Кой е Луан де Лесепс? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Луан де Лесепс , известна още като графиня дьо Лесепс, е американска риалити телевизионна личност, модел, актриса, водеща, певица и автор, която е била практична медицинска сестра. Луан стана известна през 2008 г. като една от нюйоркските светски личности, чийто живот беше описан в първия сезон на риалити шоуто на Bravo TV „The Real Housewives of New York City“.

Сега тя е едно от най-разпознаваемите лица на американската телевизия, като се появи в няколко филма и телевизионни предавания в продължение на девет сезона. Луан е много талантлива жена, която е издала няколко музикални албума и е написала добре приета книга.

Бързи факти

Празнувано име: Луан Де Лесепс
Истинско име/пълно име: Луан Надо
Пол: Женски пол
Възраст: 57 години
Рождена дата: 17 май 1965 г
Родно място: Берлин, Кънектикът, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 58 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруга
(Име):
Том Д'Агостино младши (починал 2016–2017), Александър де Лесепс (починал 1993–2009)
деца: Да (Виктория де Лесепс, Ноел де Лесепс)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Телевизионна личност, модел, автор и певец
Нетно състояние през 2022 г.: 30 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Луан Де Лесепс Биография

Луан де Лесепс е кръстена LuAnn Nadeau при раждането си на баща си, собственик на строителна компания Roland Nadeau, и майка си, домакиня Rolande Corriveau. Луан беше изключителна софтболистка, която беше капитан на отбора си по софтбол в гимназията, докато израстваше в изисканите предградия на Берлин, Кънектикът, с шестте си братя и сестри.Тя избра скромната кариера на медицинска сестра, след като навърши пълнолетие и прекара по-голямата част от времето си, обслужвайки възрастни хора в местен старчески дом. Работила е и като модел отстрани, като е дефилирала по писти в различни страни и е била модел за известни марки като Wilhelmina. Въпреки че Луан беше доволна от живота, който бе изградила за себе си, съдбата имаше други планове за нея.

Luann De Lesseps Възраст, височина, тегло

Луан Де Лесепс е родена на 17 май 1965 г., към днешна дата 22 юли 2022 г. е на 57 години. Ръстът й е 1,78 м. Висок, с тегло 58 кг.

  Луан Де Лесепс

Луан Де Лесепс

кариера

Луан де Лесепс се появява в различни токшоута, включително „Шоуто на Тайра Банкс“, „Шоуто на Уенди Уилямс“ и „Шоуто днес“, в допълнение към това, че е един от водещите актьори в „Истинските съпруги на Ню Йорк , чийто 9-ти сезон току-що приключи. През 2011 г. тя се появи като гост-звезда в епизод на „Закон и ред: Отдел за специални жертви“. Освен това тя трябва да направи своя филмов дебют през 2017 г. с филма „Майката на всички тайни“.

През 2009 г. Luann de Lesseps публикува „Class with the Countess: How to Live with Elegance and Flair“, предлагайки мъдри съвети за изисканост и класа въз основа на нейния житейски опит като графиня.

Както беше посочено по-рано, Luann се занимава с музика с три сингъла, „Money Can't Buy You Class“, „Chic, C'est La Vie“ и „Girl Code“, които бяха издадени през 2010, 2011 и 2015 г. съответно. В момента тя е домакин на „The Countess Report“ по телевизията на WWH Hampton.

Постижения и награди на Luann De Lesseps

Луан де Лесепс няма награди на свое име от 2018 г.

Нетната стойност на Luann De Lesseps през 2022 г

Луан де Лесепс общата прогнозна нетна стойност е около 30 милиона долара към 2022 г., благодарение на нейното хитово шоу „The Real Housewives of New York City“ и много други успешни начинания.

Луан де Лесепс е зашеметяваща жена, която излъчва чар и изтънченост във всичко, което прави. Luann определено е тук, за да остане, с още много сезони на „The Real Housewives of New York City“ предстоят!

Luann De Lesseps Съпруг, брак

Луан де Лесепс се влюби до уши във френския аристократ и бизнесмен граф Александър дьо Лесепс. През 1993 г. тя се омъжва за граф Александър де Лесепс за четвърти път и двойката има две деца, дъщеря на име Виктория и син на име Ноел, по време на брака си. Докато е омъжена за графа, тя дебютира по телевизията с „The Real Housewives of New York City“, поставяйки началото на дългогодишната си връзка с развлекателната индустрия.

Двойката се разведе през 2009 г. след съобщения за изневярата на графа. Луан де Лесепс се омъжи за Том Д’Агостино-младши през 2016 г. Тя обаче нямаше късмет за втори път в брака си и обяви развода си през 2017 г.

Популярни Публикации