Кой е Maxence VIRE от America’s Got Talent?

Maxence VIRE, популярен илюзионист, участва в тазседмичния епизод на America’s Got Talent (AGT) сезон 17, който беше излъчен във вторник, 26 юли 2022 г., в 20:00 ч. ET по NBC. Със своите магически подвизи в близък план той вдигна съдиите Саймън Коуел, София Вергара, Хауи Мандел и Хайди Клум, спечелвайки бурни аплодисменти. И живата публика, и тези у дома го аплодираха.

Състезателят на AGT също се състезава в Spain’s Got Talent през 2021 г., като спечели желания златен звънец от всички съдии и стигна до финала. Той ще бъде един от многото талантливи хора и ансамбли, които се борят да впечатлят публиката и може би да преминат към следващия етап на AGT.

Maxence VIRE, участник в AGT, е един от най-квалифицираните илюзионисти.

С магията и илюзиите си френският магьосник озари сцената. Състезателят на AGT започва да прави магии в ранна възраст, отклонявайки се от семейния обичай и работата на баща си като развъдник на тибетски пилета тип бантам, за да стане магьосник-джебчия. Maxence вижда себе си като шоумен, който е мошеник, но честен в профила си в уебсайта си. Биографията продължава:Има повече от формиращи места в живота на артисти и актьори, като улични училища, кабарета и средиземноморски клубове. Този престъпник е направил и трите, което го прави необичайна фигура с безгранична енергия и каустично, но изтънчено чувство за хумор.

 Максънс

Магьосникът AGT получи френската награда Close-up d’or през 2018 г. и се присъедини към редиците на най-квалифицираните илюзионисти в света. Maxence завърши на полуфиналите на 14-ото издание на La France един невероятен талант, изтъкнато състезание за таланти през следващата година. Той спечели златния звънец и достигна до финала на Spain’s Got Talent (ESPA GOT TALENT) през 2021 г., като водещите го обявиха за най-удивителния магьосник джебчия, който някога се е състезавал в испанското издание на състезанието за таланти през всички сезони. Те също подчертаха представянето му в една от най-добрите магически съчетания в света в историята на франчайза.

Участникът в AGT е роден на 14 декември 1989 г. в Клермон-Феран, Франция, и има нетна стойност от един милион евро. Той е отгледан в любящ дом от своите родители и братя и сестри. Сега той живее в Париж, Франция. Чаровникът е женен за Клои Джема и има дете от нея. Силата на Maxence е неговата директна ангажираност с посетителите. Фокусникът е много адаптивен, изпълнявайки своята оживена и активна магия на коктейли, ресторанти, фирми и дори по улиците. Той няма географски ограничения и предоставя на хората повече, отколкото те очакват.

Състезателят също си сътрудничи с компании като Louis Vuitton, Mauboussin и Vivienne Westwood. Максънс беше постоянният магьосник на легендарното Cabaret Le Moulin Bleu и ключова фигура. Той също така е работил в някои от най-забележителните места в родния си град, включително Zenith of Clermont-Ferrand, Stade Marcel Michelin и Opera Vichy.

 Максънс

Магьосникът също така има над 10 години опит в работата с младежи и разбира как да забавлява чудесно малки деца. Твърди се, че той предоставя различни услуги за младежи с цел да ги забавлява чрез педагогика. Сезон 17 на America's Got Talent е изключително популярен сред зрителите, благодарение на разнообразието от таланти, показани на сцената. Освен това съдиите се завърнаха в панела със своите забавни разговори и ексцентрични личности, увеличавайки аудиторията на състезанието.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Maxence VIRE El Mago loco (@maxencevire)

Популярни Публикации