата си съпруга. След като се среща с нея в продължение на пет години, той й предложи брак през януари 2015 г. и те се ожениха на следващата година. След това те прекарват известно време в Куба като част от медения си месец. За съжаление, тази романтика също беше обречена на провал. Двойката се раздели през септември 2018 г., само две години след като се ожениха. Двойката се разведе приятелски и избра да остане приятел.

  Навийд Ели Реймънд

Naviyd Ely Raymond (Източник: google)

Намери нов бизнес партньор

Баща му е намерил нов бизнес партньор за себе си. Слуховете за връзката му с Дженифър Гойкочеа започнаха да циркулират през есента на 2019 г. Тя е старши директор на Epic Records за изпълнители и репертоар. За първи път бяха забелязани заедно в Hollywood Bowl през октомври 2019 г. Дженифър Джонсън, фотограф, я улови и сподели снимка, на която се целуват зад кулисите. Те обаче не са потвърдили връзката си.

Популярни Публикации