Кой е Кенду Айзъкс? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, кариера

Кенду Айзъкс е известен звукозаписен продуцент и телевизионна личност в Съединените щати. Кенду Айзъкс е добре известен като бившия съпруг на Мери Джей Блайдж.

Бързи факти

Пълно име Кенду Айзъкс
Професия Американски звукозаписен продуцент и личност
Популярни за бившият съпруг на актрисата Мери Джей Блайдж
Възраст (Както през 2022 г.) 53 години
Дата на раждане 14 август 1968 г
Зодия Лео
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 5 фута 8 инча
Цвят на очите Тъмно
Тегло 75 кг
Приблизителна нетна стойност 4,5 милиона долара
баща Мартин Айзъкс
Майка Барбара
Съпруга Мери Джей Блайдж
деца Бриана Латрис

Kendu Isaacs Wiki

Кенду Айзъкс е роден на 14 август 1968 г. в САЩ. В момента е на 53 години. Кенду е американец със смесен етнически произход според националността си и е зодия Лъв. Що се отнася до родителите му, той е роден на Барбара и Мартин Айзъкс. Има малко информация за неговите братя и сестри.

По същия начин малко се знае за неговото образование в момента. В резултат на това той избягва да поставя родителите си в светлината на прожекторите.кариера

Според сметките Кенду Айзъкс в момента е безработен. Кенду е най-известен с работата си като музикален продуцент и мениджър на знаменитости. По същия начин през 2013 г. той работи като изпълнителен продуцент за Бети и Корета. Той е добре известен като бившия съпруг на Мери Джей Блайдж. Той също така участва като гост в няколко комедийни чат предавания.

Шоуто беше преименувано на Ellen: The Ellen DeGeneres Show през февруари 2007 г. Той също беше издигнат до мениджър на K.I. Управление през януари 2001 г. Компанията е фирма за управление на изкуството, разположена в Берлин. Освен това той е бил нает от Matriarch Entertainment. Бившата му съпруга Мери Джей Блайдж беше член на компанията от 2008 до 2016 г. Мери Джей Блайдж експериментира с актьорството. Тя направи своя дебют през 2011 г. с Prison Song. Предлагани са й безброй възможности да се появи в редица филми. Например I Can Do Bad All by Myself на Rock of Ages. Изкуството на Мери е спечелило различни отличия.

Премахнете съпругата на Айзък, брак

Кенду Айзъкс се жени за Мери Джей Блайдж на 7 декември 2003 г. Мери е добре известна певица и актриса в R&B жанра. В крайна сметка дуото се влюби. Те започнаха да се срещат през 2000 г. Те проведоха малка церемония в къщата на Мери. Двамата често бяха засичани на публични места заедно. Той беше и мениджър на Мери през цялата им връзка. В резултат на това бракът им изгради груба основа. През юли 2016 г. тя подаде молба за развод. Тя се основаваше на непреодолими различия.

След развода си той се обвързва с певицата Starshell. В един момент тя беше и негова секретарка. Мери съобщава, че той е похарчил повече от 0 000 за Starshell. Освен това е проявил вербална и физическа агресия към нея. Мери е втората му съпруга. По същия начин той се жени за Морин на много млада възраст. Той се разведе със съпругата си през 1999 г., след осем години блажен брак. Джордан и Нас са двете деца на двойката.

Briana Latrise, дъщерята на Kendu Isaac, е най-известна с участието си в Up Hip Hop. В резултат на това тя се смята за дъщеря от първия му брак. Той е свързан с други известни личности в резултат на работата си като мениджър на знаменитости. Той също така е бил романтично обвързан с редица свои клиентки. Той също така е свързван с Ниа Лонг, Куин Латифа, Лорин Хил и Кимора Лий Саймънс.

  Кенду Айзъкс

Кенду Айзъкс

Височина и тегло на Kendu Isaacs

Кенду Айзъкс е тъмно красив мъж. В резултат на това Kendu е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 75 килограма. Айзък има тъмни очи и бръсне главата си често. Естественият му цвят на косата обаче е черен. Освен това физическите му измервания не са разкрити.

Нетната стойност на Kendu Isaacs

Kendu Isaacs е посветил живота си на това да го направи възможно най-приятен и бляскав. Кенду е работил за редица известни компании. Като резултат, прогнозираното му нетно състояние към октомври 2022 г. е 4,5 милиона долара. Той гордо притежава Bentley. В резултат на това основният му източник на приходи идва от работата му като мениджър на знаменитости и продуцент на записи. Той е водил охолно и екстравагантно съществуване.

Любопитни факти

  • Мери Джей Блайдж е името на новата му съпруга.
  • Кенду празнува рожден ден всяка година на 14 август.
  • Нетната му стойност се оценява на 4,5 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации