Кой е Лес Фелдик? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Семейство Фелдикс , фермер в Оклахома, отдавна харесва този начин на живот. Les Feldick има дълга история в животновъдството. Израснал е в ранчо. Докато расте, Фелдик посещава протестантска църква със семейството си и посещава държавно училище. Започва да работи като фермер, за да се издържа. През 1953 г. Фелдик е спряган за Айрис. Към 2015 г. те все още живеят в Кинц и имат три деца и осем внуци. Фелдик е добре известен с преподаването на Библията, въпреки че никога не е получавал официални библейски инструкции. Повече от 30 години той води семинари по изучаване на Библията в домашен стил.

Бързи факти

Празнувано име: Семейство Фелдикс
Истинско име/пълно име: Семейство Фелдикс
Пол: Мъжки
Възраст: 95 години
Рождена дата: 6 юни th , 1927 г
Родно място: Кент, Оклахома
националност: Оклахома
Височина: 1,8 м
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Ирис
Деца/деца (син и дъщеря): Грег, Тод, Ким
Запознанства/приятелка (име): НЕ
Фелдикс гей ли е?: НЕ
Професия: Приемане на мисионери, преподаване на домашни библейски изследвания, писател
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Биография на Фелдикс

Семейство Фелдикс обича най-много да преподава Библията. Неговото преподаване не е деноминационно и неговите ученици идват от различни деноминации и среди. Той преподава библейски уроци в домашен стил повече от тридесет години. Един от тези студенти помогна да се проправи пътя за създаването на неговата телевизионна програма Чрез Библията с Лес Фелдик.

Les Feldick Възраст, височина и тегло

Семейство Фелдикс е роден на 6 юни 1927 г., към 2022 г. е на 95 години. Висок е 1,8 метра и тежи 72 килограма.  Семейство Фелдикс

кариера

Що се отнася до обяснението на Библията, Лес Фелдик върши фантастична работа. Тази книга е отлична за изучаване на Библията, подготовка на проповеди и т.н. Лъжливият учител е Лес Фелдик. Учението на Библията, което Фелдик и неговото служение практикуват, всъщност е Учение на лъжи. Повече от 600 телевизионни предавания за преподаване на Библията са записани от Лес. В момента има 50 книги и броят на преписите на програмата, които са събрани в книги с по 12 преписа всяка.

Нетната стойност на Фелдикс

В допълнение към DVD-та, транскрибирани книги, комплекти аудиокасети и компактдискове с програмите, Les Feldick Ministries предлага 6-часови видеозаписи от неговия телевизионен клас. Прогнозираното нетно състояние на Лес към юни 2022 г. е над 10 милиона долара. Четвъртото поколение на германско земеделско семейство, Лес е отгледан там. Той беше спасен в Библейския колеж през 1937 г. и никога не се е колебал в отдадеността си да служи на своя Господ и Спасител.

Поради многобройните картички, писма и запитвания, които получават всеки ден по пощата, Лес все още участва активно в служението. Лес и Ирис са изключително благодарни за всички молитви, които са били отправени в тяхна полза, и са особено вдигнати от продължаващото глобално влияние, което Министерството има.

Съпруга на Лес Фелдик, брак

През 1953 г. Фелдик е спряган за Айрис. Чрез синдикиране Фелдик продуцира телевизионно шоу, което дебютира през 1990 г. Шоуто е създадено благодарение на връзка с един от неговите ученици. Чрез Библията беше името на 30-минутното изучаване на Библията, което съставляваше програмата. Фелдик рецитира пасажи от Библията и инструктира публиката през този период. Мрежи като Daystar и Christian Television Network представиха шоуто.

През 2011 г. той спря да записва библейски предавания, въпреки че все още пътува, за да изнася семинари по Библията. Фелдик е написал повече от 80 тома за изучаване на Библията в допълнение към телевизионната програма.

Популярни Публикации