Кой е JB Mauney? Wiki, възраст, съпруга, височина, кариера, нетна стойност

JB Mauney е американски ездач на бикове, чието пълно име е Джеймс Бъртън Мауни. Той също е член на Professional Bull Riders (PBR). Той стана известен в резултат на изявите си в поредицата Built Ford Tough, където се състезаваше срещу опитни ездачи на бикове. Започва да язди бикове, когато е на три години, а на петнадесет години вече притежава собствен бик. Той има забележителна кариера и е получил множество отличия, въпреки факта, че се е сблъсквал с множество препятствия в резултат на инциденти, свързани с езда. Може би сте чували за Jb Mauney, но знаете ли на колко години е, колко е висок или колко пари има през 2022 г.? Ако не сте наясно, подготвили сме.

Бързи факти

Празнувано име: Jb Mauney
Истинско име/пълно име: Джеймс Бъртън Мауни
Пол: Мъжки
Възраст: 35 години
Рождена дата: 9 th януари 1978 г
Родно място: Шарлот, Северна Каролина
националност: американски
Височина: 1,78м
Тегло: 54 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга: Лекси Уигли (2012-2015), Саманта Лайн (2016 до днес)
Деца/деца: да
Запознанства/приятелка: N/A
JbMauney гей ли е?: не
Професия: Ездач на бикове
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара

Биография на JB Mauney

Джеймс Бъртън Мауни е роден в Шарлот, Северна Каролина, на 9 януари 1987 г. JB Mauney е неговият прякор. Той пази в тайна произхода и образованието на семейството си, както и възпитанието си. Започва да язди бикове, когато е на три години, а освен това е яздил и овце. Когато бил на 13 години, той започнал да язди бик. Купува първия си бик, когато е на 15 години. През 2006 г. става член на професионалните ездачи на бикове, а през 2009 г. става член на професионалните родео каубои.

JB Mauney Възраст, височина и тегло

Jb Mauney , който е роден на 9 януари 1987 г., днес, 4 юни 2022 г., е на 35 години. Висок е 1,78 метра и тежи 54 килограма.  JB Mauney

кариера

JB Mauney е прекарал целия си живот в езда на бикове и е смятан за един от най-добрите ездачи на бикове в света. Той носеше каска, когато за първи път започна кариерата си, но с течение на времето той свикна да носи каубойска шапка на терена. В кариерата си той стана първият ездач на бикове, спечелил 7 милиона долара.

Въпреки факта, че язденето на бик е опасно и е довело до няколко наранявания, той настоява да продължи работата си. По време на кариерата му са му присъдени много почести и отличия. Той се наслаждава на работата си и твърди, че никога не е предполагал, че ще може да изкарва прехраната си с нея.

Нетната стойност на JB Mauney

Нетната стойност на JB Mauney се предвижда да бъде около 6 милиона долара към октомври 2022 г . Състоянието му е натрупано чрез кариерата му на езда на бикове. Доходите му непрекъснато намаляват през последните години в резултат на множество заболявания, които е претърпял. Твърди обаче, че не изоставя кариерата си.

Мауни е мъж с голяма смелост и сила. Въпреки множеството наранявания в резултат на труда си, той твърди, че няма да се откаже. Той твърди, че се наслаждава на работата си, защото тя е това, което му харесва. Приятели го съветват да се откаже, но той казва, че презира, когато хора, които не са ездачи на бикове, го насърчават да го направи. Младите трябва да се вслушват в съветите му.

JB Mauney Съпруга, брак

JB Mauney е имал два романа през живота си. Първият му брак е с Лекси Уигли, който продължава три години и води до раждането на дъщеря. По необясними причини те се разделят. През 2016 г. той се жени за втората си съпруга, с която все още е женен. Името й е Саманта Лайн и тя и съпругът й живеят в Котула, Тексас.

Докато яздеше, той участваше в редица инциденти. Той претърпя инцидент и счупи дясното си ребро, което наложи десет дни в болницата. Лекарите му казаха, че не може да язди около осем месеца, но той не можеше да се спре и след четири месеца отново беше на седлото.

Той също така претърпя друг инцидент и ръката му беше отрязана, което наложи операция за възстановяване на ръката му. Твърди, че веднъж се живее и няма намерение да спира да язди. Ездата е детска любов за Мауни, от която той не може да се откаже, въпреки съветите на лекаря.

Популярни Публикации