Кой е Лиъм Уедърли? Wiki, възраст, височина, родители, нетна стойност

Лиъм Уедърли е известно дете-знаменитост. Майкъл Уедърли, известен холивудски актьор, който стана известен във филми и телевизионни предавания като Remember The Titans, Cabin By The Lake, Her Minor Thing и други, е негов баща. Майката на Уедърли, Бояна Янкович, е известен лекар, носител на награди и дипломиран лекар, завършил Американския колеж по лекари.

Бързи факти

Рождена дата 2013
Пълно име Лиъм Уедърли
Рождено име Лиъм
Националност американски
Етническа принадлежност американски
Държава на раждане Америка
Бащино име Майкъл Уедърли
Баща професия актьор
Име на майката Бояна Янкович
Професия майка лекар
Семейно положение Неженен
братя и сестри Август Манинг Уедърли и Оливия Уедърли

 Лиъм Уедърли

Биография на Лиъм Уедърли

Лиъм Уедърли е роден в Ню Йорк, Съединени американски щати. Наскоро той се прибра да живее с родителите си и братята и сестрите си в родния си град. Той е млад мъж, който трудно си намира работа. В резултат на това сега той следва дипломата си в Ню Йорк. Бащата на Лиъм Уедърли. Лиам се носи от Майкъл в изветрял стил. Докато бил носен от баща си Майкъл Уедърли, Лиам Уедърли бил заловен. Това изображение идва от Popular Networth.Връзка между родителите на Лиъм Уедърли

Бащата на Майкъл Уедърли се ожени за Амелия Хайнли, завършена американска актриса, през 1995 г. Майкъл и Амелия, прекрасна двойка, ние не можем да запазим брака им заедно и се разведоха през 1997 г. Те бяха разкрили всякакви уникални и убедителни причини за развода си в социалните мрежи медии.

Лиъм Нет Уърт

Лиъм Уедърли не е успял да генерира собствена нетна стойност, защото не е успял да създаде собствена работа. От друга страна, баща му е известен американски актьор, чиято нетна стойност е 45 милиона долара към октомври 2022 г. Той има значителна сума пари в резултат на успешната си актьорска кариера. Той не притежава бизнес или други активи, които да му генерират приходи.

Популярни Публикации