Кой е Марк Дюплас? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Марк Дюплас е писател, режисьор, актьор и музикант от Съединените щати. Както подсказва името, той е брат на известния режисьор Джей Дюплас.

Duplass Brothers Productions е компания за производство на филми, основана от братята. Baghead (2008), The Puffy Chair (2005), Cyrus (2010), The Do-Deca-Pentathlon (2012) и Jeff, Who Lives at Home (2013) са сред филмите, написани и режисирани от дуото (2011) . От 2009 до 2015 г. Дюплас играе Пийт Екхарт в телевизионния сериал на FX The League.

Бързи факти

Празнувано име: Марк Дюплас
Истинско име/пълно име: Марк Дюплас
Пол: Мъжки
Възраст: 45 години
Рождена дата: 7 декември 1976 г
Родно място: Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,79м
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Кейти Аселтън (м., 2006 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да, но имена не се посочват
Запознанства/приятелка (име): N/A
Марк Дюплас гей ли е?: не
Професия: Режисьор, писател, актьор, музикант
Заплата: 495 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Марк Дюплас

Марк Дюплас е роден в Ню Орлиънс, Луизиана. На 7 декември 1976 г. той е отведен при Синтия и Лорънс Дюплас. Марк е възпитан като римокатолик и посещава йезуитската гимназия, Тексаския университет в Остин и Градския университет на Йорк-Сити Колидж. Той е от каджунско наследство. Брат му Джей Дуплас също е филмов продуцент и двамата си сътрудничат. Марк е учил филмово изкуство и има диплома по него.Марк Дюплас Възраст, височина, тегло

Марк Дюплас е роден на 7 декември 1976 г. и към 2022 г. е на 45 години. Висок е 1,76 метра, а теглото му е 78 килограма.

  Марк Дюплас

Марк Дюплас

кариера

Марк Дюплас е режисьор, сценарист и продуцент на няколко игрални филма с брат си Джей Дуплас. The Puffy Chair е написан и проектиран от дуото през 2005 г. Това е в допълнение към представянето на един от главните герои.

Двамата братя по-късно режисираха, написаха и продуцираха филмите Baghead (2008) и Cyrus (2010) и имат различен стил, който включва обширни реклами от оригиналния сценарий, множество дубли и редактиране на сцени от 15 до 20 пъти. През 2012 г. излизат филмите им The Do-Deca-Pentathlon и Jeff, Who Lives at Home.

Марк е съсценарист, продуцент и участва във филма на ужасите Creep от 2014 г. заедно с Патрик Брис, който играе Йозеф. Той не само е съавтор на филма, но и участва в него. Те обявиха съществуването на продължение на Creep през май 2016 г. Creep 2 беше пуснат през октомври.

Дюплас участва в комедийния телевизионен сериал на FX The League със съпругата си Кейти Аселтън. Той създава и участва в сериала на HBO Togetherness през 2015 г. Същата година той участва в трилъра на Дейвид Гелб „Ефектът на Лазар“ с Евън Питърс и Оливия Уайлд.

Duplass се появи в реклама на Wealthsimple през 2018 г. Той също се появи във филмите Tully и Duck Butter. Заедно с Джей Дуплас издава първата си книга Like Brothers. В сезон 2 на сериала на Amazon Video Goliath той играе Том Уайът, строител на недвижими имоти. Duplass се появи в комедийния филм на Netflix Paddleton през 2019 г. Duplass свири в рок група.

Постижения и награди на Марк Дюплас

Марк Дюплас е съсценарист на The Puffy Chair, който спечели наградата за най-добър сценарий на филмовия фестивал в Бенд. Togetherness, сериал на HBO, създаден от братята Дуплас през 2015 г., беше номиниран за 5-ите телевизионни награди Critics Choice същата година. Освен тези отличия, Марк си направи име чрез своите актьорски и филмови продукции.

Net Wort H на Марк Дюплас през 2022 г

Марк Дюплас доходите идват от работата му като режисьор, актьор, музикант, сценарист, филмов продуцент и автор. Марк непрекъснато работи върху нови проекти, за да гарантира, че богатството му расте. Неговите почасови и дневни приходи са съответно ,51 и 56,16. Седмичната заплата на Маркс е 19,23, месечната му заплата е 250, а годишната му заплата е 5000. По отношение на ръста на заплатите това са значителни цифри.

Марк също е натрупал значителна нетна стойност, която се очаква да бъде 5 милиона долара до юли 2022 г. Със своя фокус и решителност Марк скоро ще достигне нетна стойност от милиард долара.

Каквото и да дадеш, животът винаги ще ти върне. Ако храните живота си с мързел и оплаквания от време на време, ще получите същото хранене от живота си. Никога не позволявайте на извиненията да пречат на успеха ви. Марк Дюплас е човек, който е придал значение на горните твърдения и в резултат на това той се е превърнал в чудесен източник на вдъхновение за младите хора. Той все още се стреми да натрупа повече богатство за себе си, докато други на неговата възраст продължават да се оправдават, че не са успели. Въпросът е дали сте готови да се откажете от причините си да спечелите състезанието?

Съпруга на Марк Дюплас, брак

Марк Дюплас е съпруг на Кейти Аселтън, негова колежка в The League и The Puffy Chair. Двамата имат две дъщери, Ора (родена през 2007 г.) и Моли (родена през 2012 г.). I’m Still Excited е вокал на рок групата Volcano. Към днешна дата Марк не е бил обект на никакви слухове или спорове.

Популярни Публикации