Кой е Люк Джамброне? Wiki, възраст, нетно състояние, приятелка, срещи, височина

Много хора получават публично внимание в резултат на връзката си със знаменитост. Люк Джамброне е едно от тези лица; той е по-големият брат на Шон Джамброне, известен телевизионен актьор. Шон е най-известен като звездата от комедиен сериал на ABC, наречен The Goldbergs. Той изобразява Адам Голдбърг.
Люк, братът на Шон, има огромен афинитет към изкуството и музиката. Той е активен в Instagram, където има около 500 последователи. Там той публикува мостри от своята музика и произведения на изкуството. Като се има предвид, че братът на знаменитостта прикова вниманието на обществеността, личният му живот е източник на очарование.

Бързи факти

Пълно име Люк Джамброне
Професия Знаменитост Брат
Популярни за По-големият брат на Шон Джамброне
Родно място Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Тегло N/A
Цвят на косата Рус
баща Дейвид Джамброне
Майка Злият Джамброне
Братя и сестри Шон Джамброне

Люк Джамброне Уикипедия

Лука е роден в Съединените американски щати. Vonda Giambrone е негова майка, а David Giambrone е негов баща. В резултат на немското и италианското потекло на родителите си, знаменитостта е от смесен етнически произход.

Въпреки че има малко данни за училището и младостта на Лука, известно е, че той е бил страстен към китарата и изкуството. Като дете композира музика и рисува картини. Шон и Люк бяха приятели от детството. Когато децата са малки, семейството се премества в Парк Ридж, Илинойс.кариера

Професията на Лука е неясна. Той продължава да споделя изображения на своите драскулки в Instagram. Освен това го виждаме във видеоклипове да пее и свири на китара. Господинът има приблизително 500 последователи в акаунта си. Той стана известен в резултат на знаменитостта на брат си.

Шон е американски гласов актьор и актьор. Той има значителна фен база. Двамата братя имат множество снимки, на които са заедно в платформите на социалните медии, което показва, че са доста близки. На 6 септември 2018 г. социалната мрежа публикува тяхна снимка, на която се радват на жарък летен ден.

  Люк Джамброне

Люк Джамброне

Шон Джамброне Телевизионно шоу и филми на Голдбърг

Шон, братът на Люк, е добре известен американски актьор, който е активен от 2012 г. Озвучаващият актьор се е появявал в редица известни филми, включително I Heart Shakey (2012) и Mark & ​​Russell’s Wild Ride (2015). Той също така осигури вокална работа за Kim Possible (2019) и The Secret Life Of Pets 2 (2019).

Шон си сътрудничи в американското телевизионно шоу Clarence от 2014 г. с гласови изпълнители Ерик Еделщайн, Кейти Краун, Джон ДиМаджио и Том Кени. Освен това той се появи в телевизионния сериал от 2018 г. Big Hero 6: The Series и Adventure Time. Освен това той се появи във филма Family Feud от 2019 г. Сега той участва в американския телевизионен сериал The Goldbergs.

Люк Джамброне Гадже, Запознанства

Люк Джамброне има нисък профил в живота си. Той никога не е разкривал личния си живот, следователно любовният му живот е изключен. Статусът на връзката на Люк остава неизвестен.

Той обаче туитна снимка на жена с описанието, презирам я… ..уникално. Тя обаче не се споменаваше за живота му на срещи. Лука може да е необвързан или да има връзка. Освен това няма слухове за местонахождението му.

Нетната стойност на Люк Джамброне

Професията на Люк е неизвестна. Нетната му стойност не е оповестена. Ще го коригираме веднага щом го открием. От друга страна, състоянието на Шон е приблизително шест милиона щатски долара към октомври 2022 г. Тайният живот на домашни любимци 2 събра 433 милиона щатски долара в боксофиса през 2019 г. Няма съмнение, че той води изключително богат начин на живот.

Любопитни факти

  • Баща му е с италиански произход, а майка му е с немски произход.
  • В Instagram той има 658 последователи.
  • Люк прави музиката си достъпна чрез Soundcloud.

Популярни Публикации