Кой е Коул Холман от American Idol?

Коул Холман е друг претендент, преминал прослушването на American Idol. Съдиите бяха доволни от изпълнението на класиката Lodi на Creedence Clearwater Revival от завършилия колеж. По-късно той участва заедно с най-големия си фен, сестра си Кейти, която е родена с хромозомен дефект, който причинява проблеми в развитието и поведението. Кейти Пери, Люк Брайън и Лайънъл Ричи, съдиите бяха впечатлени от представянето му и гласуваха в негова полза, като му дадоха златен билет за Холивуд. Сезон 20 от певческата състезателна програма ще започне по ABC в неделя, 27 февруари, от 20:00 часа. ЕТ.

Всичко, което трябва да знаете за Коул Холман от American Idol

 Коул Холман

Коул Холман, 22-годишен американски певец и автор на песни, идва от Манаскуан, Ню Джърси. Баща му Дейвид е началник на училищата в Белмар, а майка му Никол е учителка в трети клас в Хауел. Кейти и Ели Холман са двете му сестри. Кейти, по-малката му сестра, току-що завърши гимназия Манаскуан. Холман получи бакалавърска степен през 2022 г. от Hawaii Pacific University и работи като служител в сърф магазин. Сърфирането е хоби за семейния човек и любителя на кучетата. Коул Холман

Известният певец, който едва преди няколко години започна да свири на китара, публикува няколко песни в социалните си мрежи. Той също има акаунт в Spotify, където песните му са пускани над 500 000 пъти. Colehallmanmusic, профилът на певицата в Instagram, има 11,2 хиляди последователи. Междувременно сметката му в TikTok с идентичното потребителско име има 354,2 хиляди последователи. След като видяха песента на Халъм в TikTok, която имаше над 8 милиона харесвания, продуцентите на American Idol го поканиха на прослушване в Нешвил. Има множество изпълнения на живо като водещ вокалист на групата Orange Blossoms.

Относно American Idol

Премиерата на American Idol по Fox през 2003 г., създадена от Саймън Фулър и продуцирана от Fremantle North America и 19 Entertainment. От 11 юни 2002 г. до 7 април 2016 г. той продължи 15 сезона. След двугодишна пауза сериалът беше пуснат отново по ABC на 11 март 2018 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от American Idol (@americanidol)

Певци от цялата страна представиха най-нюансираните си изпълнения пред журито, за да спечелят певческата конкурсна програма и договор със звукозаписна компания. 26-годишната Чейс Бекъм спечели сезон 19 на програмата, а със сезон 20 шоуто иска да открие и оформи нов изгряващ талант.

Популярни Публикации