Кой е Хуан Ривера? Възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Хуан Ривера, известен още като Хуан Ривера Сааведра , е един от най-известните и брилянтни певци и актьори в Съединените щати. На 22 февруари 1978 г. той е роден в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ. Той е 43-годишен американски певец, който е един от най-атрактивните, приятни, талантливи и динамични. Хуан Ривера е един от най-известните и известни музиканти, автори на песни и певци.

Той е не само певец, но и актьор. През 1994 г. той играе Хосе Луис Перес в епизод на Cine Infantil, озаглавен La Dinastia de Los Perez. През 2001 г. той играе различен герой в Jefe de Nadie.

От малък се увлича по пеенето. В резултат на това започва да пее от ранна възраст и превръща хобито си в професия. Хуан Ривера доказа, че е талантлив и изключителен певец. Всяка година на 22 февруари той празнува рожден ден.Бързи факти

Пълно име Джон Ривера
Популярни за певица
Професия американски певец и актьор
Приблизителна нетна стойност 10 милиона долара
Възраст 43 години от 2021 г
Рождена дата 22 февруари 1978 г
Родно място Лонг Бийч, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност мексикански
Височина 6'2
Тегло 104.3
Цвят на косата черен
Цвят на очите Тъмно кафяво
баща Питър Ривера
Майка Роуз Сааведра
Братя и сестри Роузи Ривера (сестра), Джени Ривера (сестра), Лупило Ривера (брат), Густаво Ривера (брат)

Джон Ривера Wiki

Хуан Ривера, известен като Хуан Ривера Сааведра , е американски певец и актьор с много енергия. На 22 февруари 1978 г. той е роден в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ. Той е 43-годишен американски певец, който е един от най-атрактивните, дръзки, стилни, чаровни, блестящи и динамични. Роза Сааведра (майка) и Педро Ривера (баща) са родителите на Хуан Ривера (баща). Хуан Ривера има просперираща кариера, но претърпя пълен провал в брака си.

Съпругата на Хуан Ривера, брак

Той е бил женен три пъти досега. Като начало той се жени за Ана ДеХуан, доцент, през 1989 г. След това се жени за Дженифър Гарсия, актриса, през 1997 г. Накрая, през 2005 г., той се жени за Меган Джоунс. След повече от 22 години връзка Хуан Ривера вече е женен за Бренда Ривера. Националността му е американска, докато етническата му принадлежност е мексиканска.

Нетната стойност на Хуан Ривера

Хуан Ривера е американски певец и актьор с много енергия. На 22 февруари 1978 г. той е роден в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ. По отношение на нетната му стойност, той се оценява на около 10 милиона долара през 2022 г . Заплатата му обаче все още се преразглежда. Приходите му обаче могат да бъдат приписани на успешната му професия.

Височина и тегло на Хуан Ривера

Един от най-известните и завършени певци и актьори е Хуан Ривера Сааведра. Той има страст към пеенето от дете и го превръща в кариера. По отношение на височината той е висок около 6 фута и 2 инча. Теглото му е около 104,3 кг. Хуан Ривера има черна коса и тъмнокафяви очи.

Любопитни факти

  • Хуан Ривера е роден на 22 февруари 1978 г. в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ.
  • Хуан Ривера е един от най-известните и известни музиканти, автори на песни и певци.
  • През 2021 г. нетната му стойност се оценява на 10 милиона долара.
  • Хуан Ривера е плодовит потребител на социалните медии, с 545 хиляди последователи в Instagram.

Популярни Публикации