Кой е Nate Ruess? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Нейт Рюс е известен американски певец и автор на песни. Той е най-известен като вокал на популярната поп група Fun и популярната рок група The Format. От 2015 г. работи като солов музикант. Като член на групата Fun for We Are Young получава награда Грами.

Бързи факти

Празнувано име: Нейт Рюс
Истинско име/пълно име: Натаниел Джоузеф Рюс
Пол: Мъжки
Възраст: 40 годишен
Рождена дата: 26 февруари 1982 г
Родно място: Айова Сити, Айова, САЩ
националност: американски
Височина: 1,74 М
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Във връзка жена
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Левон Ронсън-Рус и Олимпия Ронсън-Рус)
Запознанства/приятелка (име): Да (Шарлот Ронсън)
Nate Ruess гей ли е?: не
Професия: Певица и автор на песни
Заплата:
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара

Биография на Нейт Рюс

Нейт Рюс , пълно име Натаниел Джоузеф Рюс, е роден на 26 февруари 1982 г. в Айова Сити, Айова, на родители Лари Рюс и Бес Зингер. По-голямата му сестра се казва Елизабет Рюс. Като дете той се заразява няколко пъти с пневмония, което кара семейството му да се премести във ферма в Глендейл, Аризона през 1986 г. По отношение на образованието той завършва гимназията в Диър Вали през 2000 г. В гимназията свири в пънк групи и решава да продължи музикална кариера, след като се дипломира. За да подкрепи музикалните си амбиции, той започва работа в адвокатска кантора.

Nate Ruess Възраст, височина, тегло

Нейт Рюс е роден на 26 февруари 1982 г. и на 16 септември 2022 г. ще навърши 40 години. Висок е 1,74 метра и тежи 72 килограма.  Нейт Рюс

Нейт Рюс

кариера

Нейт Рюс започва кариерата си през 2000 г., когато той и неговият най-добър приятел и популярен музикант Sam Means създават групата The Format. На 9 август 2002 г. The Format издават EP от пет песни, озаглавен EP, което им печели местно признание. Elektra Records подписват с тях през 2002 г. в резултат на това.

Успехът на дебютния им албум, Interventions + Lullabies, повишава тяхната популярност (2003). Те издават второто си EP, Snails, през 2005 г., но този път чрез Atlantic Records. На 10 юли 2006 г. те издават втория си албум, Dog Problems, чрез своя звукозаписен лейбъл The Vanity Label. Групата обаче се разпада през 2008 г. Той създава групата Fun веднага след разпадането на The Format. Fun е основана от Nate, Jack Antonoff и Andrew Dost.

През 2009 г. те издадоха своя дебютен студиен албум, Aim and Ignited, който получи положителни отзиви и достигна номер 71 в Billboard 200. Те издадоха втория си албум, Some Nights, през февруари 2012 г. и той имаше огромен успех, продавайки почти 3 милиона копия. Водещият сингъл от албума, Some Nights, също достигна третото място в Billboard Hot 100. Те спечелиха Грами за песента си We Are Young през 2013 г.

През 2013 г. той беше включен в песента на Pink Just Give Me a Reason, която стана номер едно в US Billboard Hot 100. Той също така се появи в хитовата песен на Eminem Headlights. Той излиза соло през 2015 г. и дебютният му албум, Grand Romantic, е издаден на 16 юни 2015 г. Той също така участва като текстописец и композитор в албума на Keith Urban Graffiti U. Той също така е написал песни за Manic на Halsey и High Road на Kesha.

Постижения и награди на Нейт Рюс

Нейт Рюс е получил следните награди и постижения: Той получи наградата Грами за песен на годината за We Are Young като член на групата Fun на наградите Грами през 2013 г. Той получи наградата на VMA за най-добро сътрудничество за работата си с P! Nk. На видео музикалните награди на MTV през 2013 г. Нейт Рюс изпълни Just Give Me a Reason.

Нетната стойност на Nate Ruess през 2022 г

Нейт Рюс има нетна стойност от 15 милиона долара към октомври 2022 г. По-голямата част от приходите му идват от работата му като певец и автор на песни. Той е най-известен като вокалист на групите The Format и Fun. Той спечели наградата Грами за We Are Young като член на Fun. Работил е и с известни изпълнители като Еминем и Пинк.

Nate Ruess е фантастичен певец, както се вижда от работата му. Способността му да остане отдаден на работата си е един урок, който всички можем да вземем от живота му. С това казано, ние му желаем най-добрия късмет във всичките му бъдещи начинания и се надяваме, че ще продължи да ни забавлява, както винаги.

Nate Ruess Съпруга, брак

Нейт Рюс започна да се среща с популярната модна дизайнерка Шарлот Ронсън през март 2014 г. и оттогава двойката е заедно. Левон Ронсън-Рус (роден през 2017 г.) и Олимпия Ронсън-Рус са деца на двойката (р. 2019 г.).

Популярни Публикации