Кой е Лари Джонсън? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Лари Джонсън е бивш играч на Националната футболна лига от Съединените щати (NFL). Основната му позиция на терена е бягането назад. Всичко започва, когато той започва колеж в Penn State University. След това започва професионалната си кариера като член на Канзас Сити Чийфс.

Лари е играл за отбори като Вашингтон Редскинс, Синсинати Бенгалс и Маями Долфинс, откакто е избран в НФЛ. В момента Джонсън не е подписан. Кой е Лари Джонсън на и извън корта? Каква роля играе кариерата му в богатството му?

Бързи факти

Празнувано име: Лари Джонсън
Истинско име/пълно име: Лорънс Деметрик Джонсън
Пол: Мъжки
Възраст: 53 години
Рождена дата: 14 март 1969 г
Родно място: Тайлър, Тексас, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 2,01 м
Тегло: 113 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Селесте Уингфийлд (м. 1994 г.)
деца: Да (Лари Джонсън, младши)
Професия: Американски пенсиониран баскетболист
Нетно състояние през 2022 г.: 30 милиона долара

Биография на Лари Джонсън

Лари Джонсън е роден като Лари Алфонсо Джонсън младши на 19 ноември 1979 г. Той е роден на Крисчън и Лари Джонсън старши Помфрет, родното му място е Мериленд, а не Бруклин. Баща му преди това е работил като заместник-директор на гимназията и като треньор по отбранителна линия в Penn State University.Баща му в момента е професор в държавния университет на Охайо, както и гимназиален футболен треньор. Джонсън има двама по-малки братя и сестри. Тони Джонсън е името на брат му. Той е негов мениджър, но беше стартовият широк приемник за Penn State от 2000 до 2003 г. Лари има дете.

Първоначално завършва гимназията в State College Area. Той посещава държавния университет на Пенсилвания след дипломирането си. През 2002 г. получава бакалавърска степен по интегративни изкуства.

Лари Джонсън Възраст, височина, тегло

Лари Джонсън е роден на 14 март 1969 г. и към 2022 г. е на 53 години. Висок е 2,01 м и тежи 113 кг.

  Лари Джонсън

Лари Джонсън

кариера

Лари Джонсън започва да играе футбол в гимназията. Той беше член на гимназиалния футболен отбор на State College Little Lions. Penn State Nittany Lions бяха следващият му футболен отбор.

Джонсън имаше късмета да бъде избран в драфта на НФЛ от Канзас Сити Чийфс през 2003 г. Това беше началото на професионалната му кариера. Той беше с тях до отстраняването си на 28 октомври 2009 г. Никога повече не му беше дадена възможност да играе за отбора.

Той играе за Синсинати Бенгалс през следващата година. Джонсън също игра за Вашингтон Редскинс и Маями Долфинс съответно през 2010 и 2011 г. В последния случай договорът му беше само за месец. Той обаче беше възстановен в резултат на контузията на Даниел Томас. Следващият продължи две седмици.

Постижения и награди на Лари Джонсън

Лари Джонсън получи наградата Максуел, наградата Уолтър Кемп и наградата Доук Уокър през 2002 г. Същата година той беше обявен за първи отбор на всички големи десет, както и единодушен общоамерикански. Той беше избран за Pro Bowl и през 2005 г., и през 2006 г. Лари също беше обявен за All-Pro във втория отбор през 2005 г. и за First Team All-Pro през 2006 г.

Нетната стойност на Лари Джонсън през 2022 г

Към юли 2022 г. се очаква нетната му стойност да надхвърли 30 милиона долара. Основният му източник на доходи е професионалната му футболна кариера. По-голямата част от приходите му идват от договори, които е подписал с различните футболни отбори, за които е играл през годините. Лари също печели пари като свободен агент в момента. С всичко това Джонсън е натрупал гореспоменатата цифра по отношение на богатството.

Лари Джонсън е изключителен футболист. По време на кариерата си той беше член на четири отбора от НФЛ: Канзас Сити Чийфс, Синсинати Бенгалс, Вашингтон Редскинс и Маями Долфинс. Измъчват го мисли за самоубийство, загуба на памет, главоболие и промени в настроението. Отговорът дали това са последици от хронична травматична енцефалопатия може да се получи след смъртта му. От 2003 г. мъжът също е арестуван шест пъти. Без съмнение животът не винаги е прекрасен.

Популярни Публикации