Кой е Ханс Цимер? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Ханс Цимер е добре известен звукозаписен продуцент и композитор на филмова музика, който е участвал с музика към филми като The Lion King, The Pirates of the Caribbean series, Gladiator, The Thin Red Line, The Dark Knight Trilogy и The Last Samurai, Interstellar, Inception , Дюнкерк и др. Композиторът, написал музика за над 150 филма.

Бързи факти

Празнувано име: Ханс Цимер
Истинско име/пълно име: Ханс Флориан Цимер
Пол: Мъжки
Възраст: 64 години
Рождена дата: 12 септември 1957 г
Родно място: Франкфурт, Германия
националност: Немски
Височина: 1,78 м
Тегло: 83 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Вики Каролайн (м. 1982–1992), Сузан Цимер
деца: Да (Зоуи Зимър, Джейк Зимър, Бриджит Зимър)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Композитор на филмова музика и продуцент на записи
Нетно състояние през 2022 г.: 220 милиона долара

Биография на Ханс Цимер

Ханс Цимер е роден на 12 септември 1957 г. във Франкфурт на Майн, Западна Германия. Той беше добър пианист от дете, но ходеше на уроци по пиано само за кратко, защото не обичаше да ходи на уроци. Той твърди, че е самоук и се присъединява към група на млада възраст. Като тийнейджър той се записва в Hurtwood House School в Лондон.

Той е вечно благодарен на майка си, че го е довела в Англия. Майка му също беше музикант, а баща му работеше като инженер. След смъртта на баща му музиката е най-добрият му приятел. възраст на Ханс Цимер

Ханс Цимер

Възраст, височина, тегло на Ханс Цимер

Ханс Цимер е роден на 12 септември 1957 г. и към 2022 г. е на 64 години. Висок е 1,78 метра.

кариера

Ханс Цимер започва кариерата си като член на Buggles, група, създадена в Лондон през 1970 г. През 1976 г. той се присъединява към италианската група Krisma. През 1985 г. той отново сменя групите и се присъединява към Mecano, испанска група. Той набираше популярност сред широката публика. По това време той композира музика за филми като „Успехът е най-доброто отмъщение“, „Моята красива пералня“, „Терминално излагане“ и най-вече „Последният император“, за който получава награда „Оскар“.

След това композира музика за няколко други хитови филма преди 90-те години, включително Rain Man, A World Apart и други. Неговото царуване продължи през 90-те години на миналия век, като той осигури музика за Цар Лъв през 1994 г., което му спечели множество награди. „Шифърът на Да Винчи“, „Шерлок Холмс“, поредицата „Карибски пирати“, „Гладиатор“, „Тънката червена линия“, трилогията „Черният рицар“, „Последният самурай“, „Интерстелар“ и „Начало“ са сред другите му големи блокбъстъри.

Постижения и награди

С невероятното качество на музиката, която създава, няма съмнение, че гардеробът му е пълен с награди. Носител е на Оскар и два Златни глобуса. В кариерата си той получава четири награди Грами и Сателит. Той получи три награди Сатурн и три награди Classic BRIT. Той получи две награди на WAFCA. Той също така печели по веднъж наградите BFCA, наградите DFWFCA, световните награди за саундтрак и медала на Стивън Хокинг.

Нетната стойност на Ханс Цимер през 2022 г

Не е изненада, че музикален директор с толкова впечатляващи произведения ще спечели много пари. Ханс получава 2,5 милиона долара възнаграждение за филми. Той наистина имаше някои лични инвестиции на стойност приблизително 68,6 милиона долара, а колите му струваха приблизително 1,3 милиона долара. Нетното състояние на Ханс Цимер се оценява на около 220 милиона долара към юли 2022 г. и се очаква да нарасне допълнително.

Първата съпруга на Ханс беше моделът Вики Каролин, от която той имаше дъщеря на име Зоуи Цимер, която също е модел. Втората му съпруга е Сузане Цимер, с която в момента живеят в Лос Анджелис и имат три деца.

Популярни Публикации