Кой е Марк Итън? Wiki, възраст, нетно състояние, височина, кариера, приятелка

Марк Итън беше известен баскетболист в Съединените щати. Марк Итън стана известен, след като прекара цялата си кариера в НБА в Юта Джаз.

Бързи факти

Име Марк Итън
Рождена дата (възраст) 24 януари 1957 г
Умрял 28 май 2021 г
Родно място Ингълуд, Калифорния, Съединени американски щати
Семейно положение Женен
Съпруга/Партньор Тери Итън
деца ЧЕ
Професия Американски професионален баскетболист
родители ЧЕ
Нетна стойност 3 милиона долара

Биография на Марк Итън

Марк Итън е роден на 24 януари 1957 г. Той е роден в Ингълуд, Калифорния, и е израснал в района на Лос Анджелис. Марк Едуард Итън също е пълното му име. Що се отнася до семейството му, името на баща му е Бъд, а името на майка му е Делорес. Баща му беше дизелов механик, който учеше другите как да го правят. Освен това и двамата му родители бяха високи, като баща му се извисяваше на 6 фута 9 инча (2,06 метра), а майка му на 6 фута (1,83 метра).

образование
Що се отнася до образованието му, Итън посещава Уестминстърската гимназия. Тази личност се премества в Автомобилния институт на Аризона, след като завършва гимназия през 1975 г. Итън получава дипломата си за автомобилен сервизен техник от това училище.Височина, тегло на Марк Итън

Марк Итън беше висок около 7 фута 4 инча или 2,24 метра и тежеше около 275 паунда или 125 килограма. Итън също имаше лешникови очи и златиста коса, която избледня с годините.

 Марк Итън

кариера

Марк Итън беше професионален баскетболист. От 1982 до 1993 г. Итън беше член на Юта Джаз от Националната баскетболна асоциация (НБА). Този играч беше избран за отбора на всички звезди на НБА през 1989 г. В резултат на това той беше избран за Защитен играч на годината на НБА два пъти, през 1985 г. и 1989 г. Итън също беше петкратен член на отбора за защита на НБА.

Освен това този спортист се утвърди като един от най-добрите защитни центрове на НБА. Итън постави рекорди за един сезон на НБА за блокове и блокирани удари средно четири пъти и поведе лигата по блокове четири пъти. Итън също така притежава рекорда за най-много блокирани удари на мач в кариерата си. Фланелката на Eaton с номер 53 беше оттеглена от Юта Джаз.

Въпреки високия си ръст, тази личност предпочиташе да играе водна топка, а не баскетбол. Този спортист беше член на техния гимназиален баскетболен отбор като резерва. Итън продължи да работи като автомонтьор след дипломирането си. Итън беше забелязан от помощник треньора в Cypress College. Той беше и този, който накара този баскетболист да посети обществен колеж и да играе баскетбол. След това Итън се прехвърля в UCLA, за да играе колежански баскетбол за Бруинс. Eaton, от друга страна, беше използван пестеливо.

Марк Итън Нетна стойност

Движейки се напред, към момента на смъртта си Итън имаше нетна стойност приблизително 6 милиона щатски долара към октомври 2022 г .

Приятелка на Марк Итън, запознанства

През 1980 г. Марк Итън се жени за първата си съпруга Марси. Марси е дипломирана медицинска сестра, получила образованието си в Лос Анджелис. Освен това първата съпруга на Итън работи като медицинска сестра в Санта Моника, за да му помогне да плати за колеж. Итън имаше две деца с Марси, Николас и Дъглас.

На 28 май 2021 г. този човек почина. Итън отиде да кара колело, за да обядва със съсед точно този ден. Този човек отиде да се повози малко в квартала, след като се върна у дома за няколко часа, както сподели съпругата му – Тери. Итън загина трагично при инцидент с велосипед близо до къщата си в Парк Сити, Юта. Този играч беше открит, че не реагира от случаен минувач и беше обявен за мъртъв.

Популярни Публикации