Кой е Марк Халперин? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Марк Халперин е американски журналист, който е работил като политически анализатор за MSNBC, американски кабелен телевизионен канал. Бил е и политически директор на ABC News и редактор на бюлетина The Note във Вашингтон, окръг Колумбия. Бил е и съредактор на Bloomberg Politics.

Бързи факти

Празнувано име: Марк Халперин
Истинско име/пълно име: Марк Еван Халперин
Пол: Мъжки
Възраст: 57 години
Рождена дата: 11 януари 1965 г
Родно място: Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,86 м
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Джеймс Халперин)
Запознанства/приятелка (име): Да (Карън Аврих)
Марк Халперин гей ли е?: не
Професия: Журналист, политически анализатор, автор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Марк Халперин

Марк Халперин Йънг е роден в еврейско семейство като син на Мортън Халперин и Ина Вайнщайн Халперин Йънг. Баща му преследваше кариера като експерт по външна политика по международни отношения. Детството му преминава в Бетесда, Мериленд. Преди да се запише в гимназията Walt Whitman през 1982 г., той прекарва време с японско семейство като част от програмата Youth for Understanding. През 1987 г. получава бакалавърска степен от Харвардския университет.

Марк Халперин Възраст, височина, тегло

Марк Халперин е роден на 11 януари 1965 г. и към 2022 г. е на 57 години. Висок е 1,86 метра, а теглото му е 85 килограма.  Марк Халперин

Марк Халперин

кариера

През първите години от кариерата си той работи за ABC News като асистент и изследовател. Той също така работи като продуцент на президентската кампания на Бил Клинтън през 1992 г. Две години по-късно той е нает като продуцент в отдела за специални събития на ABC Network в Ню Йорк, а по-късно се издига до позицията на редакционен продуцент. През 1997 г. той е назначен за политически директор на ABC News. Той също така основа The Note, седмичен бюлетин, който се появява на ABCNews.com и анализира политически и актуални новини от целия свят.

Марк и Джон Ф. Харис публикуват първата си книга, The Way to Win: Clinton, Bush, Rove, през 2006 г. и втората си книга, How to Take the White House, през 2008 г. Той е служил в борда на New Hampshire Institute на политиката от 2006 г. и все още е активен член на техния консултативен съвет. Списание Time също го повиши до старши политически анализатор. През 2011 г. Time публикува Mark Halperin 2012, приложение за iPad, което включва съдържание от неговата страница, както и видеоклипове, снимки и неговия поглед върху новините.

Постижения и награди на Марк Халперин

През 2010 г. Джон Хайлеман и Марк Халперин са съавтори на Game Change: Obama and the Clinton, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime, който по-късно беше адаптиран в американски филм, продуциран от HBO, наречен Game Change, който беше пуснат през 2012 г. Марк също се появи във филма като репортер. Те го последваха с Double Down: Game Change 2012, който беше публикуван през 2012 г.

Нетната стойност на Марк Халперин през 2022 г

Към юли 2022 г. Марк Халперин, човекът, който живее в противоречия и обвинения, има приблизителна нетна стойност от 4 милиона долара. Той направи състояние като журналист в телевизионната индустрия, а също така спечели пари от книгите си, които написа в съавторство с Джон Хайлеман.

Марк Халперин, най-известен със своите книги и телевизионни предавания, е човек, който се издигна в редиците на медийната индустрия, като работи упорито и прави каквото е необходимо, за да успее. Той има близки отношения с приятелката си Карън Аврих и обича да прекарва време със сина си Джеймс. Животът му след успеха беше пълен с противоречия и обвинения в сексуален тормоз и неправомерно поведение, но той все пак се опита да се завърне в медийната индустрия и беше частично успешен. Като репортер той често е обвиняван в пристрастност.

Съпруга на Марк Халперин, брак

Марк Халперин живее в Ню Йорк с приятелката си Карън Аврих и двамата поддържат връзка на живо от доста време. Той също така обяви раждането на сина си Джеймс Халперин на 6 януари 2017 г. Оттогава той се радва да бъде родител.

През юни 2011 г. той беше уволнен от MSNBC за обидно отношение към тогавашния президент Барак Обама в шоуто Morning Joe. През 2017 г. той беше уволнен от няколко канала, включително NBC News, за сексуален тормоз и лошо поведение спрямо други колежки на различни работни места. Доклад на CNN потвърди, че обвиненията срещу Марк са верни и най-малко половин дузина жени се появиха, за да предявят своите претенции срещу него, което доведе до уволнението му от Showtime през 2018 г.

Популярни Публикации