Кой е Hotshotgg? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Георгиос Георгидис , също известен като Hotshotgg , е добре известен играч, който преди това е играл за Counter Logic Gaming, професионална организация за електронни спортове. HotshotGG стана известен в електронните спортове, след като се присъедини към екипа Counter Logic Gaming като професионален геймър. Той се състезаваше в турнири и шампионати от много години. Тъй като натискът на общността се увеличи и начинът на живот на про-геймърите стана по-забързан, той започна да се справя с неговите отговорности.

Бързи факти

Празнувано име: Hotshotgg
Истинско име/пълно име: Георгиос Георгидис
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 23 юни 1990 г
Родно място: Лондон, Онтарио
националност: канадски
Височина: 5 фута 9 инча
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): Да (Лили Пичу)
Hotshotgg гей ли е?: не
Професия: Играч на САЩ
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Hotshotgg

HotshotGG е роден и израснал в канадския град Лондон. Произхожда от гръцкоговорящо семейство. Хелън е името на майка му. HotshotGG се записва в RCC Institute of Technology, след като завършва гимназия с цел да стане инженер по компютърни мрежи. Той напусна колежа, за да преследва страстта си към Counter-Logic Gaming.

HotshottGG имаше силен интерес към футбола от дете. Той има богат опит във видеоигрите, включително Street Fighter, Diablo, Warcraft и League of Legends. Той започва да се фокусира върху няколко MOBA заглавия като тийнейджър, включително DotA и Heroes of Newerth.Той открива League of Legends на 19 години и се пристрастява към нея. Той започна стрийминг на видеоигри в Twitch. Неговият канал бързо набира популярност. Когато започна да печели пари от своя канал, той реши да продължи кариера на пълен работен ден като LoL про-играч.

Hotshotgg Възраст, височина, тегло

з otshotgg е роден на 23 юни 1990 г. и е на 32 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 9 инча и тежи 75 кг.

  Hotshotgg

Hotshotgg

кариера

HotshotGG основава Counter Logic Gaming през април 2010 г., за да се състезава в ESL League. Той ръководи организацията към успех в различни заглавия на електронните спортове като Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Super Smash Brothers и Halo.

С разрастването на екипа той се чувства принуден да се посвети изцяло на управлението на организацията. В резултат на това той се пенсионира през юни 2013 г. CLGy е собственост на него и Madison Square Garden Company и в момента той е президент на компанията. С разрастването на организацията той бе включен в списъка на Forbes под тридесет през 2017 г.

Родителите му винаги са били до него. Въпреки че родителите му първоначално бяха скептични относно успеха на кариерата му, те в крайна сметка повярваха в него и избраната от него област. Майка му е назначена за главен изпълнителен директор на CLG през 2012 г.

HotshotGG беше член на професионалната игрална общност в ранните дни на електронните спортове. Неговите постижения включват спечелване на големия финал на World Cyber ​​Games през 2010 г., завършване на трето място в големия финал на World Cyber ​​Games през 2011 г. и завършване на второ място в MLG 2012.

Нетната стойност на Hotshotgg през 2022 г

HotshotGG започва да играе видео игри, когато е дете. Той е играл различни игри, включително Warcraft 2 и Diablo I. Натрупал е опит в ръководенето на игри и е спечелил няколко награди. Той също така има канал в YouTube с хиляди абонати. Към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на 4 милиона долара.

HotshotGG има много опит с мултиплейър онлайн бойни арени. Въз основа на способностите си той се смята за най-добрият играч/стриймър на League of Legends в света. Хората идваха в неговия поток, за да го гледат как играе заради изключително високия процент на печалби. Той е получил множество награди и се е утвърдил като успешен играч в индустрията.

Съпруга на Hotshotgg, брак

HotshotGG в момента се среща с интернет личност на име Лили Пичу. Те се познават отдавна. HotshotGG и Лили имат подобен интерес към игрите. И двамата са стриймъри и са посещавали заедно турнири и състезания по игри.

HotshotGG има черна коса и тъмнокафяви очи. Той е висок, строен млад мъж. Възхищава се на приятелското му отношение към феновете му. Той приветства всеки, който желае да го интервюира, да му даде автограф или да го снима.

Неговите фенове също го наричат ​​Кралят на Кимчи, Hotshot Nidalee GG, FarmshotGG и HandsomeshotGG. Той беше първият стриймър, който постоянно получаваше 20 000 зрители. Той беше обявен за най-ценен играч на IEM Season VI Global Challenge Cologne. Той е смятан за един от най-добрите ChoGathSquare.png играчи в света. NidaleeSquare.png Nidalee е неговият любим шампион. Той се появи в аниме сериала The Unlimited – Hyoubu Kyousuke.

Популярни Публикации