Кой е Лирик Мичъл? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Лирик Мичъл , с прякор Young Lyric, е рапър и телевизионна личност от Съединените щати, чието истинско име е Lyric Mitchelle Ragston. Mitchelle стана известна, след като публикува песните си в YouTube, когато беше още тийнейджър през 2010 г. Lyric прави музика повече от десет години. Мичъл записа и изпълни първата си песен, когато беше на седем години. Тя също се появява в телевизионното риалити шоу The Rap Game. Много фенове харесват ремикс версията на Lyric на „No Worries“, която тя издаде през 2013 г.

Бързи факти

Пълно име Текст Мичъл Рагстън
Професия Рапър и автор на песни, Youtuber
Популярни за американски рапър
Възраст (Както през 2022 г.) 22-годишен
Дата на раждане 30 юли 2000 г
Зодия Лео
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 5 фута и 9 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло 55 кг
Приблизителна нетна стойност Приблизително милион
баща Кел Мичъл
Майка Г-жа Мичъл Рагстън
Съпруг/гадже Шакур Стивънсън
деца Едно дете (полът и името не са известни)
Братя и сестри Хейли Рагстоун (сестра)

Lyric Mitchell Wiki

Лирик Мичъл е роден на 30 юли 2000 г. в Хюстън, Тексас, под зодиакалния знак Лъв. The Lyrics ще навърши 22 години през 2022 г. Мичъл е от смесен (черно-мексикански) етнос и има американско гражданство.

Височината и теглото на Мичъл са съответно приблизително 5 фута и 9 инча и 55 кг. Прекрасните черти на Ragstone включват тъмнокафяви очи и дълга черна коса.семейство

И двамата родители на Мичъл са музиканти, според нейната семейна история. Родителите й я насърчиха да се отдаде на музикална кариера. Рагстоун, от друга страна, не е разкрила никаква информация за баща си или майка си. Знаем обаче, че Лирик има сестра на име Хейли Рагстоун и дали Мичъл има брат или не, остава неизвестно.

Образованието на Мичъл засега не е известно. Тя може да е посещавала гимназия или колеж в родния си град, но тази информация е неизвестна.

  Лирик Мичъл

Лирик Мичъл

Lyric Mitchell Гадже, запознанства

Лирик Мичъл все още не е омъжена, но има връзка с Шакур Стивънсън, професионален боксьор. Тя също така разкри в профила си в Instagram през 2021 г., че тя и партньорът й очакват дете заедно, защото тя е бременна. Към днешна дата Мичел и партньорът й имаха прекрасно дете. Преди това Lyric беше свързван с NBA Younboy, рапър, преди да излезе с Shakur. Въпреки това нито Lyric, нито NBA Youngboy са потвърдили връзката си. Лирик и малкото дете се разделят малко след това поради лични проблеми.

кариера

Lyric започва своята музикална кариера в ранна възраст, както беше посочено по-рано. Мичъл научи много за музиката благодарение на музикалния опит на чичо си. На седемгодишна възраст Lyric издава първата си песен. Мичъл стана известна през 2020 г., след като публикува музиката си в YouTube. Lyric също прави ремикси на популярни песни, докато пише свои собствени песни, които получават много внимание от слушателите. През 2016 г. успехът й позволява да се появи в шоуто The Rap Game.

Lyric печели множество награди като млад изпълнител, включително The Best 15-Year-Old Rapper Alive. Музиката на Мичъл привличаше фенове от цял ​​свят, когато тя беше тийнейджърка.

Нетната стойност на Лирик Мичъл

Мичъл е натрупала значителна фенска база и финансов успех в резултат на своята рап кариера. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Lyrics се оценява на 1 милион долара според няколко източника.

Любопитни факти

  • Лирик е роден на 30 юли 2000 г. в Хюстън, Тексас.
  • The Lyrics ще навърши 22 години през 2022 г.
  • Мичъл е от смесен (черно-мексикански) етнос и има американско гражданство.
  • Лирик Мичъл е роден под знака на Лъва.
  • Нетната стойност на Lyrics се оценява на 1 милион долара според няколко източника.

Популярни Публикации