Кой е Хаван Флорес? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, филми

Хавана Цветя е американска детска актриса и модел, която е най-известна с ролите си в Danger Force, Harmonica Man и Henry Danger. Нейните уникални актьорски способности и способности я катапултираха към славата на актриса.

Хаван Флорес, която е родена в Оклахома, е добре известна с ролята си в Danger Force, американски комедиен телевизионен сериал, продуциран от Кристофър Дж. Новак. Освен това нейното шоу ще дебютира по Nickelodeon на 28 март 2020 г.

Бързи факти

Пълно име Хавана Цветя
Професия актриса
Популярни за Danger Force, Henry Danger, Harmonica Man и Pigeon
Възраст (Както през 2022 г.) 15 годишен
Дата на раждане 20 ноември 2007 г
Зодия Скорпион
Родно място Оклахома
Националност американски
Височина 4 фута 10 инча
Цвят на очите кафяво
Приблизителна нетна стойност 100 000 долара

Хаван Цветя Wiki

Хаван е роден в югоизточния щат Оклахома на Съединените американски щати. Хаван Флорес, роден през 2007 г., е навършил 15 години към 2022 г. Рожденият ден на Хаван Флорес е записан като 20 ноември. Бащата на Хаван Флорес е бил известна военна фигура, но в момента няма налична информация за майката на Хаван Флорес произход, кариера или нещо друго. Хаван Флорес е висок 5 фута 10 инча. Хавана Цветя

Хавана Цветя

Нетната стойност на Хаван Флорес

Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Хаван Флорес се оценява на около 100 000 долара според доклади.

Филми

Хаван Флорес успя да се яви на прослушване за няколко роли във филми и телевизионни предавания в резултат на многобройните си роли в музикалния театър, актьорски семинари и атлетично обучение. Тя беше избрана за ролята на Хенри Дейнджър и за главната роля в Danger Force на Nickelodeon, чиято премиера ще бъде през 2020 г. Малката актриса от Хавана започва да играе, когато е съвсем малка. Майката на Хавана я записва на обучение по актьорско майсторство и пеене и по-късно тя участва в постановка на обществен театър като главна роля.

Заедно с участието във филми и телевизионни предавания, нейните способности и привлекателен външен вид спечелиха нейната работа като модел и реклама на толкова млада възраст. Това й позволи да направи своя актьорски дебют в телевизионен сериал на Nickelodeon, въпреки факта, че по-голямата част от запомнящите се изпълнения на Havan Flores бяха на Nickelodeon.

Любопитни факти

  • Тя притежаваше вродени атлетични способности и естествен афинитет към пеенето и танците от ранна възраст.
  • Тя е израснала в семейство на военен и следователно е можела да пътува и да живее на различни места.
  • През 2018 г. тя използва своите единствени по рода си способности, за да се занимава с моделиране и комерсиална работа.
  • Хаван Флорес обича не само да играе, но и да пее и танцува.
  • Havana наскоро позира за Gap Kids на дебюта на есенната модна колекция на Sarah Jessica Parker за 2018 г.

Популярни Публикации