Кой е Матю Морисън? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Матю Морисън е завършен актьор, танцьор и автор на песни. Той е американец по националност. Той е най-известен с ролята си на г-н Уилям Шустър в популярния телевизионен сериал Glee. Матю също е талантлив певец и автор на песни, който участва в няколко хитови песни.

Бързи факти

Празнувано име: Матю Джеймс Морисън
Истинско име/пълно име: Матю Морисън
Пол: Мъжки
Възраст: 43 години
Рождена дата: 30 октомври 1978 г
Родно място: Национален паметник Форт Орд, Калифорния, САЩ
националност: американски
Височина: 1,83 м
Тегло: 76 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Рене Пуенте († 2014 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Ревел Джеймс Макай)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Гей ли е Матю Морисън?: не
Професия: Актьор, танцьор, певец и автор на песни
Заплата: 000/епизод (приблизително)
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара
Последна актуализация: септември 2022 г

Биография на Матю Морисън

Матю е роден в американския щат Калифорния. Томас Морисън е негов баща, а Мери Луис Морисън е негова майка.

От малък Матю знаеше, че е най-добрият актьор. Родителите му бяха изключително подкрепящи решението му да преследва кариера като актьор. Той се запознава с тази област за първи път, когато е в пети клас. По това време той се запознава с детския театър.Той беше толкова трогнат и вдъхновен от театъра, че реши да се занимава с него. Ето защо той решава да се запише в Orange County High School Of The Arts. След това той посещава училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет. Скоро е поканен на прослушване на Бродуей. По това време получава първата си роля във Footloose.

По-късно той започна да противоречи какво иска да прави. Матю разбра, че в допълнение към сценичните изкуства се интересува от футбол. Но неговият учител Ралф Опачич му помогнал да вземе решението да стане актьор.

Матю Морисън Възраст, височина, тегло

Матю Морисън е роден на 30 октомври 1978 г. и към 2022 г. е на 43 години. Висок е 1,83 м и тежи 76 кг.

  Матю Морисън

Матю Морисън

кариера

на Матю първата телевизионна роля е в популярния сериал Сексът и градът, където играе второстепенна роля. След това, през и около 2002 г., той беше видян като Фантом в шоуто на ужасите на Роки.

Едва през август 2002 г. той беше забелязан в шоу на Бродуей, наречено Лак за коса. Матю е избран за ролята на Линк Ларкин.

Матю се появи като гост-звезда в няколко телевизионни сериала през 2006 г. Guiding Light, Law & Order: Criminal Intent, A Naked Girl On The Appian Way, Ghost Whisperer, CSI: Miami, Dan In Real Life, Nice Girls Don't Get The Corner Office, 10 Million Miles и други са сред тях.

През 2008 г. той е избран за ролята на Уил Шустър, главният герой в комедийния/музикален сериал Glee. В момента сериалът е в своя шести и последен сезон.

Матю е певец и автор на песни, освен че е актьор. Издава първия си солов албум през 2011 г. Издава албума си Where It All Began през 2013 г.

Постижения и награди на Матю Морисън

Получава наградата на Гилдията на актьорите за изключително представяне на ансамбъл в комедиен сериал през 2009 г. Получава наградата Drama Desk за работата си в Light In The Piazza.

Актьорът беше номиниран и за най-добро изпълнение от актьор в телевизионен сериал – мюзикъл или комедия на наградите Златен глобус през 2010 г.

Нетната стойност на Матю Морисън през 2022 г

Нетното състояние на Морисън се оценява на 12 милиона долара към септември 2022 г. Той спечели повечето от парите си от ролите си в телевизионни предавания и филми. Освен това нетната му стойност се увеличи в резултат на издаването на два албума. По отношение на заплащането, научихме, че той таксува 000 на епизод (приблизително) на телевизионно шоу.

Матю Морисън е искрено отдаден на професията си. Въпреки че е преживял известно объркване в младостта си, с увереност може да се каже, че той е щастлив човек, защото прави това, което наистина желае. В бъдеще се надяваме да научим повече за този актьор.

Матю Морисън Съпруга, брак

Въпреки че е участвал в няколко турнета на живо, Матю веднъж призна, че изпитва сценична треска. Той беше твърде уплашен, за да излезе на сцената и да изпълни. Ето защо той решава да напусне всички момчешки групи и да се съсредоточи върху музикалния театър.

Що се отнася до живота му на запознанства, научихме, че той е женен за Рене Пуенте. Двамата се срещаха две години, преди да се оженят през 2014 г. и имат син.

Популярни Публикации