Кой е Крис Хъмфрис? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Крис Хъмфрис последно игра за Атланта Хоукс. Освен това той е играл с Washington Wizards, Phoenix Suns, Dallas Mavericks, Bolton Celtics, Utah Jazz и Toronto Raptors.

Бързи факти

Празнувано име: Крис Хъмфрис
Истинско име/пълно име: Кристофър Нейтън Хъмфрис
Пол: Мъжки
Възраст: 37 години
Рождена дата: 6 февруари 1985 г
Родно място: Минеаполис, Минесота, Съединени щати
националност: американски
Височина: 2,06 м
Тегло: 107 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Ким Кардашиян (м. 2011–2013)
деца: не
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Баскетболен играч
Нетно състояние през 2022 г.: 30 милиона долара

Биография на Крис Хъмфрис

Крис Хъмфрис е роден в Минеаполис, Минесота, на 6 февруари 1985 г. Дебра и Уилям Хъмфрис го раждат. Кристал и Каела са двете по-големи сестри на Крис. Завършил е Хопкинс гимназия. Той получава предложение за стипендия в университета Дюк, но впоследствие променя решението си и се записва в университета на Минесота.

  Крис Хъмфрис

Крис ХъмфрисВъзраст, височина, тегло на Крис Хъмфрис

Крис Хъмфрис е роден на 6 февруари 1985 г.; Той е на 37 години към 2022 г. Висок е 2,06 метра и тежи 107 килограма.

кариера

В университета в Минесота Крис Хъмфрис започва професионалната си кариера. Той получи наградата „Първокурсник на годината“ и влезе в историята, като стана първият първокурсник, който води отбора по отбелязани точки и борби за своето училище през същия сезон. Крис веднага подписа с Юта Джаз. Той беше избран в драфта на НБА през 2004 г. с 14-ия избор. Той беше трансфериран в Торонто Раптърс през юни 2006 г.

Той помогна на Торонто Раптърс да спечелят първата си титла в дивизията, докато играеше за тях. През 2009 г. той беше даден на Далас Маверикс. По-късно, през 2010 г., той беше трансфериран в Ню Джърси Нетс. Крис се съгласи на едногодишен договор с Ню Джърси Нетс през 2011 г. Договорът беше на стойност 8 милиона долара. Той се съгласи на 24 милиона долара, двугодишна сделка с отбора през следващата година. Бруклин Нетс получиха прозвището на франчайза, след като се преместиха в Бруклин.

През юли 2013 г. Крис Хъмфрис беше трансфериран в Бостън Селтикс. След това Вашингтон Уизърдс придобиха Крис в сделка. От 2013 г. до 2016 г. той остава във Вашингтон Уизард. През същата година той беше раздаден на Финикс Сънс. Той участва в първия мач на отбора на следващия ден. Това беше мач с Хюстън Рокетс. Той изигра играта доста добре. В първия си мач той стана 13-ият играч на Финикс Сънс, записал дабъл-дабъл.

На 1 март 2016 г. той се съгласи на договор с Атланта Хоукс. Той прекара една година с Атланта Хоукс. Philadelphia 76ers го придобиха на 25 септември 2017 г. Въпреки това, на 14 октомври 2017 г. той беше освободен.

Успехи и награди

Крис Хъмфрис взе 11-ата награда за човек на годината на НБА.

Нетната стойност на Крис Хъмфрис през 2022 г

Крис Хъмфрис приблизителната нетна стойност към октомври 2022 г. е 30 милиона долара. Докато играеше за Бостън Селтикс, му бяха платени 12 милиона долара. Той предложи на Ким Кардашиян годежен пръстен за 2 милиона долара. По-късно получава 750 000 долара за пръстена. Освен това му бяха платени 1,5 милиона долара, за да подкрепи часовниците Sector.

В Бруклин Нетс той получи 12 милиона долара нетна заплата. Освен това той направи 15,4 милиона долара, докато играеше за Ню Джърси Нетс. В Торонто Раптърс той направи около 8 милиона долара, а в Юта Джаз, около 3 милиона долара. Неговата професия в НБА е неговият основен източник на приходи. Освен това той получава компенсация за одобрения и медийни изяви.

Съюзът на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис беше сред най-известните съюзи на знаменитости през 2011 г. Въпреки че бракът му приключи, той все още е в новините. Забележките му към семейство Кардашиян и Дженър често попадат в новините.

Що се отнася до кариерата му в НБА, той е известен като играч, който често е сменял отбори. Неговите колеги смятат Крис за усърден работник и надежден съотборник.

Съпруга на Крис Хъмфрис, брак

Крис Хъмфрис и риалити звездата Ким Кардашиян започнаха да се срещат. Съюзът се състоя на 20 август 2011 г. Сватбеният прием беше показан на E! канал. Ким Кардашиян обаче поиска развод след само 72 дни брак. На 3 юни 2013 г. разводът е законно финализиран.

Популярни Публикации