Кой е Марио Бариос? Wiki, възраст, етнос, нетно състояние, кариера, приятелка

Марио Бариос е професионален боксьор от САЩ. От юни 2019 г. до юни 2021 г. Марио Бариос беше шампион на WBA (редовен) в супер лека категория.

Бързи факти

Възраст 26
Достигнат 71 инча
Височина 5′ 10″
Теглова категория 140 lbs (Супер лек)
Семейно положение ЧЕ
Държава Съединени Американски щати
Роден град Сан Антонио, Тексас, САЩ
Адрес/Местоживеене Сан Антонио, Тексас, САЩ
Потвърждения/Спонсори SNAC Nutrition, национален адвокат Томас Дж. Хенри (официален спонсор)
Нетна стойност 3 милиона долара
Рождена дата 18 май 1995 г
Записвайте 26-1 (17 T/KO)
постижения Бивш шампион на WBA (редовен) в супер лека категория и титла на WBA Inter-Continental в полусредна категория
Псевдоним 'Ацтеките'

Биография на Марио Бариос

Марио Бариос е роден на 18 май 1995 г. в САЩ. Марио Томас Бариос е пълното му име. Родният му град е Сан Антонио, Тексас, САЩ. В момента е на 27 години, а зодията му е Телец. Селина Бариос, неговата сестра, също е професионален боксьор. Той също има две други сестри на име Валенсия и Ванеса.

Изабел Сото е името на майка му, а Мартин е името на баща му. Тази личност започва да се занимава с бокс на шестгодишна възраст, когато майка му го води на фитнес. Марио

Височина, тегло на Марио Бариос

Марио Бариос е висок 5'10 (178 см). Физиката му е като на културист. Тази личност има здравословно тегло от 66 килограма (146 паунда). Марио има здраво тяло, тъй като тренира често, за да поддържа форма.

Освен това косата му е черна, а очите му са тъмнокафяви. Другите му физически измервания, от друга страна, са неизвестни.

кариера

Марио Бариос започва професионалната си кариера през 2013 г. Той се би с Хуан Хосе Веласко на 11 май 2019 г. Този боксьор спечели с KO във втория рунд със страхотен изстрел в тялото. На 28 септември 2019 г. той спечели с единодушно съдийско решение над непобедения по това време Батир Ахмедов.

Марио успешно защити шампионската си титла на WBA срещу Райън Карл на 31 октомври 2020 г. пред публиката в родния си град в Alamodome в Сан Антонио, Тексас, в андеркарт на Гервонта Дейвис срещу Лео Санта Круз.

Той също така се изправи срещу колегата си непобеден Джервонта Дейвис на Showtime PPV в State Farm Arena в Атланта на 26 юни 2021 г. Дейвис нокаутира Марио два пъти в осмия рунд и още веднъж в единадесетия рунд по пътя към победа с технически нокаут в единадесетия рунд , нанасяйки на Марио първата му професионална загуба.

Марио също реши да се изправи срещу Кийт Търман след загубата си от Дейвис. Той обаче загуби с единодушно съдийско решение с резултати 117-111 и два пъти 118-110. Освен това към юни 2021 г. той има рекорд от 26 победи от 26 битки. Този боксьор също е класиран като 9-ия най-добър активен боксьор в супер лека категория от The Ring към октомври 2021 г.

Нетната стойност на Марио Бариос

Марио Бариос в момента е един от най-добрите млади бойци в спорта. Марио със сигурност е натрупал значително състояние. В резултат на това неговата боксова кариера е основният му източник на доходи. Въпреки това се съобщава, че нетната му стойност е приблизително 1,5 милиона долара към октомври 2022 г.

Марио Бариос Гадже, Запознанства

В момента Марио не е на разположение. В резултат на това той излиза с прекрасната си приятелка Джейдън. След двубоя си срещу Хуан Хосе Веласко, този боксьор обяви връзката си в Instagram. Освен това на 20 септември 2019 г. той обяви Джейдън за своя приятелка, като публикува снимка с нея.

През ноември 2018 г. двамата започнаха да се срещат. В момента обаче те се наслаждават без прекъсване на настоящия си живот.

Популярни Публикации