Кой е Лени Дикстра? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Лени Дикстра е бивша бейзболна звезда от Мейджър лийг, който играе предимно в центъра. От 1985 г. до 1996 г. той играе за два отбора: Ню Йорк Метс до 1989 г. и след това Филаделфия Филис. Той обявява пенсионирането си през 1998 г. и кариерата му след бейзбола се забърква в различни рискови начинания и скандали.

Той беше обект на множество съдебни дела и беше обявен в несъстоятелност. Излишно е да казвам, че тези проблеми привлякоха вниманието и любопитството на неговите поддръжници и на широката общественост по отношение на финансовото му състояние и как той се сравнява финансово с други легендарни бейзболни играчи.

Бързи факти

Празнувано име: Лени Дикстра
Истинско име/пълно име: Леонард Кайл Дикстра
Пол: Мъжки
Възраст: 59 години
Рождена дата: 10 февруари 1963 г
Родно място: Санта Ана, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Тери Дикстра (м. 1985 г.)
деца: Да (Кътър Дикстра, Гавин Дикстра, Люк Дикстра)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Бивш американски професионален бейзболен централен играч
Нетно състояние през 2022 г.: -20 милиона долара

Биография на Лени Дикстра

Лени Дикстра е роден в Санта Ана, Калифорния на 10 февруари 1963 г. Леонард Кайл Дикстра е пълното му име. Бейзболът е негова страст от ранна детска възраст. Браян е неговият по-голям брат, докато Кевин е по-малкият му брат. Той е отличен в бейзбола и започва професионалната си кариера на 18-годишна възраст.  Лени Дикстра

Възраст, височина, тегло на Лени Дикстра

Лени Дикстра е роден на 10 февруари 1963 г. и на 29 юли 2022 г. ще навърши 59 години. Висок е 1,78 м и тежи 70 кг.

кариера

Професионалната кариера на Дикстра започва през 1981 г., когато той е избран в 13-ия кръг от Ню Йорк Метс. Той стана страхотен играч в Лигата на Каролина и беше избран за най-ценния играч на лигата или MVP.

Dykstra направи своя дебют във Висшата лига през 1985 г. Той беше известен като Nails в този момент, защото беше здрав като ноктите. През сезон 1986 г. той изведе Метс до триумфа на Световните серии. Водещият му хоумрън на Фенуей Парк в третия мач се запечата в съзнанието на феновете.

Дикстра беше раздаден от Метс на Филис през 1989 г., заедно със съотборника си Роджър Макдауъл, за Хуан Самуел и Том Идънс. Той се справи достатъчно добре, за да завърши четвърти в средното ниво на вата.

Той беше ранен при автомобилна катастрофа през 1991 г. и обвинен в шофиране в нетрезво състояние. Заздравяването на нараняванията му отне месеци. Ключицата му отново се спука, което го принуди да пропусне целия сезон.

В деня на откриването през 1992 г. той беше ударен от катран по ръцете, счупвайки костите. Въпреки лидерството му, клубът загуби Световните серии срещу Торонто Блу ​​Джейс през 1993 г. Той удари.348 и имаше четири домашни домакинства. Той завърши втори след Бари Бондс за наградата за най-полезен играч на Националната лига, въпреки че води лигата по отбелязани удари, ходения и бягания.

Dykstra последно се появи в шоуто през 1996 г. Контузиите продължиха да го измъчват и той пропусна последните четири месеца от сезона. Задните проблеми го принудиха да пропусне сезоните 1997 и 1998.

През 1998 г. той се опита още веднъж да се завърне по време на пролетната тренировка, но беше неуспешно. След това той обяви пенсионирането си след 29 месеца, след като изигра последния си мач на 35-годишна възраст.

Постижения и награди

Дикстра беше фантастичен бейзболен играч, както се вижда от трите му участия в мача на звездите през 1990, 1994 и 1995 г. Той изведе клуба си до триумф на Световните серии през 1986 г. и беше награден с наградата Silver Slugger през 1993 г.

Нетната стойност на Лени Дикстра през 2022 г

Лени Дикстра плати 18,5 милиона долара за имот от 6,5 акра в Таузънд Оукс, Калифорния, през 2007 г., но го загуби на търг за възбрана на окръг Вентура през ноември 2010 г.

През 2008 г. той имаше нетна стойност от над 58 милиона долара. Лени загуби всичко и обяви фалит. Той дори нямаше 500 000 долара, необходими за гаранция.

Той вече е свободен човек след три години в затвора и се опитва да се измъкне. Въпреки това той е една от малкото знаменитости, чиято нетна стойност е отрицателна. Нетното състояние на Лени Дикстра се очаква да бъде -20 милиона долара към юли 2022 г.

Лени Дикстра беше забележителен в Мейджър Лийг Бейзбол. Неговият личен и финансов живот обаче беше изпълнен с трудности. Нараняванията му пречеха, а споровете и действията му разбиха живота му. Животът му е урок за ярки знаменитости, които трябва да следят отблизо личния си живот и да избягват да позволяват на своите капризи и фантазии да провалят така известния им начин на живот.

Лени Дикстра Съпруга, брак

Дикстра е женен от 23 години, но съпругата му се развежда с него, когато той изпада в немилост и е осъден на три години затвор. Двойката беше родители на три момчета. Майка му и братята му също са го изоставили.

Популярни Публикации