Кой е Майкъл Ричардс? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Майкъл Ричардс е американски актьор, комик и телевизионен продуцент. Най-забележителното му представяне беше като Космо Крамър в изключително популярния ситком Seinfeld.

Бързи факти

Празнувано име: Майкъл Ричардс
Истинско име/пълно име: Майкъл Антъни Ричардс
Пол: Мъжки
Възраст: 72 години
Рождена дата: 24 юли 1949 г
Родно място: Кълвър Сити, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,91 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Бет Скип (м. 2010), Катлийн Лайънс (м. 1974–1993)
деца: Да (Антонио Баз Ричардс, София Ричардс)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски актьор, писател, телевизионен продуцент и пенсиониран комик
Нетно състояние през 2022 г.: 50 милиона долара

Биография на Майкъл Ричардс

Майкъл Ричард s е роден в Кълвър Сити, Калифорния, в семейството на Филис и Уилям Ричардс. През 1970 г. той се записва в американската армия, след като завършва гимназия Thousand Oaks. Получава медицинско образование и служи известно време в Западна Германия. След като получава почетно освобождаване от отговорност, той се записва в престижния CalArts или Калифорнийския институт по изкуствата. След това той получава бакалавърска степен. от The Evergreen State College през 1975 г.

.  Майкъл Ричардс

Майкъл Ричардс

Възраст, височина, тегло на Майкъл Ричардс

Майкъл Ричардс е роден на 24 юли 1949 г. и към 2022 г. е на 72 години. Теглото му е 75 кг, а височината му е 1,91 м.

кариера

Майкъл Ричардс прави своя дебют в специално телевизионно предаване на Бил Кристъл през 1979 г. Той е нает за петъците на ABC през 1980 г., където се среща с писателя Лари Дейвид.

В комедийния филм UHF от 1989 г. Майкъл играе Стенли Садовски, портиер. Той също се появява в Джей Лено, Маями Вайс и Наздраве.

В ситкома на ABC Monk той трябваше да изиграе главната роля. Но той отказа тази позиция.

Той е избран да играе Космо Крамър в комедията на Джери Сайнфелд и Лари Дейвид Seinfeld през 1989 г. Един от най-добрите ситкоми, правени някога, Seinfeld, се показва в продължение на девет години.

Ричардс започва работа по първия си значим проект за NBC през 2000 г., след финала на Seinfeld. Шоуто на Майкъл Ричардс, в което трябваше да се появи, трябваше да бъде негово шоу. Не спечели положителни отзиви от зрителите и беше отменен дори преди да завърши цял сезон.

Шоуто на Лари Сандърс, Значи се омъжих за убиец с брадва, Airheads, Trial and Error, Bee Movie и Comicians in Cars Getting Coffee са само малка част от филмите и телевизионните предавания, в които Ричардс се е появявал.

Награди и постижения

Майкъл Ричардс печели наградата Primetime Emmy през 1993, 1999 и 1997 г. за изпълнението си в Seinfeld. През 1995 и 1996 г. той получава номинации за отличието.

За ролята си в късометражния филм Walk the Light той получи признание на филмовия фестивал в Лос Анджелис през 2013 г. в Холивуд, САЩ.

Той получава три награди на Гилдията на актьорите за работата си по ситкома Seinfeld през 1995, 1997 и 1998 г. Получава номинации за награди от American Comedy Awards, TV Land Awards, Television Critics Association Awards, Online Film & Television Association и Зрители за награди за качествена телевизия.

Нетната стойност на Майкъл Ричардс през 2022 г

на Майкъл Ричардс нетното състояние е 50 милиона долара към 2022 г. Годините, в които играе Космо Крамър в Seinfeld, са основната причина за доходите му.

Майкъл Ричардс имаше различна работа, когато за първи път започна. Страстта му към стендъп комедията обаче в крайна сметка доведе до промяна в кариерата му и той започна да се фокусира повече върху забавлението на публиката. Благодарение на огромната популярност на комедията, прочутата му роля в Seinfeld го превърна в домакинство в цял свят. Както се вижда от ролите му в различни телевизионни програми, той е изключително многостранен актьор.

Съпруга на Майкъл Ричардс, брак

Майкъл Ричардс беше женен от осемнадесет години за терапевта Катлийн Лайънс. Двамата са родители на дъщеря на име София. След развода им през 1993 г. Ричардс започва да се среща с Бет Скип. Двойката се ожени през 2010 г. Освен това те са родители на Антонио Баз, син.

Той използва расови обиди срещу определени членове на публиката през 2006 г., докато свири в Laugh Factory. Това предизвика доста скандал и той в крайна сметка се извини на много медии

Популярни Публикации