Кой е Ханк Паркър младши? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Ханк Паркър младши е най-известен като бивш пилот на състезателни автомобили. Той беше пилот на NASCAR Busch Series и Craftsman Truck Series, който спечели две състезания и завърши 14-ти по точки в Busch Series. Били Паркър, неговият брат, се състезава на непълен работен ден в Busch Series през 2004 г., а баща му, Ханк Паркър, е запален любител на открито.

Бързи факти

Празнувано име: Ханк Паркър
Истинско име/пълно име: Ханк Паркър младши
Пол: Мъжки
Възраст: 46 години
Рождена дата: 7 th октомври 1975 г
Родно място: Денвър, Северна Каролина, САЩ
националност: американски
Височина: 180 см
Тегло: 89 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Уенди Паркър
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Алекс Паркър, Буун Паркър, Кейд Паркър и Мадисън Паркър)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Ханк Паркър гей ли е?: не
Професия: Бивш пилот на състезателни автомобили
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Ханк Паркър младши

Ханк Паркър младши е роден на Марта и Ханк Паркър на 7 октомври 1975 г. в Денвър, Северна Каролина. Били Паркър, Бен Паркър, Тимъти Паркър, Луси Паркър и Ейми, неговата доведена сестра, бяха неговите пет братя и сестри.

Всеки от братята му е поел по различен път в кариерата. Били се състезаваше в NASCAR Busch Series. Тимъти е ММА боец, а Бен е рибар, който следва стъпките на баща им. Люси пък е професионален фотограф.Ханк Паркър младши Възраст, височина, тегло

Ханк Паркър младши е роден на 7 октомври 1975 г. През 2022 г. е на 46 години. Висок е 180 см и тежи 89 кг.

кариера

Паркър започва да се състезава с картинг в района около дома си в Денвър, Северна Каролина. След това той продължи да се състезава в уличните състезания в Concord Motorsports Park, където спечели седем от първите си осемнадесет състезания. През следващия сезон той започва да се състезава с късни модели и завършва пети по точки. Той спечели две състезания през следващата година.

Паркър започва да се състезава в Slim Jim All Pro Series, несъществуваща туристическа серия на NASCAR в Югоизточните щати, през 1997 г. Паркър печели едно състезание и е обявен за най-популярния пилот в серията. Той също направи своя дебют в НАСКАР с номер 78 Mark III Financial Chevrolet, завършвайки 23-ти в Jiffy Lube Miami 300 в Homestead. Паркър се върна в 78 през 1998 г., възнамерявайки да завърши целия график. Той беше освободен, след като не успя да изпълни изискванията за по-голямата част от усилията си. Той не се състезава отново до AC Delco 200, където завършва шести зад волана на Chevrolet номер 53 B.A.S.S на баща си.

Паркър кара постоянно колата на баща си през 1999 г., завършвайки 18-ти по точки и два пъти в челната петица. Въпреки че пропусна пет състезания, той беше обявен за Новобранец на годината, завършвайки втори след Тони Рейнс. Паркър беше спонсориран от Team Marines през 2000 г. и спечели първата си полпозишън в кариерата на Las Vegas Motor Speedway. Той също имаше осем финала в топ десет и най-добро четиринадесето място в кариерата си по точки.

Паркър възнамеряваше да прехвърли GNC в PPC Racing в края на сезон 2002, но GNC се оттегли от NASCAR поради ново законодателство, ограничаващо рекламирането на добавки, оставяйки го без постоянно място през 2003 г. Той започна сезона с две състезания за Brewco Motorsports , завършвайки шести на Darlington Raceway. Той участва в още четири състезания за NEMCO Motorsports и Chance 2 Motorsports през този сезон, завършвайки пети два пъти. В Craftsman Truck Series той кара номер 75 за Spears Motorsports, завършвайки два пъти в челната десетка.

Паркър се присъединява към екипа на Craftsman Truck на Innovative Motorsports през 2004 г. Той завършва на 17-то място по точки, с четири места в челната десетка. За съжаление, Innovative затвори вратите си в края на сезона, оставяйки Паркър без работа още веднъж. Той направи последния си старт в Нешвил през 2005 г., заменяйки Карл Едуардс. Той спечели полюса, но завърши 20-и. По-късно Паркър избра да се оттегли от състезанията и създадоха Hank Parker 3D, телевизионно шоу на открито, с баща си и брат си.

Постижения и награди

Ханк Паркър има своя справедлив дял от състезателни успехи, като например да бъде обявен за най-популярния пилот в серията, докато се състезава в Slim Jim All Pro Series.

Нетното състояние на Ханк Паркър младши през 2022 г

Ханк Паркър младши . има успешна състезателна кариера, благодарение на която е признат за невероятните си умения зад волана. Ханк се влюбва в състезанията като дете и работи неуморно, за да превърне мечтата си в реалност.

Hank Parker Jr. има приблизителна нетна стойност от милиона към октомври 2022 г., която той спечели от състезателната си кариера и сега като продуцент на Hank Parker 3D. Ханк Паркър младши има успешна кариера като състезателен пилот, която несъмнено е вдъхновила други да го преследват като кариера. Успехът му в състезанията е добре документиран и той все още е успешен продуцент.

Съпруга на Ханк Паркър младши, брак

Въпреки факта, че няма информация кога двойката се е запознала или оженила, пенсионираният състезател е женен за Уенди Паркър от няколко години.

Децата на двойката са Алекс, Мадисън, Буун и Кейд. Семейството обяви преди няколко години, че ще осинови момиченце. Семейството ще има пет деца, ако изпълни решението си.

Популярни Публикации