Кой е Mayling Ng? Wiki, биография, нетна стойност, актьорски дълг

Mayling Ng е китайско-сингапурска актриса и майстор на бойни изкуства от Ливърпул, Англия. Тя стана известна, след като изигра Орана в режисирания от Пати Дженкинс филм Wonder Woman (2017).

Въпреки това, Мейлинг стана известна, след като се появи във филма на D Comics „Отряд самоубийци 2“, който излезе на 5 август 2021 г. Тя бе избрана за ролята на Монгал, един от главните герои във филма, режисиран и написан от Джеймс Гън.

Кратки факти за Mayling Ng

Истинско пълно име Mayling Ng.
Професия Актриса, личен треньор и бизнесдама.
Дата на раждане 1975 г.
Възраст (към 2021 г.) 45 години.
Място на раждане Ливърпул, Англия.
Етническа принадлежност Смесени (британски, китайски и сингапурски).
Националност британски.
Семейно положение Неомъжена.
гадже Името не е известно (от 2001 до 2006 г.).
образование Завършвам.
родители Баща: Собственик на франчайза The Slowboat.
Майка: Не е известно.
Братя и сестри Братя: 1. Нийл Нг.
2. Робърт Нг.
3. Чан Нг.
4. Антони Чан Нг.
Сестра: Няма.
Нетна стойност (прибл.) 1,5 милиона – 2 милиона долара.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг

Майлинг на биографията

Няма много информация за нейния рожден ден, но тя е родена през 1976 г. в Ливърпул, Англия. Mayling Ng е на 45 години. Според много източници тя е от китайско-сингапурски произход по бащина линия. Освен актриса, в автобиографията й пише, че е личен треньор и бизнесдама.Тя е родена в Англия, така че нейната националност е английска, но има и сингапурско гражданство, тъй като нейните предци са от Сингапур. Тя започва да тренира различни бойни умения като дете, включително Raw Combat, Kickboxing, Taekwon-Do, бойни изкуства и кунг-фу.

Mayling също владее оръжия като Kwan Dao, Shotgun, Broadsword, Nunchucks, BO Staff, Spear и Rifle. Няма конкретика за образованието й. Въпреки това успях да намеря учебните зали, където Н. Г. взе своите уроци.

Жана Хартман я преподава в класове по филми и драма на тази знаменитост. Тя също направи проучване на сцената на Джъд Нелсън. Ng посещава Actors Center в Лондон за практика на прослушване за камера. Тя дори посещава семинар по актьорско майсторство на Грег Бинкли. Тя също получи инструкции от Tony Barr Workshop.

Мейлинг Нг е единственото дете на родителите си. На остров Тенерифе тя израства с четирима братя на име Нийл Нг, Робърт Нг, Чан Нг и Антони Чан Нг. Майка й е от британски произход, докато баща й е от китайски сингапурски произход.

През 80-те години бащата на актрисата се премества в Тенерифе, за да стартира франчайза The Slowboat. Това означава, че Мейлинг е със смесен произход. Тя се премества в Съединените американски щати през 2010 г., за да преследва кариера в развлекателната индустрия.

  Mayling Ng

Mayling Ng (Източник: Pinterest)

Мейлинг на актьорския дълг и професионалния живот

Тя прави своя актьорски дебют през 2013 г. с филма Mister John, режисиран от Джо Лоулър и Кристин Молой. Тя играе Ясмин във филма, който излезе на 27 септември 2013 г. По-късно, през 2016 г., тя получи втората си роля в екшън-драматичния филм Lady Bloodfight.

Той беше пуснат на 5 май, а Mayling Ng играе Svietta заедно с Amy Johnston като Jane, Muriel Hofmann като Shu, Jenny Wu като Ling, Kathy Wu като Wai и други. Следващата й поява беше във филма Wonder Woman от 2017 г., но героинята й Орана, която беше една от каскадьорките, остана некредитирана.

След това Майлинг направи първата си поява като себе си в телевизионния сериал Bushido Battleground в епизода Rumble at the Border през 2017 г. През 2018 г. тя също се появи като Гамора във видеоиграта Marvel Strike Force. Тя също се появи в The Scorpion King: Book of Souls, фантастичен филм, който беше пуснат на 23 октомври 2018 г.

Тази актриса е избрана за ролята на Кенса, заедно с Хауърд Чарлз като Урук, Зак Макгоуън като Краля на скорпионите, Питър Менса като Небсерек, Нейтън Джоунс като Енкиду и други. The Scorpion King: Book of Souls е режисиран от Дон Майкъл Пол.

Мейлинг се появи в три филма през 2019 г.: Muna като Brunilda, Blood Hunters: Rise of the Hybrids като Maya и Acceleration като Lillian. По-късно същата година Нг играе ролята на Брит в екшън-драматичния филм Debt Collectors, режисиран от Джеси В. Джонсън.

Ролята й на Монга във филма 'Отряд самоубийци 2' я изстреля до звезда. В Suicide Squad 2 участват още Марго Роби като Харли Куин, Идрис Елба като Кървав спорт, Джон Сина като Миротворец, Джоел Кинаман като полковник Рик Флаг, Майкъл Рукър като Савант, Виола Дейвис като Аманда Уолър и други.

Мейлинг на нетната стойност

Нетното състояние на Mayling Ng се оценява на 1,5 милиона USD – 2 милиона USD към октомври

Факти

  • Актьорската й кариера започва, когато се появява в театрална постановка. Първата й поява е като водеща танцьорка на Сали Боулс в пиесата 'Кабаре'. Тази пиеса е представена в театъра Everyman в Обединеното кралство.
  • Тя ще се появи в два предстоящи филма, The Journeyman (в предварителна продукция) и Legend of the White Dragon (заснемане).
  • Mayling Ng ще се появи в The Journeyman като Alina и Legend of the White Dragon като Tek Boh.
  • Що се отнася до личния й живот, тази актриса е изключително лична. Тя никога не е споменавала своята връзка(и) или партньор(и) в официалния си акаунт в социалните медии. От 2001 до 2006 г. обаче тя имаше връзка с човек, чиято самоличност все още не е разкрита.
  • От 2006 г. до 2014 г. работи като международен персонален треньор.

Популярни Публикации