Кой е J. B. Smoove? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

J. B. Smoove е американски актьор, гласов актьор, комик, писател и продуцент. По-голямата част от славата му идва от участието му в комедийното телевизионно шоу Curb Your Enthusiasm.

Бързи факти

Празнувано име: J. B. Smoove
Истинско име/пълно име: Джери Анджело Брукс
Пол: Мъжки
Възраст: 56 години
Рождена дата: 16 декември 1965 г
Родно място: Плимут, Северна Каролина, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,93 м
Тегло: 95 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Шахида Омар († 2007 г.)
деца: Да (Джерика Брукс)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски актьор, писател, комик и гласов актьор
Нетно състояние през 2022 г.: 6,5 милиона долара

J. B. Smoove Биография

Джери Анджело Брукс е рожденото име на J. B. Smoove. На 16 декември 1965 г. той е роден в Плимут, Северна Каролина, САЩ. Флойд Брукс е бащата на Дж. Б. Смуув, а Елизабет Брукс е неговата майка. Баща му си отиде в началото на 1980 г. в резултат на диабет; той е по-големият от двама братя.

J. B. Smoove прекарва по-голямата част от живота си в родната си Северна Каролина и жилищните комплекси Levister Towers в Маунт Върнън Сити, Ню Йорк. След като завършва гимназия Маунт Върнън, той се записва в Държавния университет на Норфолк, за да учи инженерство и графичен дизайн. Не е известно дали е завършил обучението си там или е напуснал преждевременно.По отношение на личния му живот е установено, че J. B. Smoove е женен и баща на деца. Шахида Омар е певица и актриса и е женен от 2007 г. Джерика Брукс е името на дъщерята, която J. B и Шахида споделят. В момента семейството живее в калифорнийския Лос Анджелис.

Възраст, височина, тегло на J. B. Smoove

J. B. Smoove е роден на 16 декември 1965 г., което го прави на 56 години към днешна дата, 11 юли 2022 г. Той е висок 1,93 метра и тежи 95 килограма.

кариера

J. B. Smoove прекара известно време в разработването на парфюми, продажбата на пожарогасители и печатането на тениски. Дебютира на екрана в криминалната драма Lesser Prophets. Когато започва да участва като писател в Saturday Night Live през или около 2003 г., J. B. Smoove започва да печели известност.

Най-известният проект на J. B. Smoove е комедийният телевизионен сериал Curb Your Enthusiasm, в който той участва от 2007 г. Озвучаването му в анимационната комедия The Smurfs 2 е едно от най-известните му.

J. B. Smoove имаше няколко актьорски изяви тази година, включително The 5th Quarter, комедийно-драматичен филм с Джон Туртуро, Боби Канавале и други, и Uncle Drew, спортна комедия с Кайри Ървинг, Тифани Хадиш, Ник Крол, Ерика Аш , и други.

Признание и постижения

Няма много номинации и награди, които да споменем за талантливия J. B. Smoove. Единствените награди, които е спечелил, са Behind the Voice Actors Award за най-добър вокален актьорски състав в телевизионен сериал за Teenage Mutant Ninja Turtles и наградата на Гилдията на американските писатели за най-добър комедиен сериал - включително разговорен сериал за вариететното шоу Saturday Night Live .

За своята роля и изпълнение в Curb Your Enthusiasm, J. B. Smoove беше номиниран за наградата на Гилдията на актьорите за 2018 г. в категорията за най-добро представяне на ансамбъл в комедиен сериал. Той очаква същият сериал да получи допълнителни номинации и победи.

Очакваната нетна стойност на J. B. Smoove през 2022 г

J. B. Smoove е талантлив комик и актьор и към юли 2022 г. нетната му стойност е приблизително 6,5 милиона долара. Неговата заплата и други печалби от появяване във филми и телевизионни предавания са начинът, по който той натрупа богатството си за милиони долари. Curb Your Enthusiasm е най-известният сериал, създаден от J. B. Smoove.

J. B. Smoove е изключително надарен комик, който също работи като актьор, гласов актьор и писател. Той придоби известност в началото на кариерата си като писател на Saturday Night Live, а по-късно и с ролята си на актьор в Curb Your Enthusiasm. J. B. Smoove вече е доволен да живее в Лос Анджелис със съпругата си Shahidah Omar и тяхното бебе.

Популярни Публикации