Кой е Хауи Дороу? Wiki, възраст, съпруга, височина, нетно състояние, етническа принадлежност

Хауи Дороу е завладял нацията. Той се превърна в култова икона в САЩ благодарение на очарованието на младото поколение от неговата музика. Трябваше да вложи много практика, да получи професионално обучение и да обръща голямо внимание на това, което искат по-младите слушатели на музиката.

Бързи факти

Празнувано име: Хауи Дороу
Истинско име/пълно име: Хауърд Дуейн Доро
Пол: Мъжки
Възраст: 48 години
Рождена дата: 22 август 1973 г
Родно място: Орландо, Флорида, САЩ
националност: американски
Височина: 1,70 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга (име): Лий Бониело
Деца (синове): Да, Джеймс Хоук Дороу, Холдън Джон Дороу (име)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Howie Dorough гей ли е?: не
Професия: Певец-композитор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 50 милиона долара

Биография на Хауи Доро

Хауи Дороу , известен музикант, е роден на 22 август 1973 г. в Орландо, Флорида, САЩ. Той беше най-малкото дете на Hoke Dwaine Dorough и Paula Flores Dorough (баща). Заедно със своя приятел A.J. Маклийн, той започна да пее там.

Той се присъедини към THE BACKSTREET BOYS, особено популярна група сред младите хора, и е добре известен с хитовата песен Quit Playing Games. На TRENDCELEBNOW.COM, който публикува списък на Кой кой е в тази индустрия, той е представен заедно с най-известните личности, които са празнували неговия рожден ден и звезден поп певец. Той е известен певец и композитор днес.



  Хауи Дороу

Хауи Дороу

Възраст, височина, тегло на Хауи Доро

Хауи Дороу е роден на 22 август 1973 г., което го прави на 48 години към днешна дата, 17 юли 2022 г. Той е висок 1,70 метра и тежи 70 килограма.

кариера

Хауи Дороу Хауи започва да пее на тригодишна възраст. Кой би си помислил, че той е играл на крехката възраст от шест или седем години? Участва и в мюзикълите в основното си училище. Получава професионално обучение по пеене, танци и актьорско майсторство в академия за сценични изкуства. Участва в програми за таланти и телевизия, докато е активен член на училищен хор. Той постепенно придобива известност, като се появява във филми, телевизионни предавания и реклами на Disney World.

Той преживя няколко собствени провала, но никога не се отказа. Наред с пеенето и актьорството, той работеше на няколко странни работни места, за да се издържа в реалния свят. Освен че беше избран за най-талантлив, той бе класиран в топ 10 на своя клас. След това Университетът на Централна Флорида му присъжда диплома за сътрудник по изкуства.

След гимназията той се присъединява към Backstreet Boys през 1993 г. Триото свири в гимназии и търговски центрове, преди да пътува до Европа с Jive Records. Те продадоха удивителните 8 милиона копия от албума си, който достигна връх в челната десетка. Те издадоха запис в САЩ след издаването на втория им албум Backstreet Back in Europe. С почти 14 милиона продадени копия, той достигна номер 4 в Billboard 200.

Един от най-продаваните им албуми е Millenium от 1999 г. Продадени са 1,59 милиона копия от следващия им албум Black and Blue. След такова забележително представяне те бяха увековечени. По-късно издават още албуми, включително Never Gone, Unbreakable, This is us, In a world like this и DNA след кратка пауза. Тези албуми чупят рекорди по продажби. Те са едни от най-продаваните музиканти в момента, с 135 милиона продадени албума по целия свят.

Той се изявява като солов изпълнител и издава дебютния си албум, Back to me, през 2011 г. Вторият му албум, Which one am I, е издаден през 2019 г. с малък успех.

Той също така участва в редица телевизионни предавания. Той работи усилено за изграждането на недвижими имоти и е заемал престижни позиции в редица организации, включително неговата собствена фондация Dorough Lupus. Той участва в мюзикъл, базиран частично на живота му в началото на тази година.

Признание и постижения

Хауи Дороу р получи уважаваната награда на MTV Sneak Attack, докато беше член на Backstreet Boys.

Нетната стойност на Howie Dorough

Хауи Дороу годишната компенсация все още се оценява. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се очаква да бъде 50 милиона долара . Неговата всеотдайност и звездна сила, предимно от изпълненията му като поп певец и автор на песни, доведоха до тези огромни приходи.

Трудно е да се наложиш и да останеш в поп света. дълги периоди на самостоятелно пеене. Животът на Хауи Дороу служи като пример за това как упоритата работа може да се отплати. Той не се ограничава до един стил на изпълнение и започва да учи от много ранна възраст. Той продължи да изпълнява, да композира музика и да разширява хоризонтите си.

Хауи Доро Съпруга, брак

Хауи Дороу основава Dorough Lupus Foundation през 1998 г., за да помогне на пациенти с лупус, когато сестра му Каролайн почина. Той организира множество концерти, търгове и годишни круизи, за да събере пари и да подобри пациентите. На 6 декември 2000 г. той за първи път среща Лий Ан Бониело, жената, за която сега е женен. Връзката им продължи почти шест години. На 8 декември 2007 г. те се сгодиха във Флорида и вече имат две момчета.

Популярни Публикации