Кой е Heart Evangelista? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Сърдечен евангелист е светска личност, актриса и визуален артист от Филипините. Тя се появява във филми като Трофейна съпруга, Моят първи романс, Заради теб и Ay Ayeng. Сърцето има разпродадени изложби в галерии като Galerie Joachim и Ayala Museum, където рисува под името Love Marie. Еванджелиста е и филантроп, основал Heart Can Foundation за подпомагане на деца с респираторни заболявания.

Бързи факти

Празнувано име: Сърдечен евангелист
Истинско име/пълно име: Обичам Мари Паявал Онгпауко
Пол: Женски пол
Възраст: 37 години
Рождена дата: 14 февруари 1985 г
Родно място: Манила, Филипините
националност: филипински
Височина: 1,75м
Тегло: 45 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Франсис Ескудеро († 2015 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка/гей ли е Heart Evangelista?: не
Професия: Актриса, светска личност, визуален медиен артист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Heart Evangelista

Обичам Мария Паявал Онгпауко е роден в Манила, Филипините. Нейният рожден ден е 14 февруари 1985 г. Рейналдо Еванджелиста Онгпауко и Мария Сесилия дел Галего Паявал са нейни родители. Сърцето е последното родено дете в семейство от четири сестри и един брат. Семейството живее във Филипините по време на нейното раждане, но по-късно се премества в Съединените щати, само за да се върне във Филипините по време на нейното юношество.

Харт започва кариерата си на модел на 13-годишна възраст и едновременно с това започва да се появява в различни телевизионни предавания. Няма подробности за нейното образование и не е ясно дали е посещавала колеж или не.Heart Evangelista Възраст, височина, тегло

Сърдечен евангелист е родена на 14 февруари 1985 г. и към 2022 г. е на 37 години. Висока е 1,75 метра, а теглото й е 45 килограма.

  Сърдечен евангелист

Сърдечен евангелист

кариера

Career Heart дебютира в предавания като My First Romance, Berks, G-mik и Ang Tanging Ina, където тя беше съчетана с Джон Пратс между 2000 и 2004 г. През това време двамата бяха наградени с The Most на фондацията за мемориална стипендия на Гилермо Мендоза Популярно заглавие на филм Loveteams of RP. През този период Харт спечели няколко награди като солова актриса, което помогна за оформянето на нейната кариера.

Сърцето по-късно е хвърлено в телевизионния сериал Hiram заедно с Geoff Eigenmann във филма Bcuz of U. Тя е избрана за главната дама в телевизионния сериал на ABS-CBN Ang Panday през 2005 г.

Тя се премести от ABS-CBN в GMA през 2008 г. и първата й поява в мрежата беше като водеща дама в шоуто Codename: Asero. Следва друга роля в сериала Luna Mystika, в който тя се превъплъщава в близначка. Други забележителни роли включват Full House, Dwarfina, Legacy, Luna Blanca, Beautiful Stranger и My Korean Jagiya. През 2003 г. издава дебютния си албум Heart.

Сърцето е имало няколко изложби като художник през годините, като първата й е през 2014 г. в музея Ayala, озаглавена I am Love Marie: The Art and Works of Love Marie Ongpauco. Втората й изложба се проведе в галерия Love Marie, а третата й беше озаглавена Love Marie: Самостоятелна изложба на филипинка от световна класа. Като художник тя е работила с дизайнери като Mark Bumgarner и A.A. Патаваран.

Постижения и награди на Heart Evangelista

Сърдечен евангелист е номиниран за няколко награди, включително наградите FAMAS, наградата PMPC Star, наградата Golden Screen и наградата Gawad PASADO. Тя спечели наградата FAMAS, наградата GMMSF Box-Office, наградата Timing Handog и наградите PMPC Star Television and Movies.

Нетната стойност на Heart Evangelista през 2022 г

Сърдечен евангелист започва кариерата си, когато е била млада, и през годините е натрупала нетна стойност от 4 милиона долара към октомври 2022 г. Тя има многостранна кариера като актриса, певица и художник. Имала е няколко изложби във Филипините, а работата й е представена във февруарския брой на Harper’s Bazaar в Съединените щати.

Еванджелиста е известна филипинска красавица, която е работила като актриса, художничка и музикант. Тя се е появявала в редица телевизионни предавания и филми, а прекрасното й лице краси нашите екрани от 2000 г. насам. Тя е прекрасен човек с голямо сърце и е много ангажирана с благотворителност, след като е основала Heart Can Foundation.

Heart Evangelista Съпруг, Брак

През февруари 2015 г. Еванджелиста се омъжи за настоящия си съпруг, сенатор Франсис Ескудеро. Двойката се ожени на частна церемония в Balesin Island Club. Харт обяви на феновете си през май 2018 г., че тя и съпругът й очакват първото си дете, но тя загуби един от близнаците, които носеше само след няколко дни. Тя обяви през юни същата година, че е направила спонтанен аборт и е загубила другия близнак.

Heart основа фондация Heart Can за подпомагане на деца, страдащи от респираторни проблеми. Тя също е поддръжник на законопроекта за равенството на SOGIE и получи наградата за шампион на равенството за усилията си. Сърцето е говорителят на Филипинската асоциация за хуманно отношение към животните (PAWS) и тя провежда кампании за организацията от доста време. Тя е дарила на множество благотворителни организации, включително Асоциацията за церебрална парализа, Balikatan Thalassemia и Коридорът на надеждата за деца с рак.

Популярни Публикации