Кой е Луис Гузман? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Известен пуерторикански актьорът Луис Гузман е добре известен с работата си с герои и е участвал в редица филми. Той е прекарал по-голямата част от живота си, играейки помощници, главорези или полицаи.

Бързи факти

Празнувано име: Луис Гузман
Истинско име/пълно име: Луис Гусман
Пол: Мъжки
Възраст: 65 години
Рождена дата: 28 август 1956 г
Родно място: Cayey, Пуерто Рико
националност: Американец, Пуерториканец
Височина: 1,66 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Анджелита Галарза-Гузман († 1985 г.)
деца: Да (Маргарита Бригс-Гузман, Йемая Бригс-Гузман, Семи Бригс-Гузман, Йоруба Бригс-Гузман, Луна Бригс-Гузман, Клеър Бригс-Гузман, Джейс О’Флин Гузман)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: пуерторикански актьор
Нетно състояние през 2022 г.: 20 милиона долара

Биография на Луис Гузман

На 28 август 1956 г. в Кайей, Пуерто Рико, е роден Луис Гузман. Самоличността на баща им е неизвестна и той никога не е говорил пред обществеността за него. Майка му Роза, бивша служителка в болницата, го ражда. Той е отгледан от майка си и втория си баща, ремонтник на телевизори, Бенджамин Кардона. Майка му и вторият му баща имигрират в страната, когато той е още малко дете.

По-голямата част от възпитанието на Гузман преминава в районите на Долен Ийст Сайд и Гринуич Вилидж в Ню Йорк. Той беше трудно дете в училище и имаше брат и сестра, когато беше по-малък. Той често си тръгваше заради физически разправии. Той обаче имаше положително качество и жителите на неговия квартал винаги го обожаваха. Успява да завърши средно образование и да работи като социален работник.В долната източна част на Henry Street Settlement, културен център, Гузман е нает като младежки съветник. Той беше добър човек, който караше хората да се смеят с шегите си и да преиграват, така че им беше приятно да бъдат около него. Тогава той избира да направи шоу в кварталното кафене, където започва да привлича интереса на публиката.

Възраст, височина и тегло на Луис Гузман

Луис Гузман е роден на 28 август 1956 г., което го прави на 65 години към 2022 г. Той е висок 1,66 метра и тежи 75 килограма.

  Луис Гузман

Луис Гузман

кариера

Започва да играе в улични пиеси, след като натрупва опит там, а по-късно получава ролята на статист в кратък филм. Скоро той подава молба за телевизионното шоу Miami Vice, където е избран и участва в два епизода. Неговите актьорски способности направиха трайно впечатление на всички при професионалния му дебют.

Гузман започна, като играеше роля за забавление. Решението му да прегърне тази работа сериозно идва, когато съпругата му преживява първия си спонтанен аборт. Той започна да се налага да си осигури уважавани роли в блокбъстър филми и след няколко месеца усилията му започнаха да дават плодове. В края на 80-те години той получава множество предложения от филми, включително True Believer и Q&A.

Гузман даде някои от най-добрите си изпълнения във филми като Carlito’s Way и The Cowboy Way. След това започва да получава обаждания от видни продуценти и режисьори и започва да получава роли във филми като Boogie Nights. Той винаги е бил предпочитан от режисьори като Стивън Зайденбърг и Пол Томас Андерсън. Той се появява в редица филми, които двамата режисьори са режисирали.

Гузман наскоро се появи във филмите 9/11 и The Padre.

Луис Гузман Нетна стойност

на Луис Гусман прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е около 20 милиона долара. Приносът му към актьорската индустрия е основният му източник на приходи. Той е един от най-успешните изпълнители, а богатата му филмография му е помогнала да натрупа цяло състояние.

Луис Гузман никога не е приемал работата си сериозно преди трагичната смърт на първородното му дете. В този момент той беше напълно отдаден на работата си и прие живота си сериозно. Неговата непоклатима отдаденост беше това, което му позволи да постигне постиженията, които има днес. Той и прекрасната му съпруга са женени от много дълго време и в момента се радват на много щастлив и комфортен живот заедно.

Съпруга на Луис Гузман, брак

Няма доказателства, че Гузман някога е излизал с някого, докато е бил гимназист. Той е верен женен за съпругата си Анджелита Галарза от три десетилетия. Лекарят информира съпругата си, че тя няма да може да има деца в бъдеще, след като първото им дете почина от задушаване по време на раждане.

Гузман и съпругата му решиха да осиновят четири деца, две от които близнаци. Двойката се опита да зачене отново след многобройни лечения и терапии; този път нямаше проблеми и се роди тяхното биологично момиченце.

Популярни Публикации