Кой е Jae Head? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, родители, приятелка

Дже Хед е американски актьор, най-известен с появата си в The Blind Side като Sean Junior (S.J.) Tuohy. Това беше филм от 2009 г., режисиран от Джон Лий Хенкок, който тогава беше само на 13 години.

Бързи факти

Пълно име Дже Хед
Професия актьор
Популярни за Петъчни вечерни светлини
Възраст (Както през 2022 г.) 25 годишен
Дата на раждане 27 декември 1996 г
зодия Козирог
Родно място Хамлин, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута, 4 инча
Цвят на очите Син
Тегло Прибл. 57 кг
Цвят на косата Рус
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 300 хиляди долара

Jae Head Wiki

Дже Хед е роден в Хамлин, Тексас, на 27 декември 1996 г. Когато се роди, му липсваше аорта и кръвоносните артерии бяха адаптирани да заместват временно аортата. Той претърпя операция на открито сърце на възраст от два месеца и отново на възраст от четиринадесет месеца. Белодробната му вена е превърната в аорта за три години.

Jae Head вече е напълно добре, благодарение на технологиите и лекарите. Този 24-годишен актьор стои на височина от 5 фута и 4 инча. Джефри Хед и Джо Хед са негови родители.Jae Head приятелка, запознанства

Дже Хед е малко по-затворен, когато става въпрос за личния му живот. Никога не се е забърквал в полемика. Той все още не е съчетан с жена. Актьорът е блажено неженен и изцяло отдаден на кариерата и изявите си. Въпреки публичната си личност, той е поддържал подредена лична среда.

 Дже Хед

Дже Хед

кариера

Дже Хед започва кариерата си през 2005 г. Първата му телевизионна изява е като Leroy в програмата How I Met Your Mother. След това той е избран в няколко телевизионни предавания. През 2006 г. той се появява като Джими в Mad T.V. и като Малкия Чък в The Angriest Man in Suburbia.

Последната телевизионна изява на Jae беше в Йелоустоун, където той играе Люк Хейс. През 2008 г. той е избран за ролята на Арън Ембри във филма „Ханкок“. През 2009 г. той участва във филма „The Blind Side“, който получи одобрението на критиката, в който се превъплъщава в „Шон С. Дж. Туохи, младши

Той също беше номиниран за 10-ите награди на Обществото на филмовите критици Финикс за „Най-добро представяне от младеж – мъж“ същата година. Той беше коронован за шампион. Той също беше номиниран за най-добър млад актьор/актриса на 15-те награди Critics’ Choice Awards и за най-добър поддържащ млад актьор на 31-те награди Young Artist Awards през 2010 г. Последната му филмова роля беше в „Hell Girl“, в която той изигра Скот. Премиерата на филма беше през 2019 г.

Jae Head Нетна стойност

От 2005г. Дже Хед е работил в развлекателния сектор. През тези години той натрупа значителна публика и последователи. Както всички знаем, упоритите усилия се отплащат; той също има респектираща нетна стойност от 0 000.

Любопитни факти

  • Роден е без аорта и артерии.
  • Той се появи в епизод на „Как се запознах с майка ви“.
  • „The Blind Side“ беше неговият режисьорски дебют.

Популярни Публикации