Кой е Крис Тъкър? Възраст, височина, тегло, кариера, нетно състояние, връзка

Американският стендъп комик Крис Тъкър също кара хората да се смеят с актьорската си игра. Изпълнението му като Смоуки в петък на Ф. Гари Грей му помогна да спечели известност. Той също така е добре известен с ролята си на детектив Джеймс Картър в епизод от филмовата поредица на Brett Ratner Rush Hour.

Може би сте добре запознати с Крис Тъкър. Но знаете ли неговия ръст, възраст и приблизителна нетна стойност за 2022 г.? Ако не знаете, ние сме подготвили тази част с информация за кратката биография на Крис Тъкър - wiki, професионалния живот, личния живот, кариерата, текущата нетна стойност, възрастта, височината и други статистически данни. Така че, ако сте подготвени, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Крис Тъкър
Истинско име/пълно име: Кристофър Тъкър
Пол: Мъжки
Възраст: 50 години
Рождена дата: 31 август 1971 г
Родно място: Атланта, Джорджия, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,85 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Азия Прайър (1997–2003)
деца: Да (Дестин Кристофър Тъкър)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски актьор и стендъп комик
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Крис Тъкър

Кристофър Тъкър е рожденото име на Крис Тъкър. На 31 август 1971 г. е роден. Атланта, Джорджия, в Съединените американски щати, е мястото, където е роден. Крис беше син на Мери Луиз и Норис Тъкър, които бяха негови родители. В шестчленното семейство той е роден последен.Ранен живот и образование на Крис Тъкър

Тъкър направи усилие да осъзнае, че да бъдеш себе си, да действаш почтено и да изпълняваш задачи без конфликт у дома или в училище привлича вниманието към себе си. Той беше единственото дете на самотен собственик, който управляваше компания за портиерски услуги. Грижите за Тъкър бяха осигурени в Декейтър, Джорджия. Тъкър отиде в Колумбийската гимназия на Декейтър. След като завършва гимназия, той се премества в Лос Анджелис и се записва в Калифорнийския университет, за да продължи кариера в комедията и актьорството. Крис и останалата част от семейството му практикуват петдесятно християнство. Когато Тъкър бил малък, родителите му принадлежали към Божията църква в Христос.

Дестин, който живее в Лос Анджелис с майка си, има Тъкър за баща. Той прекарва времето си в известни градове като Атланта, Бел Еър и Лас Вегас. Крис и Джеки Чан, колега в „Час пик“, са много близки приятели. Бил е близък и с известния певец Майкъл Джексън. На специалната 30-годишнина на Майкъл Джексън той танцува с Майкъл Джексън и го представи. Крис Тъкър също се появи в музикалното видео на Майкъл Джексън You Rock My World, което е от неговия албум Invincible от 2001 г. Той присъства и на възпоменателната служба на Джексън. Джаксън оказа влияние върху него и настоящата му професия.

Танците и пеенето на Тъкър по маниера и песните на Джаксън ясно показват това. Бил Клинтън е пътувал в чужбина с приятеля си Крис Тъкър. Той беше един от делегатите, които подкрепиха Барак Обама по време на президентските избори през 2008 г. Генетичният състав на Тъкър показва, че той има африканско наследство, което достига до Ангола и Камерун.

Възраст, височина и тегло на Крис Тъкър

Крис Тъкър, роден на 31 август 1971 г., ще навърши 50 години на днешния ден, 4 юли 2022 г. Той е висок 1,85 метра и тежи 75 килограма.

  Крис Тъкър

Крис Тъкър

Кариера на Крис Тъкър

След заснемането на филма Money Talks Тъкър отдава живота си на Христос. Поради това той избягва да играе Смоуки в епизодите Friday After Next и Next Friday, които се излъчват съответно през 2000 и 2002. Той се появи в музикалното видео на песента на Майкъл Джексън You Rock My World и в късометражния филм на Tupac Shakur California Love. Крис Тъкър участва в NBA All-Star Weekend Celebrity Game на 13 февруари 1999 г. Сред други известни личности той играе заедно с рапъра Master P, члена на Залата на славата на NBA Клайд Дрекслър и Доминик Уилкинс.

Нетната стойност на Крис Тъкър

Прогнозираното нетно състояние на Крис Тъкър към юли 2022 г. е 5 милиона долара. Цялата му нетна стойност произлиза от света на филмите и телевизията. Играл е в комедии и филми срещу заплащане. Той също така продава филмови видеоклипове, за да натрупа гореспоменатата нетна стойност. Неговите стендъп процедури са високо ценени и привличат значителна публика, което го прави богат човек.

Хора от всички възрасти могат да се забавляват, както се вижда от близките отношения на Крис Тъкър със забележителни личности като Бил Клинтън и Барак Обама. Всичко, което се изисква, е отдаденост на всичките си занимания и радост от работата. Можете да сте сигурни, че плановете ви ще бъдат успешни, ако имате такива.

Популярни Публикации