Кой е Лехуан Джеймс? Възраст, височина, тегло, съпруга, приятелка, деца, Bio-Wiki

Лехуан Джеймс е добре позната и успешна личност в социалните медии, която се издигна в йерархията за кратък период от време. Той е една от най-популярните личности в YouTube и Vine. Съдържанието му е гледано милиони пъти и той има милиони последователи в Instagram и Facebook. Той също така обича баскетбола, а сценичното му име Лехуан Джеймс е в знак на почит към ЛеБрон Джеймс.

Лехуан Джеймс също си сътрудничи с Walt Disney Productions, за да популяризира един от техните филми, McFarland, САЩ. Джеймс е добре известен със своите комедийни видеоклипове, особено с испаноезичния, който има милиони гледания. Може би сте добре запознати с Лехуан Джеймс. Но знаете ли на колко години и висок е той и каква ще бъде нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, подготвихме тази статия с информация за кратката биография на Лехуан Джеймс - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, съпруга, приятелка, запознанства, развод, деца, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Джеймс позволи
Истинско име/пълно име: Хуан Антил
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 19 февруари 1990 г
Родно място: Пуерто Рико
националност: пуерторикански
Височина: 170 см
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Камила († 2021 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Позволено ли е на Джеймс гей?: не
Професия: Личност в социалните медии
Заплата: 10 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Лехуан Джеймс Биография и ранен живот

Хуан Антилс, по-известен със сценичното си име Лехуан Джеймс, е добре позната личност в социалните медии. На 19 февруари 1990 г. той е роден в Пуерто Рико. Хуан Антилес прекарва по-голямата част от детството си в Пуерто Рико. Той има по-малка сестра на име Нани, с която е прекарал целия си живот. Хуан имаше трудно детство, защото семейството му не беше заможно.Когато Хуан беше в гимназията, семейството му се премести в Съединените щати. Баща му работеше в Бъргър Кинг през нощта и в поддръжката на West Gate през деня. Майка му също работеше извънредно. Тя работеше в Disney сутрин и в Walgreens като касиер следобед.

Възраст, височина, тегло и телесни размери

Лехуан Джеймс, който е роден на 19 февруари 1990 г., към днешна дата, 14 юни 2022 г., е на 32 години. Висок е 170 см и тежи 75 кг.

  Джеймс позволи

Джеймс позволи

кариера

Лехуан Джеймс е много успешна личност. Той е добре позната личност в социалните медии, която постигна огромен успех за кратък период от време. Нещо повече, той започва кариерата си през 2013 г., като създава видео клипове. Започва да прави комедийни видеоклипове за испаноговорящата общност.

По-късно, когато набира популярност, започва да работи във Facebook и Instagram. Той натрупа значителни последователи в Instagram и Facebook, съответно с 3,3 милиона и 2,4 милиона последователи. Той също така си сътрудничи с Walt Disney за промоцията на техния филм McFarland, САЩ.

Постижения и награди на Лехуан Джеймс

Лехуан Джеймс все още не е получил никакви награди или признания в кариерата си. Той е добре позната личност в социалните медии, но пътуването му едва започва. Той дебютира през 2013 г. и за това кратко време натрупа огромен успех.

Нетната стойност и заплатата на Лехуан Джеймс през 2022 г

Лехуан Джеймс е добре известна фигура с нетна стойност от 1 милион долара към юни 2022 г. Той натрупа това богатство чрез своите видеоклипове в YouTube и Vine. Освен това той има милиони последователи в Instagram и Facebook. Той изкарва добре от акаунтите си в социалните мрежи. Месечните му приходи са 10 000 долара. Лехуан Джеймс също е помагал на Уолт Дисни в популяризирането на техния филм. Лехуан живее в САЩ, но е родом от Пуерто Рико. Той притежава редица имоти в Америка, включително дома си в Ню Йорк. Той също така притежава Ford Mustang, Chevrolet Corvette и няколко други превозни средства.

За да обобщим, Лехуан Джеймс е много успешен млад мъж, който постигна огромен успех в социалните медии. Каналът му в YouTube има голям брой абонати, което го прави много успешен. Той също е добре известен в платформи за социални медии като Instagram, Facebook и Vine. Освен това е женен за личност от социалните медии, което ги прави идеалната двойка. Те са наистина идеални един за друг. Ние високо ценим неговите творби.

Състояние на връзката с Лехуан Джеймс

Лехуан Джеймс и съпругата му Камила са много успешни хора. Той е известен със своите творби. Лехуан е женен мъж, който преди това е бил обвързан с дългогодишната си приятелка Камила. Камила е знаменитост в социалните медии, която преподаваше уроци по красота в YouTube. Видеоклипът й има милиони гледания и хиляди абонати. Лехуан и Камила започнаха да се срещат през 2015 г. и оттогава никога не са се разделяли. Те обявиха годежа си в социалните мрежи през 2019 г., а се ожениха през 2021 г.

Лехуан и Камила взаимно допълват работата си и изглеждат страхотно заедно. Това почти сигурно ги прави идеална двойка. Лехуан описва ранните си години в Съединените щати като нещастни. Той беше пуерториканец и доминиканец по произход. Освен това той страда много в резултат на своята раса, когато се премества в Съединените щати. След това започва да прави комедийни видеоклипове за испаноговорящата общност.

Популярни Публикации