Кой е Лари Бъркхед? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Лари Бъркхед е фотограф на знаменитости, който преди това е бил женен за Анна Никол Смит, роден в Америка модел на Playboy. Той е най-известен с изявите си в риалити шоута като Celebrity Wife Swap и Millionaire Matchmaker.

Dannielynn Hope Marshall Birkhead Birkhead е известен също като баща си. Освен това той получи пълно настойничество над дъщеря си, след като резултатите от ДНК потвърдиха бащинството му през 2007 г.

Бързи факти

Празнувано име: Лари Бъркхед
Истинско име/пълно име: Лари Е. Бъркхед
Пол: Мъжки
Възраст: 49 години
Рождена дата: 22 януари 1973 г
Родно място: Луисвил, Кентъки, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): не
деца: Да (Dannielynn Birkhead)
Запознанства/приятелка
(Име):
Да (Анна Никол Смит)
Професия: американски модел
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Биография на Лари Бъркхед

Лари Бъркхед е роден на Нанси Бъркхед и Лари Л. Бъркхед през 1973 г. Родното му място е Луисвил, който се намира в Кентъки. Той има един брат близнак Луис, една сестра Анджела Хойзер и една полусестра Джуди Бъркхед.Погледнато към образованието му, той завършва през 1991 г. гимназия Doss в Луисвил. Той също така има диплома от университета в Луисвил през 1999 г. Той и Смит се срещнаха за първи път през 2004 г. на Trish Barnstable Brown Gala, едно от най-важните партита в района на Луисвил в Кентъки Дерби, което привлича множество знаменитости.

  Лари Бъркхед

Лари Бъркхед

Larry Birkhead Възраст, височина, тегло

Лари Бъркхед е роден на 22 януари 1973 г. и на 4 юли 2022 г. ще навърши 49 години. Висок е 1,8 метра и тежи 75 килограма.

кариера

Лари Бъркхед започва кариерата си, като се появява и участва в различни телевизионни предавания. През 2007 г. бахамски съд постанови, че ДНК тестът потвърждава, че Birkhead е баща на Dannielynn, дъщерята на Anna Nicole Smith.

Преди това той живееше в Лос Анджелис, но от 2015 г. тази знаменитост живееше с Даниелин в Проспект, Кентъки. Размяна на съпруги, Живот след Анна на E! Network, Entertainment Tonight, The Millionaire Matchmaker, Inside Edition, Access Hollywood, Wendy Williams Show, Hollywood Medium с Tyler Henry, RTL Television и Steve Harvey бяха сред многото телевизионни предавания, в които той и Dannielynn участваха. Въпреки че много мъже, включително Марк Хатън, Фредерик Принц фон Анхалт, Хауърд К. Стърн и бившият бодигард на Смит Александър Денк, оспориха бащинството, ДНК тест, предоставен от Майкъл Л. Беърд, разкри, че Бъркхед наистина е бил баща на малката дъщеря на Смит, по-късно наречена Даниелин Надежда Маршал Стърн.

Освен това Смит твърди, че неговият адвокат и бизнес партньор Стърн е бащата. През 2007 г. бахамски съд разпореди попечителството над Даниелин да бъде прехвърлено на Бъркхед от Стърн, който промени акта си за раждане, за да го покаже като неин баща, и я преименува на Даниелин Хоуп Маршал Бъркхед.

Майката на Смит, Вирджи Артър, се е регистрирала за грижата за Даниелин и се е опитала да попречи на Бъркхед да напусне страната с детето. Магистрат от Бахамските острови в Апелативния съд в Насау отхвърли жалбата на Вирджи Артър и я осъди да плати 3000 долара за правни такси.

Постижения и награди

На Лари Бъркхед успехът се споделя с Ана Никол Смит, модел на Playboy от Съединените щати. Той стана известен, след като се появи в телевизионни риалити предавания като Celebrity Wife Swap и Millionaire Matchmaker.

Нетната стойност на Лари Бъркхед през 2022 г

На Лари Бъркхед нетната стойност се оценява на 12 милиона долара към октомври 2022 г. Състоянието му идва от работата му като фотограф на знаменитости и риалити телевизионна личност. Той беше известната любов на покойния базиран в Америка модел на Playboy Анна Никол Смит. Той спечели високата си нетна стойност като актьор и като баща на петгодишната дъщеря на Смит, Даниелин. През 2012 г. той работи с Guess, както и с Dannielynn, за да моделира марката.

Той спечели много пари през 2014 г., като се появи в телевизионни риалити предавания. Първоначално той се появи в Celebrity Wife Swap, където се занимаваше с живота на шофьора на състезателна кола Хелио Кастроневес, а по-късно той се появи в Millionaire Matchmaker с Пати Стангер, където тя се опита да му помогне да започне да излиза отново.

Лари Бъркхед е добре познато лице в областта на риалити телевизията, благодарение на изявите си в различни риалити телевизионни предавания. Той стана известен, след като заяви, че е баща на дъщерята на Смит Даниелин, което доказа чрез ДНК тест.

Популярни Публикации