Кой е Мич Фогел? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Мич Фогел стана за да стане известен като дете актьор на десетгодишна възраст, главно благодарение на ролята си в телевизионния сериал Bonanza. Но въпреки достигането на върха на популярността си като дете, той никога не е предпочитал светлината на прожекторите като възрастен.

По-късно той е известен с това, че ръководи група, живее спокоен живот и е заобиколен от хора, които искрено обича и на които държи. Той започва своето пътуване на млада възраст, която много хора не могат да си представят, но той никога не е съжалявал за решението си.

Вместо това той е доволен, че е започнал работа и така е натрупал опит. Той и Тим Матисън са единствените оцелели членове на известното му шоу, главният актьорски състав на Bonanza.Бързи факти

Празнувано име: Мич Фогел
Истинско име/пълно име: Мичъл Л. Фогел
Пол: Мъжки
Възраст: 66 години
Рождена дата: 17 януари 1956 г
Родно място: Алхамбра, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,76 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Кристин Жил. (м. 1985 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): да
Запознанства/приятелка (име): N/A
Е Мич Фогел гей?: не
Професия: Актьор, режисьор и певец
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 600 хиляди долара

Биография на Мич Фогел

Мич Фогел е роден на родителите си на 17 януари 1957 г. Докато знаем, че баща му се казва Денис Фогел, не знаем много за майка му. Хората около него разпознаха таланта и страстта му към актьорството и го насърчиха да се занимава с тях, въпреки че беше само на десет години.

Той е свършил много забележителна работа, появявайки се в сценични продукции на Том Сойер, Хайди, Питър Пан и Магьосникът от Оз. Но участието му във филмовата индустрия никога не го е принуждавало да се откаже от образованието си.

Той разбира стойността на образованието и завършва гимназията Джордан младши в Бърбанк, Калифорния, след две години в гимназията Хайнц Кайзер в Коста Меса, Калифорния.

Mitch Vogel Възраст, височина, тегло

Мич Фогел е роден на 17 януари 1956 г. и към 2022 г. е на 66 години. Висок е 1,76 м и тежи 75 кг.

  Мич Фогел Wiki

Мич Фогел Wiki

кариера

Мич започва кариерата си в ранна възраст. Той е добре известен с изключителните си изпълнения в игрални филми като Henry Fonda, The Reivers, Yours, Mine и Ours, наред с други, най-добрият от които е The Reivers. След като се появи за кратко в Bonanza в продължение на две години, той се присъедини към актьорския състав като Джейми Хънтър и изигра ролята за последните три сезона.

Той обаче имаше някои фантастични главни роли, включително Момчето от Dead Man’s Bayou, Menace on the Mountain, State Fair и Born Innocent. Но всичко това се случи, след като той работи усилено и се появи като гост-звезда в западни телевизионни предавания като Dundee and the Culhane, Little House on the Prairie, Here Comes the Brides и други.

Мич създава рок група като възрастен, започва да пее в нея и дори режисира и се появява в църковни пиеси. След много години телевизионното пътешествие на Travel Channel го върна на мястото на Bonanza. Въпреки че вече не е в шоубизнеса, той никога не забравя корените си и присъства на Bonanza Convention и Bonanza Weekend в Ливърпул, Англия.
Постижения и награди

Фогел е номиниран за награда Златен глобус за най-добра поддържаща мъжка роля през 1969 г. за ролята си в игралния филм The Reivers. През 2004 г. той също беше представен в интервю за списание Bonanza Gold.

Нетната стойност на Мич Фогел през 2022 г

Фогел е бил трудолюбив от дете. Още като десетгодишен той разбира, че даването на всичко от себе си във всяка роля е от решаващо значение за оцеляването му в индустрията. И той направи точно това, с пълна отдаденост. Той също така бързо реши как иска да прекара живота си като възрастен.

Но във всеки етап от живота си той никога не е смятал напускането на работата си като опция. И именно заради това отношение той е натрупал такова състояние. През целия си живот той е натрупал значителна сума активи и пари. Нетната му стойност се оценява на 600 000 долара към юни 2022 г.

Мич Фогел имаше вкуса на славата от дете. И накрая, можем да заключим, че трудолюбивите хора постоянно постигат успех в живота. Може и да му е било трудно като дете да се справя с толкова много камери, но това не му попречи да стане това, което е.

Мич Фогел Съпруга, брак

Мич Фогел израснал с камери навсякъде около него. Като възрастен той желае живот далеч от светлините на прожекторите и се премества в Питсбърг, Пенсилвания, където сега живее в приказка със съпругата си Кристин Гилис и двете им красиви дъщери.

За дъщерите му се знае малко. Той живее в Южна Калифорния със семейството си и има щастлив 37-годишен брак.

Популярни Публикации