Кой е Майлс Кенеди? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Майлс Кенеди е известен американски музикант, певец и автор на песни, който е най-известен като вокалист и китарист на Alter Bridge, рок групата, която подкрепя Slash. Той е сътрудничил в множество проекти по време на кариерата си и е свирил в студия и на живо с редица известни музиканти.

Бързи факти

Празнувано име: Майлс Кенеди
Истинско име/пълно име: Майлс Ричард Бас
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 27 ноември 1969 г
Родно място: Бостън, Масачузетс, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 83 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Селена Франк (м. 2003 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Майлс Кенеди гей ли е?: не
Професия: Музикант, певец и автор на песни
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Майлс Кенеди

Майлс Ричард Бас е роден на 27 ноември 1969 г. в семейство на Christian Science в Бостън, Масачузетс, Съединените щати. По-голямата част от годините му на формиране са прекарани в Спокейн, Вашингтон. Бащата на Кенеди почина, когато той беше на четири години, а майка му по-късно се омъжи за методистки свещеник.

Завършва образованието си в Mead High School, където също свири на тромпет в маршируващия оркестър и на китара в джаз бенда. В юношеска група за въздушна китара, когато е на десет години, Кенеди свири на тромпет и е повлиян от Led Zeppelin, Marvin Gaye и Stevie Wonder. Учи музика в Spokane Falls Community College след дипломирането си през 1988 г.Възраст, височина и тегло на Майлс Кенеди

Майлс Кенеди е роден на 27 ноември 1969 г., към 2022 г. е на 52 години. Висок е 1,8 метра и тежи 83 килограма.

  Майлс Кенеди

Майлс Кенеди

кариера

През 1990 г. Майлс Кенеди се присъединява към Cosmic Dust Fusion Band като техен основен китарист, отбелязвайки началото на кариерата му като музикант. Те публикуваха Journey на следващата година, което беше прието благоприятно както от рецензенти, така и от широката публика. Кенеди скоро напуска групата и се присъединява към Citizen Swing като техен основен китарист и вокалист. През 1993 г. те издават Cure Me with the Groove, първият им студиен албум.

Той основава рок групата The Mayfield Four през 1996 г. със Зия Удин, Марти Майснер и Крейг Джонсън, трима негови приятели от детството. През същата година, когато сключиха сделка с Epic Records, те издадоха и музикалния си албум Fallout. Те публикуват разширена пиеса на живо, озаглавена Motion през 1997 г. Кенеди се появява във филма Rock Star от 2001 г., с участието на Марк Уолбърг и Дженифър Анистън. Second Skin, техният втори и последен студиен албум, е издаден през същата година.

Той се присъединява към рок групата Alter Bridge, основана от китариста на Creed Марк Тремонти, през 2003 г. One Day Remains, техният дебютен албум, е публикуван от Wind-Up Records през 2004 г. RIAA присъди на албумите златен сертификат. Blackbird, вторият студиен албум на Alter Bridge, беше издаден от Universal Republic през 2007 г. и като цяло получи благоприятни отзиви.

Slash, главният китарист на Guns N’ Roses, и Кенеди работиха заедно по песните Starlight и Back from Cali през 2009 г. Той се присъедини към Slash за турнето на Ozzy Osbourne през следващата година, когато те допринесоха за редица сингли. Кенеди е работил с различни други музиканти и групи. Той си сътрудничи с джаз-рок групата Mulligan през 2001 г. в албума Striped Suit: Lo-Fi. Той също участва в музикалния албум Blood Puddle на базираната в Спокейн ню-метъл група Five Foot Thick.

През 2008 г. Sevendust и Kennedy си сътрудничат в дует за песента им Sorrow. През 2011 г. той се появи в албум, предназначен като почит към Томи Болин. Заедно с много други известни музиканти, той също е работил със Стив Лукатър, Джо Бонамаса, Питър Фрамптън и Дарил Макданиелс.

Нетната стойност на Майлс Кенеди

Прогнозираното нетно състояние на Майлс Кенеди към октомври 2022 г. е над 5 милиона долара. Чрез проспериращата си кариера на музикант, певец и автор на песни, той е натрупал огромно богатство. В допълнение към Journey (1991), Cure Me with the Groove (1993), Second Skin (2001), One Day Remains (2004), The Last Hero (2016), Apocalyptic Love (2012), Living the Dream (2018), Годината на тигъра (2018) и много други, Кенеди си сътрудничи с различни музиканти. Той свири на концерти на живо, турнета и други музикални събития, което също значително увеличава богатството му. Кенеди също печели пари чрез спонсорство, медийни изяви и одобрение на марката.

Един от най-талантливите и известни художници в света е Майлс Кенеди. Освен това той участва в различни благотворителни инициативи и е член-основател на фондация Future Song. Тази организация с нестопанска цел гарантира, че децата могат да вземат уроци по музика като част от цялостното образование. Освен това той подкрепя Международния фонд за хуманно отношение към животните и участва в борда на директорите на Mead Food Bank.

Съпруга на Майлс Кенеди, брак

През 2003 г. Майлс Кенеди и Селена Франк станаха съпруг и съпруга. В съюза няма деца. Той не изповядва официална религия и е атеист. Кенеди обича да чете много и любимите му книги са Effortless Mastery на Кени Вернер и A Prayer for Owen Meany на Джон Ървинг.

Популярни Публикации