Кой е Херм Едуардс? Нетна стойност Wiki, възраст, височина, съпруга, брак, етническа принадлежност

Аризона Главният футболен треньор на щата е Херман Едуардс младши. Той е бивш играч, футболен треньор и спортен анализатор. Като играч Едуардс е най-известен с отбелязването на печелившия тъчдаун при неуспешно възстановяване в Miracle in the Meadowlands от 1978 г.

По време на пресконференция на Джетс, той каза, Вие играете, за да спечелите играта! Това стана заглавието на книгата за самопомощ на Едуардс.

Бързи факти

Празнувано име: Херм Едуардс
Истинско име/пълно име: Херман Едуардс младши
Пол: Мъжки
Възраст: 68 години
Рождена дата: 27 април 1954 г
Родно място: Oceanport, Ню Джърси, САЩ
националност: американски
Височина: 1,82м
Тегло: 88 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Лиа Едуардс (м. 2000 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Маркъс Едуардс, Вивиан Едуардс и Габриел Едуардс)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Херм Едуардс гей ли е?: не
Професия: Американски футболист/треньор/спортен анализатор
Заплата: 3,5 милиона долара на година
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Биография на Херман Едуардс

Херман Едуардс е роден във военна база в Итънтаун, Ню Джърси, в семейството на ветеран от Втората световна война и германка на име Марта. Играл е колегиален футбол в Калифорнийския университет през 1972 г. и 1974 г., Джуниър колежа на полуостров Монтерей през 1973 г. и Държавния университет в Сан Диего през 1975 г. (SDSU).Той получава диплома по наказателно правосъдие от държавния университет в Сан Диего. Той помага в популяризирането на специалните олимпийски игри в окръг Монтерей в продължение на много години. Присъствието на Херм Едуардс младши просвети хората от окръг Монтерей за важността на атлетиката за хората с увреждания в развитието.

Херман Едуардс Възраст, височина, тегло

Херм Едуардс , който е роден на 27 април 1954 г., към 2022 г. е на 68 години. Висок е 1,82 м и тежи 88 кг.

Херман Едуардс

Съпругата и децата на Херман Едуардс

Едуардс е роден в град Форт Монмут в Ню Джърси. Едуардс израства в Сийсайд, Калифорния, и посещава гимназия Монтерей. Той живее с дъщерите си Габриел и Вивиан, както и със съпругата си Лия. Той има син на име Маркъс от предишна връзка.

Едуардс следва строг фитнес режим, който включва ходене на фитнес в 5:00 сутринта шест дни в седмицата. Едуардс носи официални обувки с треньорската си екипировка, а не спортни маратонки – той сам лъска обувките преди всеки мач! Неговото усърдие и основано на вяра поведение са добре известни. Едуардс, който е възпитан като баптист, приема католицизма заедно със семейството си и сега е практикуващ католик.

Кариера на Херман Едуардс

През 2012 г. Едуард се появи в епизод на Broke, който беше силно базиран на големия брой фалити и лоши финансови решения, взети от професионални спортисти. Херм беше назначен за старши съветник на предложената Мейджър лийг футбол през 2015 г.

Едуардс игра девет сезона в NFL с Philadelphia Eagles, от 1977 до 1985 г., и беше член на отбора, който спечели Super Bowl XV. Неговите 33 прихващания в кариерата са само едно по-малко от отборния рекорд.

По-късно Едуардс играе за Лос Анджелис Рамс и Атланта Фалкънс, преди да се пенсионира през 1986 г. Върхът на кариерата на Едуардс настъпва в последните секунди на мач срещу Ню Йорк Джайънтс в Медоулендс на 19 ноември 1978 г.

Без оставащи паузи, Джайънтс победиха Ийгълс със 17-12. Куотърбекът на Джайънтс Джо Писарчик се опита да подаде топката на дефанзивния бек Лари Чонка, вместо просто да приеме удара от центъра и да коленичи. Топката обаче се разхлаби и Едуардс я заграби и я върна за тъчдаун, давайки победа на Eagles с 19-17.

Пиесата става доста известна във Филаделфия, спечелвайки си прякорите „Чудото в Медоулендс“ и „Пътят“ в Ню Йорк. В резултат на „Чудото в поляните на поляните“ беше създадена формацията за победа.

Става известен като „Играта на Херман Едуардс“. След края на кариерата си на играч, Едуардс работи като асистент в защитата в щата Сан Хосе от 1987 до 1989 г. На 28 януари 2001 г. Едуардс е назначен за главен треньор на Ню Йорк Джетс. Едуардс изведе Джетс до рекорд от 39-41 за пет години като главен треньор.

Първият мач на Едуардс от редовния сезон като старши треньор на Канзас Сити Чийфс завърши със загуба у дома с 23-10. Херм Едуардс доведе Канзас Сити Чийфс до поредица от поражения. На 23 януари 2009 г. той беше уволнен, след като спорното решение се провали, което доведе до загуба от Каролина Пантърс.

През 2009 г. Едуардс е нает като анализатор за шоуто NFL Live на мрежата. На 3 декември 2017 г. Едуардс беше назначен за старши треньор на футболния отбор на щата Аризона.

Той спечели първия си мач срещу UTSA на 1 септември 2018 г. Едуардс преподава в Училището по журналистика и масова комуникация Уолтър Кронкайт към Аризонския държавен университет.

Постижения и награди на Херман Едуардс

Той все още не е получил забележителни награди, но Херм Едуардс беше обявен за треньор на седмицата на Dodd Trophy през ноември 2019 г.

Нетната стойност на Херм Едуардс

Херман Едуардс младши, главният треньор на отбора от Аризона, се казва, че печели около 3,5 милиона долара годишно. До октомври 2022 г. се очаква неговото нетно състояние да надхвърли 10 милиона долара. Херм Едуардс прави много пари от огромната си база от фенове в социалните медии.

Херман Едуардс стана шестият афро-американски старши треньор в Националната футболна лига, когато пое поста главен треньор на Ню Йорк Джетс през 2001 г. (NFL). Едуардс, известен със своя спокоен стил на преподаване, е приветстван като нова порода треньори, които внасят лидерски манталитет, извлечен от идеите за корпоративно управление, в професионалния спорт.

Популярни Публикации