Кой е Найджъл Фараж? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруга, височина, кариера

Найджъл Фараж е известен и успешен английски политик и телевизионен оператор. Найджъл Фарадж е бил лидер на няколко британски политически партии, включително Партията на независимостта на Обединеното кралство, Партията за Брекзит и други. В момента Найджъл Фараж не е свързан с никоя политическа партия.

Той е почти пенсиониран политик, но способностите му са равни на всеки професионалист. Найджъл Фараж също беше член на Европейския парламент, докато Обединеното кралство напусна Европейския съюз през 2020 г. В момента той работи на позицията на президента с Reform UK. Води и предаване GB News.

Бързи факти

Празнувано име: Найджъл Фараж
Истинско име/пълно име: Найджъл Пол Фараж
Пол: Мъжки
Възраст: 58 години
Рождена дата: 3 април 1964 г
Родно място: Фарнборо, Кент, Англия
националност: британски
Височина: 1,71 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Грейн Хейс (м. 1988-1997), Кирстен Мор (м. 1999)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (4)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Найджъл Фараж гей ли е?: не
Професия: Британски телевизионен оператор и бивш политик
Заплата: 60 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Найджъл Фараж

Найджъл Пол Фараж , по-известен като Найджъл Фараж, е известен британски политик и телевизионен оператор. Найджъл Фараж е роден на 3 април 1964 г. във Фарнборо, Кент, Англия. Гай Юстъс Оскар Фараж и Барбара Фараж родиха Найджъл Фараж.Баща му беше борсов брокер в Лондон и лекуващ се алкохолик. Бащата на Найджъл изоставя семейството си, когато той е на пет години. Връща се при семейството две години по-късно и започва антикварен бизнес.

Найджъл Фарадж посещава Dulwich College за своето образование. Още от гимназията се интересуваше от политика. Найджъл е привърженик на Консервативната партия от дете.

Найджъл Фараж Възраст, височина, тегло

Найджъл Фараж е роден на 3 април 1964 г. и към 2022 г. е на 58 години. Висок е 1,71 м и тежи 75 кг.

Найджъл Фараж

Найджъл Фараж Съпруга и деца

Найджъл Фараж има два брака в живота си. Първият му брак е с Grainne Hayes през 1988 г. Найджъл и Grainne са женени до 1997 г. Когато се жени за първата си съпруга, тя е медицинска сестра. Найджъл има двама сина на име Самуел и Томас от първия си брак.

Найджъл и Грейн се развеждат през 1997 г. поради разногласия. През 1999 г. Найджъл се жени за Кирстен Мехр. Кирстен Мер е германка, от която Найджъл има две деца. Всичките му деца имат британски и немски паспорти.

Найджъл Фараж винаги е бил антиевропеец, който е протестирал срещу идеите и идеологията на Европейския съюз. Той остана член на Европейския парламент в Европейския съюз до 2020 г. Той беше много щастлив през 2020 г., защото Обединеното кралство напускаше Европейския съюз.

Кариера на Найджъл Фараж

Найджъл Фараж има процъфтяваща политическа кариера. Той също е телевизионен оператор, в момента работи като водещ за GB News. Найджъл Фарадж е привърженик на Консервативната партия от 1982 г., въпреки че напуска партията през 1992 г. От 2006 до 2009 г. той е лидер на Независимата партия на Обединеното кралство.

Найджъл Фараж основа партията UKIP, която свърши отлична работа и има значителен дял от гласовете. Найджъл Фараж също беше домакин на радио шоу, наречено Шоуто на Найджъл Фараж. От 2017 до 2020 г. той работи върху шоуто.

Постижения и награди на Найджъл Фараж

Найджъл Фараж е бил признат многократно за изключителните си постижения и принос към политиката на Обединеното кралство. Найджъл Фараж получи наградата за цялостен принос за приноса си към референдума за Брекзит през 2016 г. През 2016 г. той беше номиниран и за Личност на годината.

Нетната стойност на Найджъл Фараж

Найджъл Фараж е един от най-успешните политици на Обединеното кралство. Неговата нетна стойност е 5 милиона долара към юни 2022 г., което е доста изключително, като се имат предвид всичките му изключителни творби. Той получава заплата от 60 000 долара, по-голямата част от която идва от работата му като телевизионен оператор и политик.

Той направи по-голямата част от парите си чрез политика. Работил е и в радиото, където няколко години води собствено предаване. В момента Найджъл живее на лондонската Single Street.

Найджъл Фараж е изключителен политик и телевизионен оператор, който е постигнал много важни етапи в кариерата си. В хода на кариерата си той е работил за редица политически партии и е печелил популярност във всяка от тях.

Найджъл Фараж е демонстрирал своето пренебрежение към Европейския съюз и винаги е подкрепял излизането на Обединеното кралство от ЕС. През 2020 г. мечтата му се превърна в реалност. Почти е извън политиката, но способностите му остават. Той е известна и харесвана фигура. Ние искрено оценяваме всичките му усилия и отдаденост за подобряване на политиката в Обединеното кралство.

Популярни Публикации