Кой е Матиас Шонартс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Матиас Шонартс , белгийски актьор, също е художник на графити и филмов продуцент. Той започва кариерата си в развлекателната индустрия на тринадесетгодишна възраст, появявайки се в Daens, филм от 1992 г., който получава номинация за Оскар за най-добър чуждоезичен филм. Той е добре известен с изпълнението си в Loft (2008) и различни изяви в киното, включително Джак Ванмърсенил в Bullhead (2011), за което е номиниран за Оскар. Той участва в Rust and Bone (2012), който е номиниран за Златен глобус и BAFTA.

Schoenaerts спечели наградата 'Сезар' за най-обещаващ актьор за изпълнението си в този филм. Други видни герои, които изигра, са Чичо Ваня във филм от 2018 г., Червеното врабче, Габриел Оук в един от неговите филми от 2015 г., Далеч от лудата тълпа и др.

Schoenaerts получи огромно признание за изпълнението си на бивш войник във филма Disorder от 2015 г.; публиката обожаваше неговото изобразяване на ПТСР. Той беше обявен за кавалер на Ордена на изкуствата и литературата на Франция през 2015 г. за неговия неоценим принос в тази област.Бързи факти

Пълно име Матиас Шонартс
Професия Актьор, художник на графити и филмов продуцент
Популярни за Роли на Филип в Loft, Jacky Vanmarsenille в Bullhead, Ali в BAFTA, Rust и Bone
Възраст (Както през 2022 г.) 44 години
Дата на раждане 8 декември 1977 г
зодия Стрелец
Родно място Антверпен, Фландрия, Белгия
Националност Белгия
Етническа принадлежност Бяло
Училище/Университет Гимназия Джеймс Монро, Университет на Южна Калифорния, Библиотека на колежа Пиърс
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 7 милиона долара
баща Жулиен Шонертс
Майка Доминик Виче
Съпруга или приятелка Александра Шутеден (2010 – 2015), Пиа Милър (2019)
деца N/A
Братя и сестри Бруно Шонертс

Матиас Шонартс Wiki

Матиас, бебето Стрелец, е роден в белгийския град Антверпен. Жулиен Шонертс, баща му, беше актьор. Майка му е Доминик Више, учителка по френски език, дизайнер на костюми и преводач. Бруно Шонертс, по-големият брат на Шонертс, е адвокат. Те са от валонски произход, тъй като бабата на Матиас е родена в Лиеж, Валония. Той прекарва годините си на формиране в Брюксел, заедно с баба си и дядо си по майчина линия. Известният актьор има светлокафява коса и зашеметяващи сини очи. Той е висок шест фута и два инча и тежи 75 кг. Schoenarts е двуезичен от дете; владее френски, холандски и английски език. Докато говореше френски и холандски, той се научи да говори английски чрез американски филми. Матиас се появява заедно с баща си в Малкия принц на Антоан дьо Сент-Екзюпери, когато е на девет години. Баща му режисира, а майка му създава дрехите за сценичното шоу.

  Матиас Шонартс

Матиас Шонартс

Художник на графити

Schoenaerts започва да прави графити в тийнейджърските си години. Той се наричаше Зенит. Той се премества в Ню Йорк и започва да работи с TATS CRU, базирана в Бронкс група. Може да видите кадри от него, изпълняващи Графити в YouTube. Schoenarts почти избра футбола, но се отказа от него на шестнадесетгодишна възраст. Beerschot AC го записва в книгите си.

Режисьорска кариера

Той засне документалния филм Франки за своя приятел от детството Франки Ван Хоув, който впоследствие стана ММА боец. Според източници, Schoemaerts е съосновател на Hakuna Casting, белгийска кастинг агенция.

Matthias Schoenarts Съпруга, брак

Матиас Шонертс се среща с Александра Шоутеден в продължение на пет години, според източници. Двойката започна да се среща през 2010 г., но прекрати връзката си през 2015 г. Има слухове за връзката на Матиас и Пиа Милър, но нито един от тях не е доказан. Ще актуализираме този раздел с нова информация за живота му при запознанства, когато стане достъпна.

Matthias Schoenarts Нетна стойност

Няма съмнение, че Матиас Шонартс е богат актьор. Към октомври 2022 г. Нетната му стойност се оценява на приблизително седем милиона щатски долара. Актьорът води охолен начин на живот. Приходите му идват от изпълнения, комерсиални спонсорства и режисиране на филми.

Любопитни факти

  • Предпочитаният от него цвят е черен.
  • Той е фен на ФК Барселона.
  • Освен това е художник на графити.

Популярни Публикации