Кой е Khnadya Skye? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Кнадя Скай е добре известна с брака си с актьора ветеран Хейуд Нелсън-младши. Името й е Ахнадия, но тя обича да се обръщат към нея като Скай. Тя обаче принадлежи към кралските семейства на Саудитска Арабия и Дубай.

Бързи факти

Празнувано име: Кнадя Скай
Истинско име/пълно име: Ахнадя Скай Нелсън
Пол: Женски пол
Възраст: N/A
Рождена дата: N/A
Родно място: Египетска Нубия
националност: египетски
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга (име): Хейуд Нелсън
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Професия: Съпругата на известния актьор Хейуд Нелсън
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: N/A

Възраст и ранен живот на Khnadya Skye

Скай Кнадя Нелсън истинското първо име е Akhnadya. Скай е нейното предпочитано име. Тя е младата булка на Хейуд Нелсън младши, най-близката приятелка и юрисконсулт. Родена в Нубия на Египет и израснала в Рияд, Саудитска Арабия и Вашингтон, окръг Колумбия. Нейните предци са египтяни, араби и етиопци. Говорейки за своите образователни подробности, Кнадя Скай е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

  Кнадя СкайKhnadya Skye Височина и тегло

Кнадя Скай е висок 5 фута 10 инча . Тя тежи около 55 кг. Тя има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за нейните измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Нетната стойност на Khnadya Skye

Колко е нетната стойност на Khnadya Skye? Съвсем нормално е член на кралското семейство да бъде богат. Но, както знаете, Скай не иска да разкрива личната си информация пред медиите или широката общественост, така че това е добре пазена тайна. Тя все още не е разкрила нетната си стойност в интернет. Ние обаче открихме нетното богатство на нейния съпруг. Към 2022 г. нетната му стойност е 500 хиляди долара като известно лице и холивудски актьор.

кариера

Скай е надарен човек, който управлява множество предприятия под името SkyeWood International. Специализира петролни и архитектурни технологии. Освен това Khnadya Skye участва или снима предстоящи драматични/хорър програми като Khnadya Skye, The Business Syndrome и Sneakers to Stilettos, който е драматичен сериал, фокусиран върху обувната индустрия. Същества от дълбините и видяхте ли го? и двата са филми на ужасите.

Скай е авантюрист, който обича да скача с парашут и да изпълнява каскади с мотор. Това са нейните любими занимания. Тя живее живота си според собствените си правила. Скай може да не обича да споделя лични данни, но се радва да общува със своите фенове и последователи. Тя има профили в TikTok и YouTube, както и акаунт в Instagram. Тя разбира как да забавлява феновете и следващите.

Khnadya Skye съпруг и брак

Кой е съпругът на Khnadya Skye? Хнадя е омъжена за Хейуд Нелсън, известна телевизионна личност и актьор. Нелсън имаше два предишни брака, преди да се ожени за Скай: Шерил Пиланд (13 юни 1981 до 1984) и Даяна Рамос (1987 до 1998), разведени, но те имаха три деца от този брак. Сега той е блажено женен за Khnadya Skye; те се женят през 2014 г., а Скай е настоящата му съпруга. Те все още нямат деца.

Скай и Нелсън имат силна връзка и се радват на щастлив семеен живот без трудности и спорове.

Популярни Публикации