Кой е Крис Куомо? Всичко, което трябва да знаете за него

Крис Куомо е известен телевизионен журналист, който работи за CNN. Cuomo Prime Time е шоу, което той води. Куомо Прайм Тайм е редовно делнично вечерно шоу на CNN и той има множество фенове по целия свят.

Заплата и нетна стойност

CNN му плаща цели четири долара на час, което го прави един от най-добре платените журналисти в света. Приходите му винаги увеличават нетната му стойност. Крис Куомо има нетна стойност от 9 милиона долара към октомври 2022 г.

Защо CNN му плати толкова много?

Той ръководи известни предавания на CNN. Cuomo Prime Time е един от тях. Шоуто в момента има 4,8 IMDb оценки и премиерата му е на 28 август 2017 г. Мелани Бък е изпълнителен продуцент на шоуто.Служителите на CNN получават начална заплата от 37 311 долара и могат да спечелят до 144 282 долара. Средната заплата за продуцент на новини е около 73 680 долара, докато средната заплата за асоцииран продуцент е около 49 005 долара.

Неговият опит и умения му донесоха заплата от 4 милиона долара, която той напълно заслужава. Той е и собственик на New Day. Това е едно от водещите предавания на CNN и пълното му име е Нов ден с Крис Куомо и Алисин Камерота. Разказана е от Джеймс Ърл Джоунс и има рейтинг на IMDb 4,8.

Вътре в злото с Крис Куомо е телевизионно шоу, върху което той е работил, и има огромен рейтинг от 9,6 в телевизионно време. Ето защо той се радва на заплатата от мечтите на други хора. Той има прекрасен живот и обича да изследва и пътува.

Награди

През цялата си кариера той е номиниран за няколко награди Еми. Той спечели Еми за своя профил Good Morning America на 12-годишна поетеса на име Мати Щепанек. Той е един от най-младите хора, печелили Еми.

Съпруга, женен

Той е женен за съпругата си Кристина Грийвън Куомо и двойката се жени през 2001 г. Двойката има три деца: Бела Куомо, Марио Куомо и Каролина Реджина Куомо. На тази снимка той изглежда елегантен в костюма и вратовръзките си, а съпругата му изглежда прекрасно в синята си рокля. Синьото е цветът на побратимяването на двойката. Съпругата му работи като редактор на списание Gotham. Той е горд баща на малко и щастливо семейство.

Образование, детство и родители

Получава образованието си в The Albany Academy. След това се прехвърля в университета Йейл, където получава бакалавърска степен. Университетът Фордъм му осигури докторска степен по право (J.D.). Той е и практикуващ адвокат.

Баща му се казва Марио Куомо. Той беше политик от Демократическата партия. Той е бил 52-ият губернатор на Ню Йорк. От 1979 до 1982 г. той е и заместник-губернатор на Ню Йорк.

От 1975 до 1978 г. той е и държавен секретар на Ню Йорк. Матилда Куомо е името на майка му. Тя беше защитник на правата на жените и децата, както и бивша първа дама на Ню Йорк от 1983 до 1994 г.

Wiki и биография на Крис Куомо

Той е роден на 9 август 1970 г., което го прави на 48 години през 2019 г. Крис е роден в град Ню Йорк, Ню Йорк, в Съединените американски щати. Той е от американска националност.

 Крис Куомо

Крис Куомо

Популярни Публикации