Кой е Мануел Мендес? Нека да разгледаме личния му живот

мануел мендес е бизнесмен, известен най-вече като горд баща на Шон Мендес, канадски певец и автор на песни, три пъти номиниран за Грами.

Кратки факти за Мануел Мендес

Пълно име мануел мендес
Дата на раждане 09 май 1967 г
Възраст 54 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия бизнесмен
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 5 милиона долара

Пътят към успеха

Музикалната кариера на Шон започва със създаването на Vines, където той публикува видеоклипове на кавъри на песни, които се превръщат в платформа за достигане до милиони хора. Неговият кавър на песента As long as you love me на Джъстин Бийбър беше най-харесваното видео и в резултат на това той спечели много последователи.

За кратък период той официално е назначен за Island Records. Музикалната му кариера рязко се издига в резултат на непрекъснатите му албуми с единични хитове. Неговата песен се превърна в химн на португалския футболен отбор по време на световното първенство.Не сме женени, но сме заедно повече от 20 години

Мануел не е законно женен. Той обаче е с дългогодишната си партньорка Карън Реймънт, от която имат деца. Те са женени повече от две десетилетия и имат щастлив живот заедно. Всяка година на Хелоуин те празнуват своя юбилей. Шон разпространи тази информация чрез своя Twitter акаунт.

Карън е агент по недвижими имоти в Century 21 Briscoe Estates LTD. Мануел беше в ресторантьорския бизнес от тийнейджър, така че беше добре запознат с индустрията. Той е бизнесмен в Торонто, който продава консумативи за барове и ресторанти.

  Семейство Шон Мендес

Семейство Шон Мендес

Родители на две даровити деца

Мануел и Карън са родители на две талантливи деца, Шон и Алия. Шон е най-големият от тримата синове. Той е роден на 8 август 1998 г. Алия е родена на 15 септември 2003 г. Децата им са отгледани в Торонто, Канада.

Дъщеря му е знаменитост в социалните медии.

Заедно със сина му, дъщеря му е известна личност в социалните мрежи. Тя стана известна през 2013 г. благодарение на видеоклиповете си с лози, които създаде под ръководството на принцеса Алия. Тя стана известна в резултат на своите музикални (сега TikTok) видеоклипове. По същия начин тя има 1,1 милиона последователи в своя акаунт в Instagram.

Управление на тревожността

В кръвта ми, заглавната песен на Шон се изправи срещу борбите му с тревожност. Обмисляше да се бори с него, като се отвори. Шон също така обсъди как се справя с проблема, като ходи на терапия. Той създаде фондация Шон Мендес, за да вдъхнови и даде възможност на младите хора да направят положителна промяна в света.

Страхотна двойка

Шон и кубинско-американската певица Камила Кабело се превърнаха в една от най-известните двойки тези дни. Двойката се среща от юли тази година. Въпреки че връзката им е обвинена като рекламен трик, те са продължили в романтичната си връзка, като същевременно отричат ​​обвинението. Двойката се среща за първи път през 2014 г. Те разпалват огъня в отношенията си от самото начало. Те най-накрая формализираха връзката си.

Нетна стойност

Той е натрупал значително състояние като бизнесмен. Освен това той е баща на един от най-добре платените артисти в света. Шон също демонстрира своите актьорски способности, като се появява във филми, телевизионни предавания и документални филми. Участва и в редица проекти за моделиране. Нетното състояние на Мануел Мендес е около 5 милиона долара към 2022 г.

Рожден ден и възраст

  1. През 1967 г. той е роден в Португалия. В момента той е на 53 години.
  2. Всяка година на 9 май той празнува рожден ден.

Популярни Публикации